• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İletisime gecme istegi

cowgirll

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
16 Mart 2014
3.543
2.435
248
Liseden beri (toplam 9 senedir) beraber oldugum kisi tarafindan terk edildim. İnanilmaz bir iletisime gecme istegi duyuyorum. Nitekim iletisime gecmeyi de denedim, tabi cevap alamadim. Bu istek gecevek mi? Hep boyle bana geri donsun diye mi bekleyecegim? Ne yapmami onerirsiniz, tum hayatimi doldurmus cok yalniz hissediyorum su anda. Siz nasil atlattiniz uzun sureli bir iliskiniz bittiginde mesela?

Kendimi rezil ediyorum istenmedigim halde yazarak. Ama bir tartismadan sonra terk edildigim icin kendimi suclamaktan, belki olur mu tekrar diye dusunmekten vazgecemiyorum :(

9 senelik iliski az degil..Neden ayrildi sizden yani kesin mi bitti onu iyi tanirsin var mi donus ihtimali sence..

İstenmiyorsan neden kendini hırpalıyosun?
İletişime geçmeye çalışmışsın cevap alamamışsın eğer oda seninle iletişime geçmek istese dönerdi bir şekilde.
Bitmiş geçmişte kalmış o hayatına bakıyor demekki sende hayatına bak.
Çok uzun süre birlikteymişsiniz bir an da silip atamaman tabiki cok normal.
Ama istenmiyorsanda zorlamanın alemi yok diye düşünüyorum.

9 senelik iliski az degil..Neden ayrildi sizden yani kesin mi bitti onu iyi tanirsin var mi donus ihtimali sence..
Pek zannetmiyorum geri donecegini. Tartisma oldukca sacma ve cocukca bir sey aslinda. Ama bir anda butun iletisimi kesti. Donecek olsa donerdi coktan, bir hafta oldu. Daha once benzer bir sey yasamamistik, geri donmez yani.

İstenmiyorsan neden kendini hırpalıyosun?
İletişime geçmeye çalışmışsın cevap alamamışsın eğer oda seninle iletişime geçmek istese dönerdi bir şekilde.
Bitmiş geçmişte kalmış o hayatına bakıyor demekki sende hayatına bak.
Çok uzun süre birlikteymişsiniz bir an da silip atamaman tabiki cok normal.
Ama istenmiyorsanda zorlamanın alemi yok diye düşünüyorum.
Sanirim istenmedigimi kabul etmekte zorlaniyorum. Hani istemiyorum ayrilalim dese tamam ama bagirip cagirip iletisimi kesti sadece. Boyle olunca daha zor oluyormus. İstenmedigimi yine bi nebze kabullendim de nasil alisacagim onu hic bilmiyorum

Sanirim istenmedigimi kabul etmekte zorlaniyorum. Hani istemiyorum ayrilalim dese tamam ama bagirip cagirip iletisimi kesti sadece. Boyle olunca daha zor oluyormus. İstenmedigimi yine bi nebze kabullendim de nasil alisacagim onu hic bilmiyorum
Senide anlayabiliyorum birden iletişimi kesmesi kötü olmuş en azından sana bir açıklama yapabilirdi istemiyorum bitsin gibi..
Bana geri döner gibi geldi eninde sonunda

Senide anlayabiliyorum birden iletişimi kesmesi kötü olmuş en azından sana bir açıklama yapabilirdi istemiyorum bitsin gibi..
Bana geri döner gibi geldi eninde sonunda
Geri donse de kabul etmemem gerektigini dusunuyorum bu yasadigim seyden sonra. Ama cok ozluyorum ne yazik ki. Umarim bir an once gecer bu yasadigim

Başka birine ilgi duyuyor gibi geldi. Yakında çıkar kokusu. Sizde de alışkanlık olmuş olabilir. Yeni insanlarla tanıştıkca unutursunuz.
Baska birinin olmadigina eminim, tabi benimle oldugu surecte. Bir haftada yeni birine ilgi duymaya basladiysa da umarim kokusu cikar da tiksinirim ben de.

Baska birinin olmadigina eminim, tabi benimle oldugu surecte. Bir haftada yeni birine ilgi duymaya basladiysa da umarim kokusu cikar da tiksinirim ben de.
Aklindaysa bilemezsiniz.
Genelde yıllarca evliliğe hazır değilim deyip oyalayıp, durduk yere ayrıldıktan sonra kısa sürede nişanlanıp evleniveriyorlar. Böyle bir şey olursa şok olmayın.

Geri dönüyorlar fakat bekleyerek hayatını zehir etme. Sadece döneceğini bil, bence yaşamın tadını çıkar. Uğraş bul kendine, hobiler edin, çık gez, bakımlı ol ve asla iletişime girme. Dönecektir.

Aklindaysa bilemezsiniz.
Genelde yıllarca evliliğe hazır değilim deyip oyalayıp, durduk yere ayrıldıktan sonra kısa sürede nişanlanıp evleniveriyorlar. Böyle bir şey olursa şok olmayın.

oncesinde ilgi baslamistir belki de..Neden nisan falan olmadi 9 senede
Haklisiniz, baska biri olsa ayrilirdi onceden diye dusunerek dedim ama ben salagimdir belki de cidden. Umarim olursa da duymam.

Geri dönüyorlar fakat bekleyerek hayatını zehir etme. Sadece döneceğini bil, bence yaşamın tadını çıkar. Uğraş bul kendine, hobiler edin, çık gez, bakımlı ol ve asla iletişime girme. Dönecektir.
İletisime gecmeme kismini kacirdim coktan ne yazik ki. En azindan ayrildik desin diye baya ugrastim. Hicbirini cevaplamadi. Artik yazmam ama en bastan yazarak bu duruma dustugum icin cok utaniyorum.

Çok önce kafasında bitirimiş sanki ilişkiyi, o tartışma da bahanesi olmuş gibi. Koşarak kaçmış resmen. 9 sene de çok uzunmuş, kafesinden çıkmış gibi hissediyordur şimdi. Hiç iletişim denemeyin bir işe yaramaz. Ben de siz de biraz nefes alın.

yazma isteği geldiği de dışarı at kendini.eminimki bir an yoklayıp geçiyor dur o istek.sosyal medyadan engelleme.turlara katıl.foto at.arkadaslarinla gez eğlen ama abartmadan gene arada sırada foto at.sonra bir ay kadar kaybol ortadan merak etsin.kisisine göre değişir ama sana geri dönecek.sadece yazma

İletisime gecmeme kismini kacirdim coktan ne yazik ki. En azindan ayrildik desin diye baya ugrastim. Hicbirini cevaplamadi. Artik yazmam ama en bastan yazarak bu duruma dustugum icin cok utaniyorum.
Farketmiyor başta araman onemli değil. Bundan sonra yaparsın. Yeni moda ayrıldık dememek. Genelde bunu yapıyorlar. Yalnız asla arama ve sonradan gelen ilk mesajlara da atlama. Kesin dönmek istediğini ısrarla dile getirecek mesajlar atarsa bir şans vermeyi düşün. Öylesine gelen mesajlara itimat etme. Bunu yaparlar çünkü. Değerini bil. Yok öyle kaçıp, istediği zaman dönsün.

Bende görüşmeyi bitirdiğimizde çok yazmak istemiştim yazdım mal mal cevaplar aldım sonra silmedim sosyal medyadan gezdim tozdum bazen gezmesem bile geziyormuş gibi yaptım :) derken fazla gezmiş olacağımdan eşimle tanıştım yeniden başladım herşeye :) çok sonra öğrendimki yapmaz dediğim adam resmen aldatmış aklı başkalarındaymş dönmek istedi mi bilemem bana ulaşmasını engelledim. Akışına bırakın demeye geldim. Hayat belki daha güzelini vermek istiyordur.

Sanki önceden bitmiş kafasında ve bir bahane arıyordu , bir anda bıçak gibi herşeyi kesmesi ondan diye düşünüyorum .. kaldı ki sen iletişime geçmek isteyip elinden geleni yapmışsın bence daha fazla yorma üzme kendini

Back
X