İlgi görme konusunda doyumsuzum:) çıkış yolu bulamıyorum:)

Smyl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2009
879
5
96
Afyon
Hanımlar bana bi yardım edin:)
Ben ilgiyi çok seviyorum her an her dakika sevgilim benimle ilgilensin istiyorum tabi bu mümkün olmuyor
Ben kafayı yiyeceğim yaa onu çok fazla aramıyorum sıkmıyorum:) onun dakikası olduğundan o arıyor:)
ama bende durmadan bir pohpohlanmak isteği var çözemiyorum bunu:)
netten görüntülü konuştuğumuzda bile sadece ben ben olayım istiyorum hergün düzenli görüşüyoruz nette baya bi..
fikirlerinizi sunarsanız çok sevinirim:)

duyu organlarının gereksinimi gibidir ki ilgi duymak.
insani, nefsani bir arzu. ilgiden nefret ederim diyeni duymazsın
duyarsın da, ilgiye alışmamış insan söyler bunu. kendimden biliyorum.
yalnız, özel iletiştiğim kişinin sürekli bir ilgi isteme bekleme hali olsa,
yani bunu ben bilsem bu beklemesini,
yasak olan tatlı gelirdeki gibi ilgim azala azala biter.
sevginin devamlılığı kendiliğindenlik hali ile tam paraleldir.

teşekkür ederim canım yorumun için:) ona bana ilgi göster demiyorum ama kendimi yiyorum bitiyorum resmen:)
kendi içimde kendimle boğuşuyorum:)
eskiden karşımdakine de yansıtırdım allahtan onu aştım şimdi zararım kendime
ama onuda yenmek istiyorum:)

Bendede var bu aralar.
Sürekli benimle olsun arasın sorsun istiyorum.
Kafamı dağıtmak içinde ders çalışıyorum kitap okuyorumda işe yaramıyor pek fazla bide ben ona yansıtıyorum bunu :)

kendimi oyalamaktan ziyade kafamda dönüyor atabilsem keşke:) onu aramak istemekten değil
onun içinden gelsin istiyorum
ama bugün aradım uyuyordu biraz soğuktu.. kızdım kapattım..
Sonra arıyor açmadım 2 defa 3. cüsünde uykulu şekilde alo dedim aşkımm napıyodun nasılsın sorularına döndü

Son düzenleme:

Genelde bende böyleyimm. yay burcumusun?

hayır tatlım ikizler:)) ama ikizler burcunda hep özgürlüğe çok düşkün fln derler bende bağlanmaya yer arıyorum sanki hahah

yükselenin farklı olabilir canım.

olabilir tatlım aşk hayatından çok iş hayatı grubu uyuyor ikizlerde..
aşk hayatım yükselenim neyse ona çekmiş sanırım:)

ama bugün yansıtmadım hiç:) benimle ilgilen demedim kendi ilgilendi bu sefer:)
rastlantı mıydı yada ben kurmayınca herşey güzel mi oldu anlamadım:)

Son düzenleme:
Ayni benn. Ben de kendime soruyorum neden ben hep ilgi istiyorum diye :26: Ya her saniye benle ilgilensin istiyorum esimin yan yana oturuyoruz tv ye bakar gozunu kirpmadan derim ki bende bazen
nasil oluyoda basariyosun bunu ben hep seni dikizlerken sen nasill bana bakmazsin Valla barselonali messiden bile kiskanir oldum hastasidir onun
Konuya gelince valla bende cozemedim neden boyleyim :44: ilgi istiyorum hep ilgisizlige tahammulum yok aslinda kotu birsey farkindayim kendime farkli ugraslar bulup yenmeliyim ama yapamiyorum.

Seni anliyorum canim, neden boyleyiz acep gercekten bir cevap bulmak zor Bunu asip kendimize zaman ayirip vakit oldùrmemiz lazim

ben sırf bu huyum yüzünden çok ilgi gösterebilen biriyle sözlendimm. sonradan durum ne olur bilmiyorum ama bu huyunu bildiğin için sen de ona göre fedakar, verici biriyle olmalısın. :) sevdiğinde böyle herhalde.

Son düzenleme:
ben sırf bu huyum yüzünden çok ilgi gösterebilen biriyle sözlendimm. sonradan durum ne olur bilmiyorum ama bu huyunu bildiğin için sen de ona göre fedakar, verici biriyle olmalısın. :) sevdiğinde böyle herhalde.

çoğu erkeğe göre çook çook fedakar biri:)
ama artık dur demek istiyorum kendime yaa sevgili değil köle arıorum sanki emrime amade..
saçmalıyorum böyle isteklerimle ama engel olamıyorum..
Allahtan arayıp beni neden aramıyorsun demiyorum yoksa düşünemiyorum:)

canım bende aynıyım yaaa..ve bende ikizlerimm baktım yazmamışsın bayadır bi çözümmü buldun yoksa paylaşırmısın merak ettim vllahii :))
benden başka bi işi olmasın hep aklında olayımm arasın sorsunn hep bide hep ondan bekliyorum ..gururda yaparım böyle şeylerii kıskancımda uff ama bazen sıktığımı hissediyorumm ne yalan söyliyim biri bana böyle yapsa sıkılırım gibimi geliyo..ikizlerin özelliği glb bu sevgi arsızıyım ben tam böyle ilgi şefkatt sevgi açlığımıdır nedir ahh ahh benmle uğrşmakda zor tatlımm isteiğimiz ilgiyi fazlasıyla fazlasıyla buluruz inş :))

canım butun kadınlar ılgıyı sever erkek arkadasın yerıne kendını koy o suıreklı senden bırseyler beklese nasıl olursun ? bende ılgıyı cok severım hatta ılgısızlık olunca kavga cıakrtırım ama bır sure sonra ılıskıyı zedelıyor boyle seyler eger sevdıgıne deger verıyorsan bence kendını frenle yoksa cok kotu bır hal alıyor sonu bızzat yasadım

Kkızlar tam bir çözüm bulamadım ama artık daha sakinim görünütülü konuşurken o birşeyle ilgileniyorsa bende bişeylere bakıyorum
Meraktan çatlasam bile sormuyorum:)
o soruyor napıyorsun diye..bende ona soruyorum..,
arada kendimi tutamadığım olmuyor değil hani
tutmaya çalışyorum kendimi:))

1 ay öncesine kadar bende böyleydim kızlar kendi kendimide yedim bitirdim onada yansıttım arıyodu telefonda benimle ilgilen diyordum mesajlaşıyorduk benimle ilgilen yazıp yolluyordum yanımdayken sorun yok tabi ama bende doyumsuzum sonra sıkıldım ama dedi sürekli aynı şeyden bahsediyosun ilgilen ilgilen diye sonra bende bunu ona yansıtmayı kestim :) şimdi kendisi ilgileniyor

aynen tatlım yaa bende öyleydim ama insan kendi bile bunalıyor bir zaman sonra
bende eskisi gibi yapmıyorum ilgilen diyeceğim zaman 5 e kadar sayıyorum içimden sakinleşiyorum hayatım diyorumm seslniyorum.. susuyorum birşeye dalmış gibi yapıyorum o soruyor hayatım napıyorsun diye bende hiiiç nette bişilere bakıyorum sen hayatım diyorum sanki önce o sormuş gibi oluyor taktik

Amaan ilk zamanlar hep öyle oluyor. Vay 1,5 saattir hiç aramadın, vay mesajıma geç cevap yazdın, vay bu akşam nasıl benle buluşmazsın da arkadaşlarınla takılırsın, vay bana bugün hiç seni seviyorum demedin......Herrrrgün aynı muhabbetleri yapardım. Ben size on basardım ilgi manyaklığı konusunda, adamın bi boğazını sıkmadığım kalırdı :))) Sonra zamanla o isyan ettikçe benim de yavaş yavaş kafama dank etti. Onun ilgisi midir beni bu hayatta ayakta tutan? Cevabım hayır oldu. Sonra ilişkimiz farklı bir boyuta geçti. Sakinleştim, bütün hırçınlığım gitti, kavga etmez tartışmaz olduk. Kavuşmalarımız daha bir özlemli oldu. Daha soft ve mutlu bir ilişki kurduk diyebilirim. Zaten o noktadan sonra evlenme yolunda ilerlemeye başladık. Şimdi akşam oldu mu yemekte sohbetimizi ederiz, bütün gün naptık ne ettik konuşur, gülüşür, paylaşırız.. Sonra isteyen kitap okumaya çekilir, isteyen tv izler, isteyen arkadaşına gider. Hiç gücümüze gitmez yani. Birbirimizin üzerinde baskı kurmamaya gayret ederiz. Sonuçta evet o benim canım, ben onun canıyım tamam sevgimiz sonsuz. Ama bu hayatı yapışık ikizler gibi ağız ağıza her dakika kol kola göz göze iltifatlar ederek geçirmeye gelmedik. Ne derdim varmış eskiden anlamadım, adamı iki kere arayım geri aramasa akşama kadar konuşmuyordum küsüyordum. Halbuki adam çalışıyor yani işi var, yanında patronu var açamıyor. Sağlam manyakmışım :)))Öyle yani, aşırı ilgiden vazgeçince çok daha basit, sakin, yumoş bir ilişki çıktı ortaya. Hay aklımla bin yaşayım dedim yani. Dedim bunu :)))

Valla biz ikimizde bu konuda doyumsuzuz ve asırı ilgi gosteriyoruz birbirimize
Gorenler sıkılıyo artık yeter 2dk ayrı durun diye (tabi askerde simdi)
Cokta mutluyuz senelerdir gul gibi gecinip gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…