:) Ne güzel,rica etsem neler oldugunu yazar mısınız? Aslında ben de kendi kendime çok mutlu olabiliyorum ve kendime yetebiliyorun ama bi yandan da beklentim çok yüksek
Öncelikle 1,5 yaşında oğlum var, onun gelişimiyle, büyümesiyle ilgili internette yazılar, kitaplar okuyorum, okuduklarımı hayata uyarlamaya çalışıyorum, beraber değişik oyunlar oynuyoruz, resim çiziyoruz, oyun hamuru oynuyoruz.
Hava güneşli olduğu zaman oğlumla parka gezmeye gidiyoruz, bazen eşim de bize katılıyor.
Evde küçük çocuk olunca ister istemez ortalık dağılıyor, ben de pislik sevmem pek, bu yüzden temizliğim de sık olur.
Doğum benim üniversite sınavına girmemi engellemişti, şimdi oğlum biraz büyüdüğü için artık sınava hazırlanıyorum, günde 2 saat filan çalışıyorum.
Haftanın 6 günü 1-1,5 saat spor yapıyorum.
Kendim için 'okunacak klasik kitaplar' listesini oluşturdum. Sıralı olarak bir klasik bir güncel hoşuma giden herhangi bir kitap okuyorum.
Amatör olarak resim çiziyorum karakalemle. Bazı çalışmalarım deviantart'ta var. (
http://alexandra-91.deviantart.com/)
Kendimle uğraşmayı seviyorum, değişik yüz maskeleri, buhar banyoları, ayak banyoları, manikür pedikür, saç bakımı, saç maskeleri vs günde 1 saatimi filan alıyor.
Boş kalan vakitlerde forumlarda takılıyorum =)
Şimdi buradan neredeyse eşimi hiç görmediğim veya beraber vakit geçirmediğimiz ortaya çıkmasın, eşimle beraber film izliyoruz, beraber izlediğimiz yabancı diziler var. İşe gitmediği günlerde yazın denize gidiyoruz, kışın civardaki yerlere gezmeye gidiyoruz. Bazen beraber spor yapıyoruz. Oğlumuz uyuduğu zaman veya kv baktığı zaman beraber pc oyunu oynuyorduk eskiden ama artık benim fazla vaktim olmuyor =) Bazen oturup sadece muhabbet ediyoruz 1-2 saat =)
Eşim vardiyalı çalışıyor, bir gün bütün gündüz, bir gün bütün gece çalışıyor. Ancak sonraki 2 gün evde. Evde olduğu zaman beraberiz, olmadığı zaman diğer işlerimi yapıyorum.