İleri Yaşta Doğal Yolla Hamile Kalmak

Hahaha öffff yok öff yok
Aradin mi genetik icin ne diyoola
Burasi da 6 derece gosteriyor:) L lyly
Daha ılıktır tabi ama 6 da soğuk ya, olsun yazdan iyidir.
Yazı sevmiyorum ben, sadece okullar tatil olacak diye bekliyorum
En sevdiğim sonbahar:)
Hele ilkbaharı hiç sevmem, dengesiz birden bastıran sıcaklar, insanın gözüne giren güneş

Yok ben ilkbahari seviyorum evet soguk yine simdi daha cok dusmustur.

Keşan'dayım canım, Edirne'ye bağlı.
Tekirdağ'dan hemen sonra
Keşan'dayım canım, Edirne'ye bağlı.
Tekirdağ'dan hemen sonra
demek ki soguk hava oralardan girdi babam da en gec yarin kar var der :)
off beni depresif
Pzt ararım ve çıktığını öğrenmeden almaya gitmem valla. Teee cehennemin dibinde tıp. fak. :) Piiüüü..
dige testlerini sor bari.. bize bir test sonucu getir artik icerigi fark etmez :)
Yok kiz o marjo ve dennis..:)
hemi de aybi ulkedeyiz biz marjo ile :)
Sen yurtdışındasın di mi
butun guzel havalari yurtdisi kapti saniyorsun ama egede sicak su an :)

yazi cok severim. sicaktan bunalinca da kendimi "simdi kis olsa ya evde depresyondaydin ya da lahana gibi kat kat giyinip sokakta, yazin oyle mi? " diyerek teselli ediyorum :)

Aboov buz gibi.

Biz 15 derece civarı yine parçalı, yine yağışlı. Depresyonlu. Ne güzel bahardı. Çiçekler açtıydı. Öff..
Gene öffledim can09e
15 derecede yagmur da yagsa depresyon olmaz. biz napalim kendimizi mi picaklayalim? eksi bilmem kaclardan geliyoruz. yani kış uykusu var yatar misin deselerdi bu sene hic kacirmazdim acaip soguktu :)

Selam kızlar. Bugün bir bayanla tanıştım. Ne bahceci ne memorial. Bir yer daha dedi ünlü unuttum adını. Ben hepsine para döktüm. Hicbirin de olmadi. Sonunda Aret kamar a gittim. 46 yaşında hamile kaldım dedi. Su an çocuğu 6 yaşında. Hadi bakalım hepimize umut olsun
bearnguin senin doktor. Naptin son gelişmeler ne alemde.

Selamlar.. guzel bir hafta sonu diliyorum kizlar.. guzel haberler alalimmmm..
Huysuzd canim.. senin bebisin var mi? Hamile misin :)
Sohbete katilman icin ille 40 olman gerekmiyor biliyorsun degil mi? :)

Teşekkür ediyorum :) Maalesef bende beklemekteyim :) 29 yaşındayım, 2017den beri bekliyorum,1 dış gebelik bir laparoskopi bir de spontan düşük sığdırdım :)) 1 senedir de hiç gebe kalamadım. Bilinen bir problem yok ama bilemiyoruz tabii:)

Doğal olsun istiyorum bende ama yavştan tüp bebek yolları gözüküyor sanırım

Rabbim dileyen herkese hayırlı bebişler nasip etsin inşallah :)

Oo süper 6, 7 yılım var o zaman:)

Gecmis olsun canim. Insallah hayirli zamanda saglikla gelsin minikler.. sorun yokken olmamasi da can sıkıcı.. rahim filmi diyorlar hic ondan cekildi mi peki? Tup bebekten once mutlaka onu oneriyorlar. Kac yillik evlisiniz? Ay cok sordum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…