- Emoji Skoru
- 10
- Puanlar
- 3
- Konu Sahibi selinasasasas
-
Koşmayın şunların peşinden. Cevap vermiyor hala döne döne yazıyorsunuz. Sonra da erkekler neden prenses oldu oluyor.Beni sevdiğine gerçekten inandım iki yaş küçük benden kız arkadaşımın kardeşi ama görünüş olarak da bizden büyük duruyor. O 20 ben 22 yaşındayım. İlişkimizi gizli yaşadık ilk başında benim de bildiğim gibi arkadaşımın çok kıskanç olduğunu belli bir zaman sonra da ablasına söyleyeceğini halledeceğini söyledi ben de içim ne kadar rahat olmasa da ona inandım güvendim. Güzel zamanlar geçirdik dışarda da. Bakireyim ama birlikte cinsel çekimimiz çok vardı ve her buluştuğumuzda birden fazla kez boşalıyordu belki de o yüzden heves çabuk geçti bilemem. İstanbulda değiliz bende yalnız kalıyorum zaman geçtikçe cinsellik üzerine oldu artık ilişkimiz ve sonra onun bilmesine rağmen ben yine de daha önce bu tarz bir ilişki yaşamadığımı ve alışkın olduğumu düşünmesini istemediğimi söyledim ve sanki whatsappında problem varmış gibi davranıp İnstadan yazdığımda ordan cevap verdi bir daha yazmadı bana. Ben ona yine de bir hafta sonra arkadaşımın yanında onu görebileceğimi ve aramızda problem olsun istemem bittiyse bitmiştir gibisinden bir şey yazdım ona da cevap vermedi pişman oldumMERAK ETTİĞİM şu aşırı bir özgüven geldi arkadaşım bilmediği içinde onun yanında beni tersliyor hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor ve gerçekten çok içine kapanık asosyaldi ve şu an Instagram‘da çok paylaşım yapmaya kızları takip etmeye başladı ve biliyorum çok zavallı gözükicem ama içim gidiyor, ablası da çok değişti falan dedi yani herkes farkında. Yanına yakışan bir kızdım ve benimle göründüğü için mutlu oluyordu dışarıda gizli buluştuğumuzda bile arkadaşlarını gördüğünde ona bu özgüveni ben verdim şimdi de üzgün oturan benim. Sizce geri döner mi yani dönsün ama istemeyeyim istiyorum, hazmedemiyorum bunu büyük ihtimal ablasından dolayı yakın arkadaşım çünkü ama dediğim gibi ben ona güvendim sadece ve en sonunda söyleriz nasıl olsa diye düşünüyordum.
Hormonlarıyla hareket ederken sizin “bin islindi biyli bir kidin diyilim” çıkışınızla aklı başına gelmiş, biraz daha devam edersem üstüme kalacak bu kadın demiş ve kaçmış.Beni sevdiğine gerçekten inandım iki yaş küçük benden kız arkadaşımın kardeşi ama görünüş olarak da bizden büyük duruyor. O 20 ben 22 yaşındayım. İlişkimizi gizli yaşadık ilk başında benim de bildiğim gibi arkadaşımın çok kıskanç olduğunu belli bir zaman sonra da ablasına söyleyeceğini halledeceğini söyledi ben de içim ne kadar rahat olmasa da ona inandım güvendim. Güzel zamanlar geçirdik dışarda da. Bakireyim ama birlikte cinsel çekimimiz çok vardı ve her buluştuğumuzda birden fazla kez boşalıyordu belki de o yüzden heves çabuk geçti bilemem. İstanbulda değiliz bende yalnız kalıyorum zaman geçtikçe cinsellik üzerine oldu artık ilişkimiz ve sonra onun bilmesine rağmen ben yine de daha önce bu tarz bir ilişki yaşamadığımı ve alışkın olduğumu düşünmesini istemediğimi söyledim ve sanki whatsappında problem varmış gibi davranıp İnstadan yazdığımda ordan cevap verdi bir daha yazmadı bana. Ben ona yine de bir hafta sonra arkadaşımın yanında onu görebileceğimi ve aramızda problem olsun istemem bittiyse bitmiştir gibisinden bir şey yazdım ona da cevap vermedi pişman oldumMERAK ETTİĞİM şu aşırı bir özgüven geldi arkadaşım bilmediği içinde onun yanında beni tersliyor hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor ve gerçekten çok içine kapanık asosyaldi ve şu an Instagram‘da çok paylaşım yapmaya kızları takip etmeye başladı ve biliyorum çok zavallı gözükicem ama içim gidiyor, ablası da çok değişti falan dedi yani herkes farkında. Yanına yakışan bir kızdım ve benimle göründüğü için mutlu oluyordu dışarıda gizli buluştuğumuzda bile arkadaşlarını gördüğünde ona bu özgüveni ben verdim şimdi de üzgün oturan benim. Sizce geri döner mi yani dönsün ama istemeyeyim istiyorum, hazmedemiyorum bunu büyük ihtimal ablasından dolayı yakın arkadaşım çünkü ama dediğim gibi ben ona güvendim sadece ve en sonunda söyleriz nasıl olsa diye düşünüyordum.
Kızlar kendinize değer vermezseniz böyle veletkerin bir yerlerini kaldırırsanız olacağı o sadece parla birini bulmuştur seni şutlamıştır geri döner sen de tekmeyi basarsınBeni sevdiğine gerçekten inandım iki yaş küçük benden kız arkadaşımın kardeşi ama görünüş olarak da bizden büyük duruyor. O 20 ben 22 yaşındayım. İlişkimizi gizli yaşadık ilk başında benim de bildiğim gibi arkadaşımın çok kıskanç olduğunu belli bir zaman sonra da ablasına söyleyeceğini halledeceğini söyledi ben de içim ne kadar rahat olmasa da ona inandım güvendim. Güzel zamanlar geçirdik dışarda da. Bakireyim ama birlikte cinsel çekimimiz çok vardı ve her buluştuğumuzda birden fazla kez boşalıyordu belki de o yüzden heves çabuk geçti bilemem. İstanbulda değiliz bende yalnız kalıyorum zaman geçtikçe cinsellik üzerine oldu artık ilişkimiz ve sonra onun bilmesine rağmen ben yine de daha önce bu tarz bir ilişki yaşamadığımı ve alışkın olduğumu düşünmesini istemediğimi söyledim ve sanki whatsappında problem varmış gibi davranıp İnstadan yazdığımda ordan cevap verdi bir daha yazmadı bana. Ben ona yine de bir hafta sonra arkadaşımın yanında onu görebileceğimi ve aramızda problem olsun istemem bittiyse bitmiştir gibisinden bir şey yazdım ona da cevap vermedi pişman oldumMERAK ETTİĞİM şu aşırı bir özgüven geldi arkadaşım bilmediği içinde onun yanında beni tersliyor hiçbir şey yokmuş gibi davranıyor ve gerçekten çok içine kapanık asosyaldi ve şu an Instagram‘da çok paylaşım yapmaya kızları takip etmeye başladı ve biliyorum çok zavallı gözükicem ama içim gidiyor, ablası da çok değişti falan dedi yani herkes farkında. Yanına yakışan bir kızdım ve benimle göründüğü için mutlu oluyordu dışarıda gizli buluştuğumuzda bile arkadaşlarını gördüğünde ona bu özgüveni ben verdim şimdi de üzgün oturan benim. Sizce geri döner mi yani dönsün ama istemeyeyim istiyorum, hazmedemiyorum bunu büyük ihtimal ablasından dolayı yakın arkadaşım çünkü ama dediğim gibi ben ona güvendim sadece ve en sonunda söyleriz nasıl olsa diye düşünüyordum.
Okuyan da 30 yaşındayım sanar ahahhaha 2 yaş var aramızda ama erkekler geç olgunlaşıyor evet. Ben aslında böyle bir kadın değilim demedim, ilişki cinselliğe dönünce herkese hazır kız gibi görünmek istememiştim biliyordu bunu zaten ama duygusuzluğundan ötürü demiştim ama haklısın yani ne beklediysemHormonlarıyla hareket ederken sizin “bin islindi biyli bir kidin diyilim” çıkışınızla aklı başına gelmiş, biraz daha devam edersem üstüme kalacak bu kadın demiş ve kaçmış.
20 yaşında velettem beklentiniz biraz fazla gibi. Şimdiye 18’lik bir çıtır bulmuş onunla oynaşıyordur. Dönmez.
Yazdığım mesaja cevap vermedi değil sadece ben de o da bir daha yazmadık ve arkadaşımın yanında görürüm diye kapanmamış bir şey kalmasın üzgünüm sanmasın diye her şeyi kapatmak için yazdım kısa bir mesajKoşmayın şunların peşinden. Cevap vermiyor hala döne döne yazıyorsunuz. Sonra da erkekler neden prenses oldu oluyor.
Izdırap falan değil ya sadece başından istemiyordum ben sonrasında bir şekilde olgun olduğuna inandım ve böyle bir şey yaşayınca da gıcık oldum tabii ki evlenecek değildim ama en azından gizli kalsa da böyle biteceğini düşünmediğimden ve bu gıcık hareketlerini hazmedemiyorum nasıl diye20 yaşında bir velet için mi bu aşkın ızdırabı?
Senin yaşlarındayken benden küçükler bana çocuk gibi gelirdi. Yaşça olgunları etkileyici bulurdum. Çoluk çocukla işin ne?Izdırap falan değil ya sadece başından istemiyordum ben sonrasında bir şekilde olgun olduğuna inandım ve böyle bir şey yaşayınca da gıcık oldum tabii ki evlenecek değildim ama en azından gizli kalsa da böyle biteceğini düşünmediğimden ve bu gıcık hareketlerini hazmedemiyorum nasıl diye