Merhaba sevgili arkadaşlar
Ben 41 yaşında 5,5 yıllık evli bu yaşına kadar hiç hamilelik yaşamamış,başından bir tüp bebek denemesi geçmiş fakat oda transfer aşamasına bile gelmemiş bebek özlemi çeken biriyim.Tekrar tüp bebek denemeyi düşünmüyorum çünkü o süreci bir daha yaşamaya gücüm yok.
Benim yaşlarımda olup doğal yolla hamile kalan arkadaşlar varsa gelin birlikte burda neler yaptığınızı paylaşalım.Benim gibi bebek özlemi çeken ileri yaşta olup umud etmek isteyen arkadaşlara da moral olsun.Umuda ve dertleşmeye öyle çok ihtiyacım var ki.Umarım beni yalnız bırakmazsınız.Şimdiden yorum yazan herkese teşekkürler.
Ben 41 yaşında 5,5 yıllık evli bu yaşına kadar hiç hamilelik yaşamamış,başından bir tüp bebek denemesi geçmiş fakat oda transfer aşamasına bile gelmemiş bebek özlemi çeken biriyim.Tekrar tüp bebek denemeyi düşünmüyorum çünkü o süreci bir daha yaşamaya gücüm yok.
Benim yaşlarımda olup doğal yolla hamile kalan arkadaşlar varsa gelin birlikte burda neler yaptığınızı paylaşalım.Benim gibi bebek özlemi çeken ileri yaşta olup umud etmek isteyen arkadaşlara da moral olsun.Umuda ve dertleşmeye öyle çok ihtiyacım var ki.Umarım beni yalnız bırakmazsınız.Şimdiden yorum yazan herkese teşekkürler.
Son düzenleme:
benim iki oğlum var 17-15 yaşlarında sat 7 şubat korunarak hamile kaldım kalmadan önce diyet bol proteinli bi beslenme şekli ve günde en az 4000 adım atıyordum 5 kilo verdikten sonra hamile olduğumu anladım planlı değildi ama çok sevinip çok heyecanlandım hamile kaldığım ay sabahları kalkar kalkmaz yarım limonlu su içtim en geç 7:30 da 2 yumurta 7 zeytin salatalık domatesle kahvaltı yaptım mutlaka hurma yedim 1 tane ara öğünlerde akşam yemeğini saat 17:30 da bitirdim akşam çayın yanında 2 kayısı ve 2 incir yedim bol su içtim tabiki böyle beslendiğim ay hamile kaldım 2.5 aylık olana kadar bekledim ama kalp atışı alınamadı rahmimde ne olduğu anlaşılamayan bebeğe giden kan akışını kesen bi kese gibi görünen bişey tesbit edildi ve malesef kürtaj oldum Mayıs’ın 15 şinde kontrolüm var patolaji sonucum çıkcak ben hiç bebek düşünmezken nasıl aklıma düştü nasıl bebek istiyorum anlatamam yaşam şeklimi değiştirmem etkili oldu gibi geliyo bana yardımcı olalım inşallah birbirimize