yatmamak için direniyorlar bence kitap aşkından değil yani bizimki :) yatınca da maşallah 1 dkyı bulmuyor uyuması..benimkinin de tam yatma saatinde bir kitap okuma aşkı depreşiyor ki sorma canım. demek bütün kuzular aynı
Allah razı olsun canım, mekanlarına nur yağsın inşallahSenin de başın sağolsun canım benim babamı da 93te kaybettik :/
aynen yastığa başını koydugunda uyuyor ama uykum yok dıye dırenıyor şaka gibiler :)yatmamak için direniyorlar bence kitap aşkından değil yani bizimki :) yatınca da maşallah 1 dkyı bulmuyor uyuması..
İnşallah tutacak, sana tüm iyi enerjimi yolluyorum buradan. Allah emeğinin karşılığını versin.Aşılama işlemim bitti, ewe geldim kızlar.
Saniye sürdü ya yerleştirme işlemi, 15 dakika dinlendirdiler, doktor dedi hiç üzmeyeceğim seni, ağrımadı gerçekten de. Laboratuvar sonucu çok iyi, yumurtalar iyi, kist ve miyom sebep oluyor dedi. %85 ileri hareketli ile enjekte edildi
Hayırlısı artık
dennisgo Senella daha önce sordum progestanı hamile kal öyle demişti, coraspin kullanırım belki, ewde progestan hap var aslında:))
15 gün heyecanlı bekleyiş başkadı
Çok teşekkür ederim canım benimİnşallah tutacak, sana tüm iyi enerjimi yolluyorum buradan. Allah emeğinin karşılığını versin.
inşallah tutar canım inşallah, moralini yüksek tut, Allah yardımcın olsunAşılama işlemim bitti, ewe geldim kızlar.
Saniye sürdü ya yerleştirme işlemi, 15 dakika dinlendirdiler, doktor dedi hiç üzmeyeceğim seni, ağrımadı gerçekten de. Laboratuvar sonucu çok iyi, yumurtalar iyi, kist ve miyom sebep oluyor dedi. %85 ileri hareketli ile enjekte edildi
Hayırlısı artık
dennisgo Senella daha önce sordum progestanı hamile kal öyle demişti, coraspin kullanırım belki, ewde progestan hap var aslında:))
Amin canıminşallah tutar canım inşallah, moralini yüksek tut, Allah yardımcın olsun
Hadi hayirli olsun.. guzelce tutsun insallah canim.. sunu yap bunu yap dediler mi yapma dedikleri var mi? Bayiltmadan mi yapiyorlar gercekten acimadi mi?Aşılama işlemim bitti, ewe geldim kızlar.
Hayırlısı artık
Sağol canım. Doktorum işlem sonrası 10 dakika dinlenip normal yaşantına dönebilirsin dedi ama ben bugün izin aldım, patiklerimi giydim, dinleniyorum:) Gerçekten hiç acımadı, hissetmedim. Bugün ilişki yasak yarın ve cumayı değerlendirin sonra serbestsiniz dedi.Hadi hayirli olsun.. guzelce tutsun insallah canim.. sunu yap bunu yap dediler mi yapma dedikleri var mi? Bayiltmadan mi yapiyorlar gercekten acimadi mi?
çok güzel...süper inşallahh güzel haberlerle... ne zamana belli olucak normal yine bat'ını bekleyeceksin demi?Sağol canım. Doktorum işlem sonrası 10 dakika dinlenip normal yaşantına dönebilirsin dedi ama ben bugün izin aldım, patiklerimi giydim, dinleniyorum:) Gerçekten hiç acımadı, hissetmedim. Bugün ilişki yasak yarın ve cumayı değerlendirin sonra serbestsiniz dedi.
Ewet canım, 15 gün sonra. Rahim kalınlığı dün 10.3 di. Ondan progestan vermemiş olabilir, coraspini kullanırım belki, sorarak kullandam çok bilmiş gibi geleceğim ona, pek hoşlanmazlar:))çok güzel...süper inşallahh güzel haberlerle... ne zamana belli olucak normal yine bat'ını bekleyeceksin demi?
kalınlık da iyi inşallah tutar kuzumm.. aynı zamanda güzel haberi verelim inşallaaahhh:)Ewet canım, 15 gün sonra. Rahim kalınlığı dün 10.3 di. Ondan progestan vermemiş olabilir, coraspini kullanırım belki, sorarak kullandam çok bilmiş gibi geleceğim ona, pek hoşlanmazlar:))
Hayırlısı olsun inşallah bu 15 gün bi solukta geçsinAşılama işlemim bitti, ewe geldim kızlar.
Hayırlısı artık
Bana da oluyor bazen özellikle çok okuyıp araştırdığımda kafamıza takmamamız gerek ama duygu durumumuz çok değişken oluyor sen bide geçen adet oldun ya bi ümit diyor insan şimdi onun da etkisi var İnan dua ederken burdaki arkadaşlarıma da ediyorum ve inşallah dualarımız kabul olsun hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin allahımDün gece uyuyamadım. Pozitif bakış açısıyla yaklaşıyorum biliyorsunuz ama dün gece ya olmazsa diye bir korku girdi içime. Gece 4 e kadar bir sürü araştırma yaptım yine. Neyin neden olduğunu anlayayım diye. Değerlerim kötü değil aslında ama neden olmuyor... Ailemde doğurmayan kadın yok. 43 ünde doğuran da var doğal yolla. Allah'a dua ediyorum hepimiz için bir an evvel bebeklerimize kavuşalım...
Teşekkür ederim, umarımmHayırlısı olsun inşallah bu 15 gün bi solukta geçsin
panic_attack
safffeeeeeettt bardağın ağzının içine tükürdümyüzdü benimki candida yok diyebilir miyiz net olarak acaba ... yüzdü yüzdü sağa doğru gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?