- 12 Ocak 2011
- 1.533
- 395
- 123
- Konu Sahibi Schizophrenia
-
Kocama genelde sıcak davranıyorum, terslemiyorum, gidip sarılıyorum, şaka yapıyorum. Ama o bir havalara giriyo tersliyo yada çekiyo kendini falan. Vıcık vıcık sevmiyo. Ama ne zaman kendimi geri çeksem onun haricinde başka bişilerden keyif alsam ona pek yüz vermesem gelip sarılıyo öpüyo sohbet ediyo üzerime düşüyo. Anlamıyorum niye böyle? Ben sevmiyorum böyle şeyleri sevgimi göstermek içimde tutmamak istiyorum ama illa taktik mi yapmak lazım?
Öyle soğudum hadi ayrılayım olmuyo malesef evlilikte... sevgili gibi değil ki. Artıları çok eşimin. Hala yanındaysam bunlar sebebiyle. Yok konuşarak çözemiyoruz böylede ben sıkılıyorum. Issızları mı oynayacağım hepmaalesef bazı insanlar sevgi ile beslenir
bazı insanlar sevgisizlikle
sizin eşiniz sevgisizlikle beslenenlerden anladığım kadarıyla
ben olsam çoktan soğumuştum
siz soğumadığınıza göre evet galiba hep taktiklerle devam edeceksiniz, konuşarak çözebileceğinizi sanmıyorum
:)) bende yalnız olmadığımı düşünüyorum. Taktiklerde bana göre değil hiç öyle cool bi kadın olamıyorum içimden nasıl geliyosaBazı erkekler böyle hatta gördüğüm kadarıyla çoğu bu şekilde... hep onlarla ilgilenilsin en çok onlar sevilsin hayatın merkezinde olsunlar falan ama bunkarı yapınca da kıçları arşa vuruyor tersleniyorlar.
İsteyene tıkır tıkır taktik işleteceksin! Malesef.
:)) bende yalnız olmadığımı düşünüyorum. Taktiklerde bana göre değil hiç öyle cool bi kadın olamıyorum içimden nasıl geliyosa
Öyle soğudum hadi ayrılayım olmuyo malesef evlilikte... sevgili gibi değil ki. Artıları çok eşimin. Hala yanındaysam bunlar sebebiyle. Yok konuşarak çözemiyoruz böylede ben sıkılıyorum. Issızları mı oynayacağım hep
Hayat işte... bize göre olmayan nice şeyleri hayat biçimi haline getiriyoruz bir süre sonra... kaçan kovalanır mantığı işliyor erkeklerde, soğuk yapınca ilgisini çekiyorsun, ilgili olunca seni cepte görüp tersleniyorlar:)) bende yalnız olmadığımı düşünüyorum. Taktiklerde bana göre değil hiç öyle cool bi kadın olamıyorum içimden nasıl geliyosa
Demek ki cool olma vaktin gelmiş de geçiyor :):)) bende yalnız olmadığımı düşünüyorum. Taktiklerde bana göre değil hiç öyle cool bi kadın olamıyorum içimden nasıl geliyosa
Aynen anlattığıniz gibi bende bir eşe sahibim o taktiklerdenbanada verin lutfennnnnmaalesef bazı insanlar sevgi ile beslenir
bazı insanlar sevgisizlikle
sizin eşiniz sevgisizlikle beslenenlerden anladığım kadarıyla
ben olsam çoktan soğumuştum
siz soğumadığınıza göre evet galiba hep taktiklerle devam edeceksiniz, konuşarak çözebileceğinizi sanmıyorum
o iş öyle değil işte olduğun gibi olamıyorsun hep bir hesap kitap davranışlarına ayar verme gereği hissediyorsun oysa insan yeri geliyor sebepsizce sarılmak istiyor ama adamın egosu nirvana ulaşcak diye istediğin gibi davranamıyorsun sıkıyor insanıMadem öyle hoşlanıyorlar bırakın dolansınlar peşinizde
formul tamam da uygulama gerekiyorFormulu bulmussun iste.. demekki senin herif umursamaz seviyo :)
Hahaha yapa yapa ogrencen yani bu isler bole.. dikkat edinde bi sure sonra aliskanlik olup adami hepten geri tepmeyin :)))o iş öyle değil işte olduğun gibi olamıyorsun hep bir hesap kitap davranışlarına ayar verme gereği hissediyorsun oysa insan yeri geliyor sebepsizce sarılmak istiyor ama adamın egosu nirvana ulaşcak diye istediğin gibi davranamıyorsun sıkıyor insanı
formul tamam da uygulama gerekiyor
yok ben onu hepten tepeleyeceğim gibiHahaha yapa yapa ogrencen yani bu isler bole.. dikkat edinde bi sure sonra aliskanlik olup adami hepten geri tepmeyin :)))
Sen bilin bacim, mal senin :)))yok ben onu hepten tepeleyeceğim gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?