İlgi çekmeyi seviyorum sanırım :(

Babydustt

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2012
2.116
2.445
333
yanlış anlaşılma dolayıla düzeltilmiştir

Son düzenleme:
sülaledeki tek kız torun sizmisiniz aklıma direkt cinsiyet ayrımcılığı geldi :)

Hangi anne evlat ayrımcılıgı yapar ki sadece biz öyle hissederiz. Annemin de dediği gibi anne olmadan anlayamayız.

yaşınız kaç ________?

17 yaşındayım

sülaledeki tek kız torun sizmisiniz aklıma direkt cinsiyet ayrımcılığı geldi :)

yok bir kaç tane daha vardır

Hangi anne evlat ayrımcılıgı yapar ki sadece biz öyle hissederiz. Annemin de dediği gibi anne olmadan anlayamayız.

Sizde haklısınız tabi ki de bende öyle diyordum ama bazen insan kötü hissediyor bunu da anlamalısınız.

canım yaşın itibariyle biraz problem yapmış olabilirsin
hiçbir anne baba evlat ayrımı yapmaz
fotoğraf asıp asmama ne bilim yemek yapıp yapmama
bunlar gerçekten aslında çok basit şeyler
eminim ileride hatırlayıp güleceksin:)
annem hep şöyle der 5 parmağından hangisini kesip
atabilirsin

Güzel söylemiş anneniz belkide ben abartıyorum ama işte takıntı olmak böyle bir şey sanırım teşekkürler güzel yorumunuz için

Sizde haklısınız tabi ki de bende öyle diyordum ama bazen insan kötü hissediyor bunu da anlamalısınız.

Ben sizi zaten anlıyorum aynı şeyleri ben de düşünürdüm bir kaç sene önce ama ben şimdiden o hallerime gülmeye başladım. Bir kaç seneye kalmaz sen de değişirsin merak etme sıkma canını. Öyle hissettiğinde sadece gülümse çünkü 3-4 sene sonra zaten öyle yapacaksın

Son düzenleme:
banada cinsiyet ayrımcılığı var gibi geldi.benim babannem açık açık söyler mesela erkek olduğundan dolayı kardeşimi daha çok sevdiğini.anneme bende şaka yollu bazen takılırım kardeşimle daha çok ilgilisnz diye ''e o erkek tabi bize o bakacak ilerde'' der.

Pardon yazdığınızı yanlış anlamışım öyle deneyeceğim artık üniversiteye gitmeme az kaldı o zaman fotoğrafım asılmaz ise cıngar çıkartırım ama

Ailede daha 4 kız daha var onların hep vardır fotoğrafları babaannem beni soğuk buluyormuş öyle demiş anneme sanki o çok sevimli davranıyordu bana

Yanlarından ayrıldığında durum değişir canım ilgiden bunalmaya başlarsın. Onun dışında ailenin en az sevilen insanının asla beceremeyeceği kadar narsist gördüm ben seni, genelde insanlar kaza geçirmediklerini anlatırken ne kadar şanslıyım ya da sakın bir çocukluk geçirmişim filan derler ne kadar mükemmelimi ben ilk defa senden duydum

Biraz deli işi oldu söz galiba isyan bayraklarım havada ondandır

Ablacım seni üniversiteyi kazan,git bak o zaman seni nasıl özlüyorlarda fotoğraflarını asıyorlar.İlgili davranyorlar.İşte o zaman fark edersin.

Ablacım seni üniversiteyi kazan,git bak o zaman seni nasıl özlüyorlarda fotoğraflarını asıyorlar.İlgili davranyorlar.İşte o zaman fark edersin.

Bakalım 1 senem kaldı eğer olmazsa gene buradayım çok teşekkür ederim cevabınız için

o yaşlarda hangimiz ilgi çekmek istemedik ki....ailemizi başımıza toplayıp etrafımızda pervane olsun diye neler yapmadık..normaldir yaşadıkların canım yaşın itibariyle..olgunlaştıkça geçecek hepsi

17 yaş sendromundasınız merak edilecek birşey yok.17 yaş güzeldir ama yan etkileri sıkıntı verir..

Nedenini bilmem, cinsiyet midir degil midir o konuda yorum yapamiyorum. Anlattiklarindan, bana da ailen seni biraz ihmal etmis ilgi konusunda gibi geldi. Ama yasin geregi, sen de fazla alinganlik gosterip, sana yapilanlari degil, yapilmayanlari anlatip alinganlik yapiyor olabilirsin. Bu konuda objektif olmak zor. O yuzden hemen ailen ayrimcilik yapiyor deyip, seni hepten doldurusa getirmek istemem.

Insan olarak hepimiz ilgi severiz.
Ben birkac yil once okumustum psikoloji uzerine bir yazi. Ilgi goremeyen cocuklar yapiyormus senin cocukken yaptiklarini iste, kucuk dusmeleri buyutmek, yara bandi yapistirmak filan.
Insan psikolojisi calismayi, boyle bilimsel yazilari okumayi hep sevmisimdir. Insanlari gozlemlerim bu konularda. Bu facebook gibi seyler cikti ben daha da cok ilgi eksikliginin ornegini gordum. Facebook'ta durumlarina 1-2 kelimeyle ic dunyasiyla ilgili tuyo verip, herkesin ne oldu diye sormasini bekleyenler, en ufak seyleri hayati mesele gibi insanlara bildirip herkes onlarla ilgilensin diye bekleyenler.... Cok garipsemiyorum. Insaniz, her canli gibi ilgi bekliyoruz. Azalan ilgiyi hemen hissedip, ilgi gelsin diye birseyler yapiyoruz kendi capimizda.

yaptıgın sadece o yaşlarda olan ergen psikolojisi üzülme gecer.

Herkese yorumları için teşekkür ediyorum geç oldu fakat uyku düzeni bozuldu ramazan gelince.
Toplu yazmak istedim ben yaptığım şeyin yanlış olduğunu biliyorum, fazladan alıngan davrandığımı biliyorum ama bir türlü vazgeçemiyorum. Dediğiniz gibi bu yaşları atlatınca düzelir umarım gerçektende benide etrafımı da sıkıyor artık bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…