Merhaba,
Mutsuz bir aile ortamında yetiştiğim için özel hayatımla ilgili kararlarımda yavaş ve çok ayrıntıcı oldum ve hala oluyorum. Sürekli temkinli olmak, erkek tarafından hayal kırıklığına uğramamak adına kendimi tam seviliyor gibi hissetmemeye biraz kasıntı kuralları olan birisi olmaya gayret ettim/ediyorum. Şu an bulunduğum yerde 10 gündür konuştuğum birisi var ama açıkçası ağırdan gidiyorum, sürekli kuşkuyla bakıyorum. Öyle beraber vakit geçirecek, davranışlarını, huyunu vs. gözlemleyebilecek imkanım şimdilik yok. Biraz daha vakit geçince bir yerde oturma imkanımız olabilir. Biraz kuralcıyım bunda da güven ve çevresel etkenler var ( küçük yerde oturmam, anne/babama söyleyememem vs. )
Her insanın kişiliği değişik ve maalesef günümüzde birbirini çok seven eşler bile boşanma eşiğine gelebiliyor. Benim de biraz şüphe ve güven sıkıntım var. Mutsuz evliliğim olsun istemiyorum. Annem ile bu konuları konuşacak kadar yakın değilim ve de zaten kendi seçimlerinin maalesef doğru olabileceğini de düşünemiyorum. Çünkü başarılı bir evliliği kendisinin de yok.
Aranızda muhakkak evlenmeden önce erkeğin huylarını deneyimlemiş, nelere dikkat etmem gerektiğini söyleyebilecek bana biraz da olsa kafa karışıklığıma iyi gelecek kişiler vardır, nasıl yorumlarsınız. En çok neye önem verdiniz/vermeliyim vs.
Her yorumunuzu dikkatle okuyacağım teşekkür ederim.