• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İletişimin Kesilmesi ama Karşı Tarafın No.yu Silmemesi.

Hayır umutlanmayı çoktan geçtik, fazla tartışma yaşandı sadece anlamaya çalışıyorum, bu konularda yani kadınsı bakış açıları konusunda iyi değilim.
Ben kanlı bıçaklı olmadıysam ki çok nadirdir bu zaten,kimsenin numarasını öyle hırsla hemen silmiyorum. Aklıma gelmiyor daha doğrusu.
Evliyim halihazırda ama evlenmeden önce de böyleydi bu. Bana hep komik gelmiştir numara sil,heryerden engelle muhabbeti. Bu sebeple özellikle kalkip silmem. Silmedim de eski erkek arkadaşlarımin yada sık görüşmediģim arkadaşlarımın numaralarını.
Ha zaman içerisinde senede 1 belki 2 senede 1 telefon rehberine vakit bulup bakarsam aaa bu kişi kimdi deyip sildiğim oluyor.(çocuklar sebebiyle tanıştığım ama normalde görüşmeyeceğim insanlar oluyor genelde bu bakıyorum yıllardır konuşmamışız zaten,kizımin okul arkadaşının annesi vb) Ama dur bununla küstüm hemen silmeli,engellemeliyim kafasına girmiyorum.
Bana normal geldi silmemesi bu sebeple. Ama bir başkası farklı davranabilir pek tabi.

Ben kanlı bıçaklı olmadıysam ki çok nadirdir bu zaten,kimsenin numarasını öyle hırsla hemen silmiyorum. Aklıma gelmiyor daha doğrusu.
Evliyim halihazırda ama evlenmeden önce de böyleydi bu. Bana hep komik gelmiştir numara sil,heryerden engelle muhabbeti. Bu sebeple özellikle kalkip silmem. Silmedim de eski erkek arkadaşlarımin numaralarını.
Ha zaman içerisinde senede 1 belki 2 senede 1 telefon rehberine vakit bulup bakarsam aaa bu kişi kimdi deyip sildiğim oluyor.(çocuklar sebebiyle tanıştığım ama normalde görüşmeyeceğim insanlar oluyor genelde bu bakıyorum yıllardır konuşmamışız zaten,kizımin okul arkadaşının annesi vb) Ama dur bununla küstüm hemen silmeli,engellemeliyim kafasına girmiyorum.
Bana normal geldi silmemesi bu sebeple. Ama bir başkası farklı davranabilir pek tabi.
İşte o tam tersi biri bu konuda eminim. Çabuk yükselen(gerilen), kuralları olan ve taviz vermeyen, siyah beyaz bakan biri. Konuşmayacaksa, hayatında olmayacaksa engeller anında :) tabii biz kanlı bıçaklı değiliz iki yetişkin gibi vedamızı ettik yollarımıza gittik ama ben durup durup bir kaç kez yazdım yine yazarım diye silmemiştir en ihtimal bu.

İşte o tam tersi biri bu konuda eminim. Çabuk yükselen(gerilen), kuralları olan ve taviz vermeyen, siyah beyaz bakan biri. Konuşmayacaksa, hayatında olmayacaksa engeller anında :) tabii biz kanlı bıçaklı değiliz iki yetişkin gibi vedamızı ettik yollarımıza gittik ama ben durup durup bir kaç kez yazdım yine yazarım diye silmemiştir en ihtimal bu.
Olabilir tabi ki.
Belkide sandıgıniz kadar kötü ayrılmamışsınızdır.
Öte yandan insanlar yüzde yüz standart bunu böyle yapacaklar diye birşey yok bence. Herkes kurallarını esnetebilir zaman zaman,kişiye göre değişkenlik gösterebilir bazı şeyler. Sizinle görünmekten rahatsız olmuyor demek ki.

ama biz flört aşamasını geçemedik, hayaller falan yoktu en azından konuşulan hayaller olmadı. Ama sanırım ben yazarsam kim olduğumu anlasın diye silmiyordur henüz... Dişil enerjisi yüksek bakış açılarını/davranışları vb. gerçekten anlayamıyorum..
ama işte o flört aşamasında ben gelinlik modeli düsünen insanlar tanıdım😂o evre en heyecanlısı,tanımak istiyorsun,konuşmak istiyorsun,birşeyler paylaşmak istiyorsun,işte onlar havada kalıncada tamamlanmamış oluyor,böyle oluncada geri dönmek kaçınılmaz,bakın mesela siz konu açacak kadar düşünüyorsunuz onu,demekki doğru bir tespit yapmışım,o da şimdi bu şekildedir muhtemelen.

Olabilir tabi ki.
Belkide sandıgıniz kadar kötü ayrılmamışsınızdır.
Öte yandan insanlar yüzde yüz standart bunu böyle yapacaklar diye birşey yok bence. Herkes kurallarını esnetebilir zaman zaman,kişiye göre değişkenlik gösterebilir bazı şeyler. Sizinle görünmekten rahatsız olmuyor demek ki.
O kurallarını esnetmiyor işte en azından bana karşı esnetmiyor, esnetse telafi etmeye çalışırdık flört kötü bitti ama iletişimi bitirirken sakin ve iki yetişkin gibiydik.

ama işte o flört aşamasında ben gelinlik modeli düsünen insanlar tanıdım😂o evre en heyecanlısı,tanımak istiyorsun,konuşmak istiyorsun,birşeyler paylaşmak istiyorsun,işte onlar havada kalıncada tamamlanmamış oluyor,böyle oluncada geri dönmek kaçınılmaz,bakın mesela siz konu açacak kadar düşünüyorsunuz onu,demekki doğru bir tespit yapmışım,o da şimdi bu şekildedir muhtemelen.
Hmm.. Dediklerinizi düşünmemiştim(düşünememiştim) o da ilk zamanlar çok hevesliydi çok içtendi kendisini güvenle açabilmişti ben acele edip hevesini kırdım ama tamamen tecrübesizliğimdendi, sonradan telafi etmeye çalıştım ama o süreci de yönetemedim.. Yok o benim kadar değildir ya hisleri yoktu bence yani bunu da anlayamadıysam başka tabii :D

O kurallarını esnetmiyor işte en azından bana karşı esnetmiyor, esnetse telafi etmeye çalışırdık flört kötü bitti ama iletişimi bitirirken sakin ve iki yetişkin gibiydik.
Esnetmiş bile ama. Numaranizı silmemiş, ki eminsiniz bu konuda hemen sildiğinden.

Anlayamadığım şu silmediyse numarasınızi sizin için ne önemi var şuan?İlişkiniz bitmis sonuçta heralde siz de bir ömür beklemeyi düşünmüyorsunuzdur arayacak mi acaba diye

Bence sizde dişil enerji ile bu soruyu soruyorsunuz,diğer türlü umursamazdiniz bu kadar böyle önemsiz bir detayı..

Bilmiyorum cunku ben kimsenin numarasini silmekle ugrasmadigim icin onemsiz bir ayrinti benim icin.

Peki siz neden silmiyor olsun istersiniz? Tekrar iletisime gecmek istiyor musunuz, acik kapi birakmasi sizi mutlu eder miydi?

Belki de sadece silmiyordur, bir anlamı yoktur. Bende hiç kimsenin telefonunu silmem. Hatta geçen gün birini arayacakken fark ettim, geçen sene vefat eden bir komşu teyzemiz vardı onun numarası bile duruyor hala telefonumda. Aa dur bak bununla flört etmiyorum artık sileyim veya vefat etti sileyim numarasını olayına girmem, uğraşmam yani.

Eskiden ben de öyleydim ama geçen gün rehberimde eski sevgilimin hala durduğunu fark ettim. Unutmuşum valla, silmemişim. Gördüm yine silmedim. Eğer ilişkiniz çok kötü bitmediyse aklına gelmemiştir.

Bence sizde dişil enerji ile bu soruyu soruyorsunuz,diğer türlü umursamazdiniz bu kadar böyle önemsiz bir detayı..
Ben erkek gibi değilim zaten bu eril dişil enerjilerinde cinsiyetle ilgisi yok ama dişil enerjim düşük ama yok değil elbette ve kadınları anlamıyorum :) Arkadaşların verdiği cevaplar da bakış açımı genişletti 🙏

Önemsiz bulabilirsiniz haklısınız.. Sadece ülkemiz gibi önyargılı bir coğrafyada çok iyi anlaştığınız, frekansın çok iyi uyduğu ve ileri dönük beklenti içinde olduğunuz bir dönemde tanışıp böyle sonuçlanınca hayal kırıklığı yaşayıp öfkeleniyorsunuz. Anlatabildim mi bilmiyorum ama... O ve onu anlamak benim için önemli ve değerli..

Belki sonra tekrar ulaşacaktır belki de unutmuştur. Sizin aklınız kaldı galiba sorduğunuza göre 🤭

Wapa dan mı tanıştınız lezce'den mi 🤓

Bilmiyorum cunku ben kimsenin numarasini silmekle ugrasmadigim icin onemsiz bir ayrinti benim icin.

Peki siz neden silmiyor olsun istersiniz? Tekrar iletisime gecmek istiyor musunuz, acik kapi birakmasi sizi mutlu eder miydi?
Tabii ki isterdim, tüm yanlış anlaşılmaları telafi edip bir birimize iyi gelmeye devam etmemizi isterdim, buraya da ''hala sizi düşünüyor yazar vb.'' cevaplar almak için yazmadım gerçekten, öyle basit düşünen toy biri değilim sadece kadın bakış açılarına ihtiyacım vardı(erkek misin diyenler olur şimdi DEĞİLİM :) )

Belki sonra tekrar ulaşacaktır belki de unutmuştur. Sizin aklınız kaldı galiba sorduğunuza göre 🤭

Wapa dan mı tanıştınız lezce'den mi 🤓
:KK70: ikisi de değil, lezce üyeliğim de yok zaten saçma sapan bir yer haline geldi.

Kesinlikle kötü ayrılmadığınız için belki de kalbiniz kırılmasın diye şimdilik dursun demiştir. Bir iki hafta sonra sessiz sedasız silebilir.

Not: Aynı cümlede hem kesinlikle hem belki demişim :olamaz:

Kesinlikle kötü ayrılmadığınız için belki de kalbiniz kırılmasın diye şimdilik dursun demiştir. Bir iki hafta sonra sessiz sedasız silebilir.

Not: Aynı cümlede hem kesinlikle hem belki demişim :olamaz:
Olsun ben anladım sizi :)
Evet ben yazarsam anlasın diyedir.

Back
X