İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Aşılama işlemim bitti, ewe geldim kızlar.
Saniye sürdü ya yerleştirme işlemi, 15 dakika dinlendirdiler, doktor dedi hiç üzmeyeceğim seni, ağrımadı gerçekten de. Laboratuvar sonucu çok iyi, yumurtalar iyi, kist ve miyom sebep oluyor dedi. %85 ileri hareketli ile enjekte edildi
Hayırlısı artık
dennisgo Senella daha önce sordum progestanı hamile kal öyle demişti, coraspin kullanırım belki, ewde progestan hap var aslında:))
15 gün heyecanlı bekleyiş başkadı

İnşallah tutacak, sana tüm iyi enerjimi yolluyorum buradan. Allah emeğinin karşılığını versin.

İstanbul'da bir doktor tavsiyesinde bulunacağım sizlere: Neden bulunuyorsun derseniz, bu doktor hormonlar ve gebe kalma üzerine önemli araştırmalar yapmış ve yayınları var. Dünkü araştırmalarım esnasında buldum inşallah birilerinin evlat sahibi olmasına katkısı olur.
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...tmek-istiyorum-giden-varsa-lutfen-pay.320255/
Sitesi: https://www.memorial.com.tr/en/doctors/semra-kahraman/
Yayınları: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/?term=Kahraman S[Author]&cauthor=true&cauthor_uid=9228501

inşallah tutar canım inşallah, moralini yüksek tut, Allah yardımcın olsun

Hadi hayirli olsun.. guzelce tutsun insallah canim.. sunu yap bunu yap dediler mi yapma dedikleri var mi? Bayiltmadan mi yapiyorlar gercekten acimadi mi?

Hadi hayirli olsun.. guzelce tutsun insallah canim.. sunu yap bunu yap dediler mi yapma dedikleri var mi? Bayiltmadan mi yapiyorlar gercekten acimadi mi?
Sağol canım. Doktorum işlem sonrası 10 dakika dinlenip normal yaşantına dönebilirsin dedi ama ben bugün izin aldım, patiklerimi giydim, dinleniyorum:) Gerçekten hiç acımadı, hissetmedim. Bugün ilişki yasak yarın ve cumayı değerlendirin sonra serbestsiniz dedi.

çok güzel...süper inşallahh güzel haberlerle... ne zamana belli olucak normal yine bat'ını bekleyeceksin demi?

çok güzel...süper inşallahh güzel haberlerle... ne zamana belli olucak normal yine bat'ını bekleyeceksin demi?
Ewet canım, 15 gün sonra. Rahim kalınlığı dün 10.3 di. Ondan progestan vermemiş olabilir, coraspini kullanırım belki, sorarak kullandam çok bilmiş gibi geleceğim ona, pek hoşlanmazlar:))

Ewet canım, 15 gün sonra. Rahim kalınlığı dün 10.3 di. Ondan progestan vermemiş olabilir, coraspini kullanırım belki, sorarak kullandam çok bilmiş gibi geleceğim ona, pek hoşlanmazlar:))
kalınlık da iyi inşallah tutar kuzumm.. aynı zamanda güzel haberi verelim inşallaaahhh:)

Hayırlısı olsun inşallah bu 15 gün bi solukta geçsin

Bana da oluyor bazen özellikle çok okuyıp araştırdığımda kafamıza takmamamız gerek ama duygu durumumuz çok değişken oluyor sen bide geçen adet oldun ya bi ümit diyor insan şimdi onun da etkisi var İnan dua ederken burdaki arkadaşlarıma da ediyorum ve inşallah dualarımız kabul olsun hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin allahım

Normal yollla hamile kalmaya çalışan arkadaşlarım Didem uzelin 45 yaşında nasıl doğal yolla hamile kaldığını sosyal medyadan belki görmüşsünüzdür biraz reklam gibi geldi bi göz atın

Eklentiler

• C4CFA2FE-32DF-47CB-BFAB-776720036FB8.webp
    73,6 KB · Görüntüleme: 66
  • 44666ABF-E9FA-4787-8F55-58FDA6BFE6E6.webp
    70,7 KB · Görüntüleme: 61
panic_attack

safffeeeeeettt bardağın ağzının içine tükürdüm yüzdü benimki candida yok diyebilir miyiz net olarak acaba ... yüzdü yüzdü sağa doğru gitti

Benimki de yüzdü. Maşallah dedim iyi yüzücüymüşsün mübarek.

Yok demek ki öyle bi sorun. Candida reis dayılanamamış bizim sistemde, sindirmişler. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…