Evlilik terapisi felan ona yardımcı olmaz zannetmiyorum. Zira 2 yıl önce psikolojik destek için gitti doktora ama ilaç bile kullanmadı doktor sana ilaç yazıyorum ama önce kafanda bitiyor dediği için. Hani yazıyorlar eskiler depresyona girmiyordu işte böyle bireyler ortaya çıkıyor. Yok kaşının üzerinde göz var muhabbeti nedir , bu kadar hemcins linçi görmedim . Misafir gelen zaten eşimin arkadaşı ve ailesi, hastayım diye bana yardım etmedi ama gece den sabaha oturdu soğukta. Hastaysan yat dinlen dimi, neden daha da hasta olmak için soğukta oturursun. Üstelik ertesi sabah yine eşimin kardeşi kuzeni davetli misafir . Sonra da hastayım ben. Ya ben 2 çocukla mı ilgileneyim , misafirle mi seninle mi ? Hastaysan git doktora, trip atmak nedir ? Yok bana ilgi göstermiyorsun felan . Sanki beyfendi çook ilgili, yılbaşı gecesini bile eşiyle beraber olmak hastaysa uyumak yerine arkadaşıyla boş muhabbete tercih eden sorumsuz bir insan. Linç eden kadın arkadaşlar , empati biraz çocukları tabi ki düşüneceğim sadece kendime dert ortağı aradım. Niyetim ayrılık olsa yazarım. Zaten 2 çocuğun özel okul dahil tüm ekonomik giderleri bende, her şey ekonomiyle mi alakalı . Psikoloji benim açımdan daha önemli tabi ki çoçukların psikolojisini düşüneceğim öncelikle .