İlerleyememek

grihh54

Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2023
346
169
23
Aşk hayatında herkes ilerlerken ciddi ilişkiler evlilikler olurken etrafımda ben ise hiç başaramadım sevmeye sevilmeye hasret kaldım 25 yaşındayım mesleğim elimde artık kendimi çok yetersiz başarısız hissediyorum doğru bir erkek bulmak bu kadar mı zor ne yapmam lazım sevilmek istiyorum

En başta kendini sevmekle başlayabilirsin.
Ne güzel mesleğin var, çalışıyorsun. Kendini tanı, mutlu et. Odak noktanı değiştirirsen zamanı geldiğinde sevip-sevilirsin.

En başta kendini sevmekle başlayabilirsin.
Ne güzel mesleğin var, çalışıyorsun. Kendini tanı, mutlu et. Odak noktanı değiştirirsen zamanı geldiğinde sevip-sevilirsin.
Bu yaşıma kadar hep atanacam diye uğraştım atanınca olur diye umut ediyordum ama atandım hala aynı çok hevesleniyorum etrafımdaki ciddi ilişkilere ailesiyle tanıştıranlara vs

Mesleğe yeni geçtiysen bekle belki oralardan tanışırsın. Ayrıca yaşın büyük sayılmaz. Acele etme her şeyin hayırlısı.

Bu yaşıma kadar hep atanacam diye uğraştım atanınca olur diye umut ediyordum ama atandım hala aynı çok hevesleniyorum etrafımdaki ciddi ilişkilere ailesiyle tanıştıranlara vs
Aman diyim özeniyorsun diye sadece evlilik için evlenme yoksa bu günlerini iple ararsın yalnız olsaydımda evlenmeseydim diye.
Daha yaşın çok genç, dediğim gibi odak noktanızı değiştirin. En kısa zamanda gönlünüze göre sevip-sevileceğiniz kişiyle karşılaşırsınız inşallah. 🍀

Aman diyim özeniyorsun diye sadece evlilik için evlenme yoksa bu günlerini iple ararsın yalnız olsaydımda evlenmeseydim diye.
Daha yaşın çok genç, dediğim gibi odak noktanızı değiştirin. En kısa zamanda gönlünüze göre sevip-sevileceğiniz kişiyle karşılaşırsınız inşallah. 🍀
Evlenecek kimse yok etrafta daha bi kez gerçekten sevilmedim çok yalnızım

Neden herkes oldururken ben hep bekleme sabret kısmında kalıyorum 🥹
Ben tamam bu kişi dediğim insanla 27 yaşında tanıştım. Önceki ilişkilerim de bana tecrübe oldu. Kısmet bu belki de 30unda karşılaşacaksın ve doğru bir adım olacak. Bu yaşlarda evlenip kötü bir tecrübe yaşamaktansa geç olsun temiz olsun. Biraz paranı ye keyfini çıkar hem.

Ben tamam bu kişi dediğim insanla 27 yaşında tanıştım. Önceki ilişkilerim de bana tecrübe oldu. Kısmet bu belki de 30unda karşılaşacaksın ve doğru bir adım olacak. Bu yaşlarda evlenip kötü bir tecrübe yaşamaktansa geç olsun temiz olsun. Biraz paranı ye keyfini çıkar hem.
Tanışacak kişi bulamıyorum bunu nasıl çözmem gerekiyor

Biraz sosyalles , arkadaş bulusmalarina zaman ayır , birileri bir yere - doğum gününe etkinliğe falan davet edinlince git, topluluklara katil - mesela kitap kulüpleri ,sinema eğitimleri, ilgi alanin neyse.
Gezilere katil, yürüyüş turları güzel alanlar sosyalleşmek için. Her şehirde var böyle şeyler. Kurslara git, interrail benzeri temalı kamplara katil oralara yasitlarimiz gençler gelirler ve sosyalleşmesi çok kolay olur.
Yani bir sosyalles ki elbet seni gören, hoşlanan olur.
Bu kk'da konu açıyorlar "kimseyi bulamıyorum" diye,sonra soruyorum kursa gider misin, farklı ortamlara girecek ortamlara girer misin bilmemne.
Hepsine hep hayır derler:)
Böyle durdukları yerde , evden işe giderken ona biri aşık olacak gibi ilginç bir inanışı var insanların :)
Öyle bir dünya yok yani.
Çeşitli insanlarin olduğu ortamlara gir ki karşılıklı hoslastigin birileriyle tanisabil. Sonra zaten devamı gelir

Back
X