• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilgi açlığı

politician

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Şubat 2014
941
64
53
35
İstanbul
Kızlar merhaba sürekli ilgi beklememeyi nasıl basarıyorsunuz?
Kendinizi çok önemli görüp sürekli ilgi bekliyor musunuz?
Bi de böyle minnoş minnoş mutlu olanınız var mı?
Teşekkürler

Teşekkürler
Çünkü sürekli kendimi meşgul edebileceğim şeyler var. Birine bağımlı olarak yaşamıyorum =)

Teşekkürler

Ben surekli ilgi beklemeyi cok guzel basariyorum ilgilendikce simarip daha da ilgi istiyoruum :D erkek arkadasim duruma anlam veremiyor :D

Çünkü sürekli kendimi meşgul edebileceğim şeyler var. Birine bağımlı olarak yaşamıyorum =)

Bu aleksandra_917 Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir.Bugün seni çok beğenmişim,tekrardan beğenecektim izin vermediler.
Konu sahibinin sorusuna gelince:Kendinizi entelülektüel anlamda geliştirin,zihniniz felsefeyle,sanatla,politikayla dolarsa sürekli sevgilinizi düşünmezsiniz.
Kendinize bir okuma listesi belirleyin.
Devlet tiyatrolarının oyun ajandalarına bakın.
Film izleyin,bir yönetmen belirleyin her ay kendinize,onun filmlerinden gidin.
Liste böyleeee gider.

Teşekkürler

İlgi beklersin, ilgi gelmezse ya gidersin ya da alışırsın... Yapabileceğin pek bir şey yok yani... İlgi zoraki olmuyor.. Ya çok ilgili birini seçeceksin hayatının geri kalanı için ya da alışacaksın..

Bu aleksandra_917 Mesajı yeniden değerlendirebilmeniz için başka Kullanıcıların Mesajlarınıda değerlendirmeniz gerekmektedir.Bugün seni çok beğenmişim,tekrardan beğenecektim izin vermediler.
Konu sahibinin sorusuna gelince:Kendinizi entelülektüel anlamda geliştirin,zihniniz felsefeyle,sanatla,politikayla dolarsa sürekli sevgilinizi düşünmezsiniz.
Kendinize bir okuma listesi belirleyin.
Devlet tiyatrolarının oyun ajandalarına bakın.
Film izleyin,bir yönetmen belirleyin her ay kendinize,onun filmlerinden gidin.
Liste böyleeee gider.

Çok teşekkürler:) Acıkcası yazdıgınız her sey okadar güzel ki ve ben hepsini de yapıyorum yine de kendime ilgi bekleme arası veriyorum ve kendimi mutsuz ediyorum :(

İlgi beklersin, ilgi gelmezse ya gidersin ya da alışırsın... Yapabileceğin pek bir şey yok yani... İlgi zoraki olmuyor.. Ya çok ilgili birini seçeceksin hayatının geri kalanı için ya da alışacaksın..

Doğru söylüyorsunuz ama eminimki cok ilgili biri olsa da sıkılırım..sevgilim ilgisiz değil ama ben cok arsızım :(
Tesekkür ederim

Çok teşekkürler:) Acıkcası yazdıgınız her sey okadar güzel ki ve ben hepsini de yapıyorum yine de kendime ilgi bekleme arası veriyorum ve kendimi mutsuz ediyorum :(

O zaman bir dönem böyle gitsin bırakın,sonra zaten sıkılırsınız:1:

ne aşırı ilgi görmekten, ne de aşırı ilgi göstermekten hoşlanırım.. ama minnoş minnoş mutlu da olamıyorum.. biri resetlesin beni sevabına :27:

İnsan başkalarına bağımlı halde olmadan yaşadığında asıl kişiliğini geliştirir ve mutlu olur.Benliğini geliştirmiş ve ilgi beklemeyen biri olmayı amaçlıyorsanız kendinize dönün biraz,iç sesinize kulak verin :31:

Burcunuzu merak ettim,bir mahsuru yoksa öğrenebilir miyim ?
:44:

ne aşırı ilgi görmekten, ne de aşırı ilgi göstermekten hoşlanırım.. ama minnoş minnoş mutlu da olamıyorum.. biri resetlesin beni sevabına :27:

Aslında ben de sizin gibiyim asırı ilgi görsem sıkılırım ilgi de gösteremem öyle ma bazen böyle,ilgi arsızı oluyorum :(
Beni de resetlesinler :(

İnsan başkalarına bağımlı halde olmadan yaşadığında asıl kişiliğini geliştirir ve mutlu olur.Benliğini geliştirmiş ve ilgi beklemeyen biri olmayı amaçlıyorsanız kendinize dönün biraz,iç sesinize kulak verin :31:

Burcunuzu merak ettim,bir mahsuru yoksa öğrenebilir miyim ?
:44:

En gıcık burc olan başak burcuyum :(
Bazen o içe dönmeyi basarıyorum ama nasıl yapıyorum bilmiyorum :( dediklerinizde cok haklısınız..siz nasıl basarıyosunuz?

Aynen bende sen gibiyim ilginin fazlası beni boğar mesela evleneli üç yıl doldu eşim sürekli şunu ye bunu ye bak bu çok faydalı ne bilim yatmadan bişeyler ye üzerini sıkı giy terliksiz dolaşma o kadar bunalıyorum ki bazen offf yeter tamam diyesim geliyo ama diyemiyorum :)fazla ilgi göstermeyide sevmem az ve öz yeterli bence ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X