teşekkür ederim canım yorumun için:) ona bana ilgi göster demiyorum ama kendimi yiyorum bitiyorum resmen:)
kendi içimde kendimle boğuşuyorum:)
eskiden karşımdakine de yansıtırdım allahtan onu aştım şimdi zararım kendime
ama onuda yenmek istiyorum:)
hayır tatlım ikizler:)) ama ikizler burcunda hep özgürlüğe çok düşkün fln derler bende bağlanmaya yer arıyorum sanki hahah
yükselenin farklı olabilir canım.
Hanımlar bana bi yardım edin:)
Ben ilgiyi çok seviyorum her an her dakika sevgilim benimle ilgilensin istiyorum tabi bu mümkün olmuyor
Ben kafayı yiyeceğim yaaonu çok fazla aramıyorum sıkmıyorum:) onun dakikası olduğundan o arıyor:)
ama bende durmadan bir pohpohlanmak isteği var çözemiyorum bunu:)
netten görüntülü konuştuğumuzda bile sadece ben ben olayım istiyorum hergün düzenli görüşüyoruz nette baya bi..
fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim:)
olabilir tatlım aşk hayatından çok iş hayatı grubu uyuyor ikizlerde..
aşk hayatım yükselenim neyse ona çekmiş sanırım:)
ama bugün yansıtmadım hiç:) benimle ilgilen demedim kendi ilgilendi bu sefer:)
rastlantı mıydı yada ben kurmayınca herşey güzel mi oldu anlamadım:)
ben sırf bu huyum yüzünden çok ilgi gösterebilen biriyle sözlendimm. sonradan durum ne olur bilmiyorum ama bu huyunu bildiğin için sen de ona göre fedakar, verici biriyle olmalısın. :) sevdiğinde böyle herhalde.
Hanımlar bana bi yardım edin:)
Ben ilgiyi çok seviyorum her an her dakika sevgilim benimle ilgilensin istiyorum tabi bu mümkün olmuyor
Ben kafayı yiyeceğim yaaonu çok fazla aramıyorum sıkmıyorum:) onun dakikası olduğundan o arıyor:)
ama bende durmadan bir pohpohlanmak isteği var çözemiyorum bunu:)
netten görüntülü konuştuğumuzda bile sadece ben ben olayım istiyorum hergün düzenli görüşüyoruz nette baya bi..
fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim:)
1 ay öncesine kadar bende böyleydim kızlar kendi kendimide yedim bitirdim onada yansıttım arıyodu telefonda benimle ilgilen diyordum mesajlaşıyorduk benimle ilgilen yazıp yolluyordum yanımdayken sorun yok tabi ama bende doyumsuzum sonra sıkıldım ama dedi sürekli aynı şeyden bahsediyosun ilgilen ilgilen diye sonra bende bunu ona yansıtmayı kestim :) şimdi kendisi ilgileniyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?