ilgi hastanesi aysel kalan tüzün

cnm net bilmiyorum ama 250-350 arası bişey olması lazım..
özel msj atamadım kusura bakma mesaj sayım yeterli değil

arkadaşlar merhaba konu baya bi eski ama belki bilgisi olan vardır diye sormak istedim, ben 2011 ocak ayında ilgi hastanesinde doğum yaptım doktorum Aysel hanımdı, şimdi ikinciye hamileyim yine Aysel hanıma gitmek istedim ama hastaneden ayrıldığını hasta olduğunu ve tedavi olduğunu söylediler, acaba başka bir hastaneye gitti de o yüzden mi böyle söylüyorlar yoksa gerçekten rahatsız mı bilgisi olan var mı? Kendisinden çok memnun kalmıştım Allah bin kere razı olsun, eğer rahatsızda da Rabbim acil şifalar versin inşAllah.

arkadaşlar merhaba konu baya bi eski ama belki bilgisi olan vardır diye sormak istedim, ben 2011 ocak ayında ilgi hastanesinde doğum yaptım doktorum Aysel hanımdı, şimdi ikinciye hamileyim yine Aysel hanıma gitmek istedim ama hastaneden ayrıldığını hasta olduğunu ve tedavi olduğunu söylediler, acaba başka bir hastaneye gitti de o yüzden mi böyle söylüyorlar yoksa gerçekten rahatsız mı bilgisi olan var mı? Kendisinden çok memnun kalmıştım Allah bin kere razı olsun, eğer rahatsızda da Rabbim acil şifalar versin inşAllah.

Slm bende gebe kalmadan önce tedavi için bir süre Aysel hanıma gitmiştim,evet ilgili biriydi gerçektende.. 1 yıl aradan sonra hastaneye tekrar gittiğimde kanser olduğunu söylediler bana oradaki radyolog söylemişti. tedavi için ayrıldığını söylediler :31:

Merhaba, biraz geç oldu sanırım ama Aysel Hanım Şişli Etfal Kadın Doğum Polikliniğinde görev yapıyor.

Bilgilerinize

Back
X