telefon işletim sistemi sürümüne varana kadar değişkenlik gösterebilen şeyler bunlar. ona güvenme bence.
bak yavrum böyle ittire kaktıra ilişki olmaz. benzer durumdan daha yeni çıktım diyorum sana. yok yani severse, aramızdaki bağ güçlenirse düzelir gibi bir şey yok. çok aşkından ölüp bitmiyorsan, ben onsuz yaşayamam demiyorsan kesip atacaksın. uyarıyorum falan demişsin mesela ben artık uyarmak istemiyorum demişsin. ya sürekli senin demenle sana ilgi gösterilmesi hoş değil ki. neden insanları hayatımıza sevgili diye alıyoruz? birisi bizi düşünsün, sevsin, hoşlansın, arasın sorsun, merak etsin, özlesin, bizimle zaman geçirmek istesin, bize değer versin diye. e bunları yapmıyorsa kendiliğinden, hayatında ne işi var? sen birine ''beni ara, bana mesaj at, beni özle, bana ilgi göster'' diyecek kadar değersiz misin? oku benim son açtığım konuyu. orada söz konusu olan şahısla bir dönem flört ettik. ilgisizliği yüzünden bırakmıştım. hata ettim bir şekilde kopamadım yeniden aldım hayatıma ama yeniden şutladım. ben o şahsa hiçbir zaman bana ilgi göster, beni aramıyorsun sormuyorsun, bana yazmıyorsun falan demedim. neden? dememe gerek yok ki. içinden geliyorsa yapar gelmiyorsa yapmaz bu kadar basit. sen böyle sürekli uyararak devam edemezsiniz zaten. alma verme dengesini bozmayacaksın. aramıyor mu? arama. yazmıyor mu? yazma. bir süre sadece ondan bekle, yazdığında aynen onun yaptığı gibi kısa cevaplar ver. buluşma talebini geri çevir. o ne diyor mesela yorgunum mu diyor? aynısını de. yaptıklarını aynen iade et bakalım o zaman değişim olacak mı. değişim dediğin şey senin söylemenle olmaz. tavır koy, bu tavrı istikrarlı biçimde sürdür. ha baktın ki sen yazmadıkça yazmıyor, aramadıkça aramıyor, görüşmüyor o zaman açıklama bile yapmadan şutla gitsin. unutma, her zaman daha iyi alternatifler vardır. seni mutluluktan uçuracak insanlara engel olmamalı böyle birisi.