ileriye dönük problemler

Matilda25

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2017
76
39
38
herkese merhaba.ara sıra takip ettiğim forumu kullanacağım hiç aklıma gelmezdi.çok fazla uzatmadan sizlerle istişare yapmak istiyorum.yaklaşık 3 yıldır süren bir ilişkim var.gayet iyi anlaşıyoruz,beni her yönden tatmin edebilen ilgili alâkalı birisi.ikimiz de gayet iyi bir eğitim aldık inşallah iyi yerlerde olacağız.asıl meseleye gelirsem ciddi düşünüyoruz sorun şu ki benim ailem eğitimli kültürlü insanlarken onun ailesi pek öyle değil.kalabalık bi aile ve çok fazla okumuş insan yok.ben rahat yetişmiş çok fazla akrabalık ilişkisi bilmeyen bir insanım.evet belki ikimiz de yoğun çalışacağız kimbilir nerede olacağız ama ileriye dönük düşününce ne gibi sorunlar yaşayabiliriz.memleketlerimiz de uzak.kendisi çok fazla dert etmiyor her şey hallolur sen bana güven dese kadın milleti işte düşünmeden duramıyorum.şimdiden teşekkürler

senin derdin devede kil mutlu isen napicaksin ailesinin egitim durumunu

Bosa kaygilaayin bence. Herkesin ailesi tipa tip ayni yapida olacak diye birsey yok. Iyi insanlarsa, uyumlularsa, sizinde sevgilinizle gelecek planlariniz uyuyorsa, bosuna detaylari dusunup endiselenmeye gerek yok

önyargılı değilim ama sonrasında birbirimize ayak uydurabilir miyiz diye düşünüyorum.dediğim gibi o daha kalabalık bir arada yaşayan insanlar, benim öyle bir alışkanlığım yok yalnızlığı severim aksine.

Hanımefendi kimseyi sinirlendirmek için yazmadım ayrıca henüz tanımıyorum ki insanlıkları hakkında yorum yapayım.

Tanışmadıysanız henüz bir tanımanda fayda var belki dusundugun gibi degillerdir şimdiden bunları kafana takıp mutlulugunu bozma

Haklısın tabi ailelerin uyuşması önemlı bizim ailelerimiz cok farklı bu evliligimizi etkilemedi ama hic bir araya gelmezler isterdim hep beraber birseyler yapabilmeyi

Yorumunuz için teşekkürler.sonuçta evlilik olunca insan olabilecek her şeyi kafaya takıyor. Herkesin ailesi önemlidir değerlidir ben de mutlu olacağım anlaşabileceğim ve anlaşılabileceğim insanlar bulmak istiyorum karşımda.haklısınız galiba tanışmakta fayda var.

3 yıldır ailesini nası tanıma imkanınız olmadı, ben ordayım şuan...
Zira eşim tanıştığımızın haftasında ailesiyle tanıştırmıştı beni
Gerçi benimki biraz ekstra aceleci de 3 yıl da iyi süre yani...

S
Sen bana güven demesine bakma sen onun. Takip et. Kendine göre yorumla.

Bence haklısın

Burda insanlar duyar kasmış önemli olan insanlık vs ama burda ailesi cahil, kültürümüz farklı, geline hizmet ettirilen kültür vb konular çok gördüm.

Ailesini sık sık ziyaret edecekseniz sıkıntı. Yılda 1 kere bayramda gidecekseniz katlanırsın olur biter. Düğünde kolun görünmesin kapalı gelinlik giy derlerse sıkıntı, nişan harem selam olsun derlerse sıkıntı....umarım anlatabilmişimdir. Lakin şunu söylemeden geçemicem kültür farklı evliliklerin çoğunun sonu hüsran.

Diplomalar sadece meslek içindir cnm insan olabilmek için önce ahlak gerekir. Ne alaka şimdi bnm ailem okumuş onun ki okumamış

Herşey eş adayınız ile hallolur.

3 yıldır okulumuzun devam etmesi uzak memleketlerden olmamız,benim ailemde annem dışında kimsenin henüz haberinin olmaması sonucunda tanışmadım ailesiyle.

aynı durumdayız ve ben 7 yıllık evliyim şunu söyleyeyim iş eşinde bitiyor
benim eşimin ailesi akrabaları bazen beklemediğim,alışkın olmadığım tavırlar sergileyebiliyor
ama eşim hep bir şekilde beni bulaştırmadan hallediyor

Diplomalar sadece meslek içindir cnm insan olabilmek için önce ahlak gerekir. Ne alaka şimdi bnm ailem okumuş onun ki okumamış
Haklsnz ama söz konusu evlilik olunca insanın iyi düşünmesi gerekiyor.

çok önemli bir mevzu bu. Cahil insanlarla uğraşmak zor. Eğer sevgilin ailesinden seni uzak tutacağına söz veriyorsa gir bu işe. ama annem de annem ailemde ailem diyecekse hiç bulaşma. Kv görümce entrikalarıyla uğraşma hiç. Cahillik gerçekten kötü.
Bayramda temizliğie gelmeni bekleyebilir mesela. Mesela haftanın her günü aramanı bekleyebilir, mesela kendisiyle günlere katılmanı istyebilir yazın bir kaç ay köyde geçirmeni isteyebilir. yani bunlar tabi senin bileceğin şeyler. Benim kv bile bazen beni bunaltıyor, aklınca akıl oyunlarıyla, saçma sapan yorumlarıyla. Lise mezunu olmasına rağmen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…