- 10 Ağustos 2020
- 554
- 529
- 18
- 32
- Konu Sahibi Birkadiningunlugu
Bugün iletişim merkezi asistanlığı için başvurumun olumlu olarak değerlendirildiğini öğrendim. Paraya ihtiyacım var.Yani işi istediğim için degil maddi imkansızlık yüzünden düşünmüştüm. Tek olumlu yanı bir kazancımın olacak olması. Onun haricinde iş ile ilgili çalışan yorumları çok kötü. Kimse işten memnun değilmiş. Çalışma şartlarından şikayetçiler. Iş tanımında da vardiyalı yazıyordu. Ben başvuru yaparken esnek çalışma şartlarını kabul etmiştim. Bu arada basvuru yapalı 5 aydan fazla zaman geçti.
Bir de son aldığım bir karar var o da bu sene kpss çalışmaya karar vermiş olmam. Öğretmen olarak atanmayı çok istiyorum. Bir yandan da maddi imkansızlık beni zorluyor. Her şey hallolur diyip öğretmenlik için çalışayım diyorum. Kararsızım siz olsanız ne yapardınız? Giden zaman geri gelmiyor ama para kazanılır diye de düşünüyorum. Eşim kpss ye çalışma kararımı destekliyor. O işler geçici ben de biliyorum. Gerçi şunları size yazarken bile kpss kararım belli ama sizce kpss ile iş ikisi bir arada yürür mü?
Bir de son aldığım bir karar var o da bu sene kpss çalışmaya karar vermiş olmam. Öğretmen olarak atanmayı çok istiyorum. Bir yandan da maddi imkansızlık beni zorluyor. Her şey hallolur diyip öğretmenlik için çalışayım diyorum. Kararsızım siz olsanız ne yapardınız? Giden zaman geri gelmiyor ama para kazanılır diye de düşünüyorum. Eşim kpss ye çalışma kararımı destekliyor. O işler geçici ben de biliyorum. Gerçi şunları size yazarken bile kpss kararım belli ama sizce kpss ile iş ikisi bir arada yürür mü?