İletisime gecme istegi

Biraz şey oluyo boyle durumlarda bir hosca kal'i cok mu gordun sitemi ve belirsizligi ve cevap alamamanin verdigi kaale alinmama huzursuzlugu.
-miş gibi yapacaksiniz maalesef.
Kolay gelsin ve hakkinizda hayirlisi insallah.

Pek zannetmiyorum geri donecegini. Tartisma oldukca sacma ve cocukca bir sey aslinda. Ama bir anda butun iletisimi kesti. Donecek olsa donerdi coktan, bir hafta oldu. Daha once benzer bir sey yasamamistik, geri donmez yani.
Bahane olmuş bu olay. Onun yedekte tuttuğu biri varmıştır o ağır basmıştır başka açıklaması yok ne yazık ki :)

Tartismaniz zaten bitmis bir iliskinin bahanesi olmus. Benim basima yillar once boyle bir sey geldiginde cok ofkelenmis, cok uzulmustum. Hangi otobus duraginda bulusacagiz diye tartisirken ayrildik :D Onu da uzmek, kavga etmek istemistim, ama gucum yoktu pek. “Onu ilgisizligimle cezalandiracagim” diye dusunup hic aramamistim sonra. Ortak tanidiklara asla onun hakkinda konusmadim vs. Geri doner mi? Benimkisi 3 sene sonra dondu. Yani tekrar sevgili olmak icin degil tabi, ikimizin de bambaska hayatlari olmustu artik. Ama mesajimin yerini bulmasi guzeldi. Tavsiye ederim.

Liseden beri (toplam 9 senedir) beraber oldugum kisi tarafindan terk edildim. İnanilmaz bir iletisime gecme istegi duyuyorum. Nitekim iletisime gecmeyi de denedim, tabi cevap alamadim. Bu istek gecevek mi? Hep boyle bana geri donsun diye mi bekleyecegim? Ne yapmami onerirsiniz, tum hayatimi doldurmus cok yalniz hissediyorum su anda. Siz nasil atlattiniz uzun sureli bir iliskiniz bittiginde mesela?
9 sene dile kolay bi kere alismislik var sevmesen bile alismisliktan iletisime gecmek istersin normal yani bu durum.tavsiyem yanliz kalma cik gez toz arkadas cevresi iyi gelir hobi edin yada civi civiyi soker zamanla kim bilir

İlk zamanlarok normal öyke hissetmen ama korkma zamanla geçecek ne iketişime gmek istiycen nede yüzünü görmek , hatta geri döncek kabul etmiycen o noktaya gelcen. Zaman lazım sabret.

Birkaç aya döner, emin ol. Ama dönse de artık hiçbir şey eskisi gibi olmaz. O arada biri girmiş olur onun hayatına. Muhtemelen yeni bir heyecan için bitirdi bu ilişkiyi. O kişiyle de biter ve sana döner. O noktada senin de artık kafanda bitmiş olacak, emin ol. İstediğin kadar süründürürsün, intikam alırsın. Ama bence şu noktada bu yaptığı kanına dokunsun senin ve unutmaya odaklan.

Back
X