- 6 Ekim 2008
- 2.603
- 10.609
- 408
Pazartesi gidip al bari:)) zahmet olacak ama:)Kimse açmadı. Telefonun ucunda çaresiz bekledim.
Pazartesi gidip al bari:)) zahmet olacak ama:)
Sen yurtdışındasın di miAboov buz gibi.
Biz 15 derece civarı yine parçalı, yine yağışlı. Depresyonlu. Ne güzel bahardı. Çiçekler açtıydı. Öff..
Gene öffledimcan09e
Daha ılıktır tabi ama 6 da soğuk ya, olsun yazdan iyidir.
Az kaldı sabır, bahara ne kaldı:)Aboov buz gibi.
Biz 15 derece civarı yine parçalı, yine yağışlı. Depresyonlu. Ne güzel bahardı. Çiçekler açtıydı. Öff..
Gene öffledimcan09e
Yok ben ilkbahari seviyorum evet soguk yine simdi daha cok dusmustur.Daha ılıktır tabi ama 6 da soğuk ya, olsun yazdan iyidir.
Yazı sevmiyorum ben, sadece okullar tatil olacak diye bekliyorum
En sevdiğim sonbahar:)
Hele ilkbaharı hiç sevmem, dengesiz birden bastıran sıcaklar, insanın gözüne giren güneş
Keşan'dayım canım, Edirne'ye bağlı.
Tekirdağ'dan hemen sonra
demek ki soguk hava oralardan girdi babam da en gec yarin kar var der :)Keşan'dayım canım, Edirne'ye bağlı.
Tekirdağ'dan hemen sonra
off beni depresif
dige testlerini sor bari.. bize bir test sonucu getir artik icerigi fark etmez :)Pzt ararım ve çıktığını öğrenmeden almaya gitmem valla. Teee cehennemin dibinde tıp. fak. :) Piiüüü..
hemi de aybi ulkedeyiz biz marjo ile :)Yok kiz o marjo ve dennis..:)
butun guzel havalari yurtdisi kapti saniyorsun ama egede sicak su an :)Sen yurtdışındasın di mi
yazi cok severim. sicaktan bunalinca da kendimi "simdi kis olsa ya evde depresyondaydin ya da lahana gibi kat kat giyinip sokakta, yazin oyle mi? " diyerek teselli ediyorum :)Daha ılıktır tabi ama 6 da soğuk ya, olsun yazdan iyidir.
Yazı sevmiyorum ben, sadece okullar tatil olacak diye bekliyorum
En sevdiğim sonbahar:)
Hele ilkbaharı hiç sevmem, dengesiz birden bastıran sıcaklar, insanın gözüne giren güneş
15 derecede yagmur da yagsa depresyon olmaz. biz napalim kendimizi mi picaklayalim? eksi bilmem kaclardan geliyoruz. yani kış uykusu var yatar misin deselerdi bu sene hic kacirmazdim acaip soguktu :)Aboov buz gibi.
Gene öffledimcan09e
Sen yurtdışındasın di mi
Selamlar.. guzel bir hafta sonu diliyorum kizlar.. guzel haberler alalimmmm..
Huysuzd canim.. senin bebisin var mi? Hamile misin :)
Sohbete katilman icin ille 40 olman gerekmiyor biliyorsun degil mi? :)
Aydın'da dayım var, iki kızı da orda evliAydın'dayım gııız. Ege'nin böğründenim. Muğla + Aydın ortak yapımı
Oo süper 6, 7 yılım var o zaman:)Selam kızlar. Bugün bir bayanla tanıştım. Ne bahceci ne memorial. Bir yer daha dedi ünlü unuttum adını. Ben hepsine para döktüm. Hicbirin de olmadi. Sonunda Aret kamar a gittim. 46 yaşında hamile kaldım dedi. Su an çocuğu 6 yaşında. Hadi bakalım hepimize umut olsun
bearnguin senin doktor. Naptin son gelişmeler ne alemde.
İzmir'de de dayım var:)Aydın'dayım gııız. Ege'nin böğründenim. Muğla + Aydın ortak yapımı
Gecmis olsun canim. Insallah hayirli zamanda saglikla gelsin minikler.. sorun yokken olmamasi da can sıkıcı.. rahim filmi diyorlar hic ondan cekildi mi peki? Tup bebekten once mutlaka onu oneriyorlar. Kac yillik evlisiniz? Ay cok sordum :)Teşekkür ediyorum :) Maalesef bende beklemekteyim :) 29 yaşındayım, 2017den beri bekliyorum,1 dış gebelik bir laparoskopi bir de spontan düşük sığdırdım :)) 1 senedir de hiç gebe kalamadım. Bilinen bir problem yok ama bilemiyoruz tabii:)
Doğal olsun istiyorum bende ama yavştan tüp bebek yolları gözüküyor sanırım
Rabbim dileyen herkese hayırlı bebişler nasip etsin inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?