• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İletişimin Kesilmesi ama Karşı Tarafın No.yu Silmemesi.

Eskiden ben de öyleydim ama geçen gün rehberimde eski sevgilimin hala durduğunu fark ettim. Unutmuşum valla, silmemişim. Gördüm yine silmedim. Eğer ilişkiniz çok kötü bitmediyse aklına gelmemiştir.
O siyah beyaz biri, ona göre bir şey ya vardır ya yoktur.

:KK70: ikisi de değil, lezce üyeliğim de yok zaten saçma sapan bir yer haline geldi.
Niye ya kankam geçen gün oradan biriyle ilişkiye başladı baya iyi gibiler şimdilik 😁 Başka platformda mı var onu da öğreneyim eksik kalmasın hehe

Ben erkek gibi değilim zaten bu eril dişil enerjilerinde cinsiyetle ilgisi yok ama dişil enerjim düşük ama yok değil elbette ve kadınları anlamıyorum :) Arkadaşların verdiği cevaplar da bakış açımı genişletti 🙏

Önemsiz bulabilirsiniz haklısınız.. Sadece ülkemiz gibi önyargılı bir coğrafyada çok iyi anlaştığınız, frekansın çok iyi uyduğu ve ileri dönük beklenti içinde olduğunuz bir dönemde tanışıp böyle sonuçlanınca hayal kırıklığı yaşayıp öfkeleniyorsunuz. Anlatabildim mi bilmiyorum ama... O ve onu anlamak benim için önemli ve değerli..
Sizin onu önemseyip değer verdiğiniz anlaşılıyor ama karşı taraf aynı duygularda değil bence sadece iyi biri olduğunuzu düşünüp sizi kırmak istemiyordur.

Niye ya kankam geçen gün oradan biriyle ilişkiye başladı baya iyi gibiler şimdilik 😁 Başka platformda mı var onu da öğreneyim eksik kalmasın hehe
Bende hep lezceden tanıştım bu güne kadar ama hep kötü bitti ya :( , biz tinder da tanıştık. Arkadaşınıza mutluluklar :)

Sizin onu önemseyip değer verdiğiniz anlaşılıyor ama karşı taraf aynı duygularda değil bence sadece iyi biri olduğunuzu düşünüp sizi kırmak istemiyordur.
Evet durum kesinlikle bence de böyle..

Bende hep lezceden tanıştım bu güne kadar ama hep kötü bitti ya :KK43: , biz tinder da tanıştık. Arkadaşınıza mutluluklar :)
Wapayı da dene. Genel profil biraz daha iyiymiş. Umarım sizin de gönlünüze göre olur ❤️

Biraz zaman geçtikten sonra en azından arkadaş olarak kalmayı düşünüyor olabilir

pardon bu grup bayan grubu değil mi? erkekler yazabiliyor mu? ya da bunu yazan da bir bayan mı? kafamda deli sorular

Merhaba

İletişim kurmayacağı kişileri asla ama asla rehberinde tutmayan bir kadın, biz iletişimi kestiğimiz halde neden beni silmedi? Silmediğinden eminim rehberinde ekli olmayanlara fotoğrafı, durumu her şeyi kapalı. Aşırı keskin kuralları olan biri iletişim kurmazsa kesinlikle siler hatta engeller bunu da biliyorum.

Dişil enerjili bakış açılarına ihtiyacım var :)

PS: Flört ediyorduk ama iletişim sorunu yaşayıp tartıştık, bı kaç hafta önce medenice yolları ayırdık.

PS2: Önyargılı olanlar yazmazsa sevinirim, fazlasıyla karşılaşıyorum zaten bir de burada uğraşamam.

PS3: Umarım o da burada değildir :KK70:
Ya önemsemiyor ya da burda bekle boşa düşünce gelicem diyordur bilemedim 😀

Back
X