• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilgi manyagi

Psikolog ve psikiyatrlar bu günler için. Gidin bi görüşün.

Buradan bizim pek yapabilecegimiz bi sey yok. Elimizde yeterli veri yok cünkü.

Aile yapınız nasıl, babanızla iliskiniz nasıl, tek cocuk musunuz, son uzun iliskiniz nasıl bi yapıdaydı ve neden bitti, ondan önceki flörtleriniz, arkadaşlık iliskileriniz...

Sunların hepsi bu durumun dogrudan sebebi ya da tetikleyicisi olabilir.

Ama moraliniz mutlulugunuz 3. bi kisinin (bu aile, arkadas cevresi ya da sevgili olabilir hic fark etmez) size gösterecegi ilgiye endeksliyse orada ciddi bi sıkıntı var demektir.

hep bir erkegin ilgisine ihtiyac duyuyorum, eger yoksa hayattan soguyorum, eger benim ilgilendigim biri varsa ve ilgi gostermiyorsa takinti yapip sacma sapan uzuluyorum, ta ki o ilgiyi vericek yeni birini bulana kadar, ozguven meselesi mi bu? nasil duzelicek? bi arkadasim tek basina zaman gecirmelisin dedi, ama karsi cinsin ilgisi olunca hayat daha eglenceli geliyor, boyle hisseden var mi, ne yapmam lazim?
ikinci luine vakaa sı :KK61::KK61::KK61:

Hayatta daha güzel şeyler var mutlu olunacak , hep karşı cinse odaklanman saçma geldi.Issız bir adaya düşsen yanına alıcağın 3 şey erkek arkadaş mı :eek:

kendi kendine yetebilmek önemli bir özellik bence, hobilerin varsa onlara biraz dalmayı dene?

Back
X