• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İletişimin Kesilmesi ama Karşı Tarafın No.yu Silmemesi.

Sumak

Tabiat ve hayvan tapıcısı.
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2022
2.934
7.095
108
Merhaba

İletişim kurmayacağı kişileri asla ama asla rehberinde tutmayan bir kadın, biz iletişimi kestiğimiz halde neden beni silmedi? Silmediğinden eminim rehberinde ekli olmayanlara fotoğrafı, durumu her şeyi kapalı. Aşırı keskin kuralları olan biri iletişim kurmazsa kesinlikle siler hatta engeller bunu da biliyorum.

Dişil enerjili bakış açılarına ihtiyacım var :)

PS: Flört ediyorduk ama iletişim sorunu yaşayıp tartıştık, bı kaç hafta önce medenice yolları ayırdık.

PS2: Önyargılı olanlar yazmazsa sevinirim, fazlasıyla karşılaşıyorum zaten bir de burada uğraşamam.

PS3: Umarım o da burada değildir :D

Son düzenleme:
Merhaba

İletişim kurmayacağı kişileri asla ama asla rehberinde tutmayan bir kadın, biz iletişimi kestiğimiz halde neden beni silmedi? Silmediğinden eminim rehberinde ekli olmayanlara fotoğrafı, durumu her şeyi kapalı. Aşırı keskin kuralları olan biri iletişim kurmazsa kesinlikle siler hatta engeller bunu da biliyorum.

tam olarak bu kadının hayatınizdaki yeri nedir ona göre yorum yapalım

İnsanlar değişir.
Ben çok fazla anlam yüklemezdim.
O silmiyorsa ve ben rahatsız oluyorsam da engellerdim.
Altında bir şey aramaya gerek yok bence.

Soruyu soranin erkek olmayacağına göre en cinselsiniz galiba . Demek ki hala seviyor ne deym 🥸

Tamam ama kadını aradın diyelim, sanki foton mu çıkacak ,numaran çıkacak. Adın olursa en azından açmaz,kafası rahat olur.
Aramıyorum ben arama yapmıyorum yazarak iletişim kuruyorum

Anlamadım kadınsınız kadınla mi flört ediyorsunuz? Tamamen anlamadığım için sordum.

Belki tüm kapıları kapatmak istemiyor yada siz onu farklı tanıyorsunuz,kimseyi silmiyordur belkide,size öyle aksettirmiş olabilir.
Sizin hisleriniz bitmedi sanırım hala bir umut besliyorsunuz dogru mu anladım bilmiyorum ama bence umutlanacak bir durum yok.

Belki tüm kapıları kapatmak istemiyor yada siz onu farklı tanıyorsunuz,kimseyi silmiyordur belkide,size öyle aksettirmiş olabilir.
Sizin hisleriniz bitmedi sanırım hala bir umut besliyorsunuz dogru mu anladım bilmiyorum ama bence umutlanacak bir durum yok.
Hayır umutlanmayı çoktan geçtik, fazla tartışma yaşandı sadece anlamaya çalışıyorum, bu konularda yani kadınsı bakış açıları konusunda iyi değilim.

Merhaba

PS: Flört ediyorduk ama iletişim sorunu yaşayıp tartıştık, bı kaç hafta önce medenice yolları ayırdık.

PS2: Önyargılı olanlar yazmazsa sevinirim, fazlasıyla karşılaşıyorum zaten bir de burada uğraşamam.

Merhaba

PS3: Umarım o da burada değildir :KK70:
iliskinin başları duyguların en yoğun olduğu dönemlerdir genellikle,siz istesenizde bırakmaz merak etmeyin,henüz gerçekleşmemiş kurulan hayaller,havada kalmış söylenmemiş sözler fln,kimse bunları uzun süre içinde tutamaz,yarım kalmış bir ilişki genellikle tamamlanmadan bitmez,ya mutlu biter yada mutsuz ama nihayete varır yani.

iliskinin başları duyguların en yoğun olduğu dönemlerdir genellikle,siz istesenizde bırakmaz merak etmeyin,henüz gerçekleşmemiş kurulan hayaller,havada kalmış söylenmemiş sözler fln,kimse bunları uzun süre içinde tutamaz,yarım kalmış bir ilişki genellikle tamamlanmadan bitmez,ya mutlu biter yada mutsuz ama nihayete varır yani.
ama biz flört aşamasını geçemedik, hayaller falan yoktu en azından konuşulan hayaller olmadı. Ama sanırım ben yazarsam kim olduğumu anlasın diye silmiyordur henüz... Dişil enerjisi yüksek bakış açılarını/davranışları vb. gerçekten anlayamıyorum..

Back
X