P Payment00 evet canım kistten dolayı yaş etken ve Amh düşüyor hizla
L lyly olur sizin çünkü daha dun çok degisik bir haber aldım kuzenim 38 yasinda ve iki cocugu vardi iki ay önce spirali cikarttirdi ve o ay hamile kalmis farkinda degil dün kanama gelmis dontrad acile gidiyor ogrneiyor hamile olduğunuo yuzden rabbim ol dedi mi yaş hikaye inşallah gönlünün istediği gibi olur hamile kalırsın
napcas bu rezervelerle başımız dertte valla ://
Biz de karneyi aldık, takdirimiz var:)
Türkçe'de çok başarılı ve ilgiliydi aslında ama en düşük Türkçe gelmiş:)
Büyük oğlan mezun olduğu için ona karne falan yok, tatil de yok, aynen devam o:)
Sadece 1 hafta ara verecekmişler ama ne zaman bilmiyorum
Allah bağışlasın canım.. bende severim o ismi dedemin ismi benim de
Aynen ben de adet olmuş görünce aynen çıkıyor hep
Kız isimlerinden Merve'yi çok beğeniyorum.
Benim adımı da annem Merve istemiş ama halamlar istememiş
Erkek ismi olarak oğlumun adını çok beğeniyorum:)
Ahmet
Abisi koymuştu adını ama sonradan ben de çok beğendim.
Çok sevilen demek
Aynen ben de adet olmuş görünce aynen çıkıyor hep
Kız isimlerinden Merve'yi çok beğeniyorum.
Benim adımı da annem Merve istemiş ama halamlar istememiş
Erkek ismi olarak oğlumun adını çok beğeniyorum:)
Ahmet
Abisi koymuştu adını ama sonradan ben de çok beğendim.
Çok sevilen demek
Marjo
evet keyfim yerinde azcık başım ağrısa da iyiyim...
sabah karnesini aldık geldik... takdir aldı kuzu:)
Allah bağışlasın evlatlarını isimleri çok güzel... memo neden yazmadılar merak ettim...
kızımın adı Esin... ben kız olarak ayça damla ezgi erkek olarak mert arda kemal bunları beğeniyorum.:)
sen nasılsın neler yapıyorsun...?
Allah razı olsun.. nedir bu ?Cozum: Coenzim Q10 (ubiquinol). Maalesef pahali birsey, ama tup bebek denemesinden daha pahali degildir. En az 3 ay kullanmak gerekiyor ve duzenli.
okuyorum böle yaa.. Allah bize de nasip inşaallahBenim kuzenim korunurken hamile kaldi. 40 yasinda. Gicik.
1.07 sizinHimm anladim canim amh kac ?
Ben 30 yasindayim.6.72 cikti benim amh1.07 sizin
Benim kuzenim korunurken hamile kaldi. 40 yasinda. Gicik.
Sizde pcos mu varBen 30 yasindayim.6.72 cikti benim amh
Hayir.doktor öyle bisey demedi.Sizde pcos mu var
Hayir.doktor öyle bisey demedi.
Valla güzel dedi deger icin.hormon testlerimde normal.vajinal ultrasondada cikmadi.bide adetlerim duzenli pko olarak hicbi belrtim yok.Bu kadar yuksek AMH polikistik sendrom demektir. Doktor nasil oyle birsey demedi? Gercekten de cok tuhaf. Hemen baska doktora gidin. Boyle hamile kalmaniz neredeyse imkansiz gibi. Once tedavi lazim. Yani ben doktor degilim ama okuduk ve bildiklerimden. Telaseye de vermek istemem ama hemen baska doktora gidin.
Valla güzel dedi deger icin.hormon testlerimde normal.vajinal ultrasondada cikmadi.bide adetlerim duzenli pko olarak hicbi belrtim yok.
valla artik bu is nasıp isi ve zamanı var sanirjm
Bi kac doktora goründüm zaten pko demediler.bi kez kimyasal gebelik gecirdim zaten.progesterona baktirdim adetin 22. Günü yumurtamda catliyo.sadece prolaktinim yuksek cikti onun icin ilac kullaniyorum.33 amh i duyduktan sonra benimki normal geldiBak buraya kopyaliyorum. Tabii doktor oyle dediyse oyledir ama bilemedim. Sen yine de bir ikinci fikir al:
Normal AMH Değerleri Nedir?
AMH testi sonucu yorumlama. AMH tahlil sonucuna göre kadınlarda doğurganlık açısından aşağıdaki değerlendirmeler yapılabilir:
- 3.5 ng/mL’den büyük: Yüksek (Genellikle polikistik over sendromu olan kadınlarda görülür)
- 1.82 – 3,0 ng/mL: Doğurganlık için en iyi değer aralığı
- 1.0 – 1.82 ng/mL: Yumurta rezervleri var, doğurganlık üst seviyede
- 0.14 – 1.0 ng/mL: Düşük doğurganlık, yumurta sayısı azalmış
- 0.0 – 0.14 ng/mL: Çok düşük doğurganl
Bi kac doktora goründüm zaten pko demediler.bi kez kimyasal gebelik gecirdim zaten.progesterona baktirdim adetin 22. Günü yumurtamda catliyo.sadece prolaktinim yuksek cikti onun icin ilac kullaniyorum.33 amh i duyduktan sonra benimki normal geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?