İlgi ve Sevgi Açlığı

Sarılmak, sevilmek bu ihtiyaçları duyuyorsunuz diye gidip saçma sapan insanlara bulaşmayın. Bi süre kendinizi oyalayın kurslarla etkinliklerle. Sevgili işinde daha seçici olun. Yazık olur gençliğinize.
Ben de öğrencilerimin sevgileri ile bu ihtiyacımızı biraz olsun gideriyorum.Onların o masum,güzel halleri beni çok mutlu ediyor.

Elektriğiniz tutarsa o uzmanla online devam edersiniz. Uzun bir süreç çünkü. Tıp eğitimi almış ve klinik yüksek lisans yapmış olsun. Şema terapi ve BDT eğitimini de bakın. Kendinizi iyi hissetmeden ilişkileri de boşverin. Gençsiniz, işiniz de var ne güzel. Her şey güzel olsun sizin için 💕
Çok çok teşekkür ederim 🥳🥳

Yani anlayamadım, karşı taraf ilgi göstermiyorsa ne yapıyor mesela? Flört dediğin zaten ilgi göstermek değil midir, kendini beğendirmek isteyen erkek bir şeyler yapmalı karşı tarafı etkilemek için :110:
Ya benim beklentim karşı tarafa fazla geliyor ya da karşı taraf bir yedekte tutma çabası içine giriyor

İnsanlar çevreden elbette bu yüzden daha fazla şevkat bekleyebilir. Ama bunu sevgiliye indirgemek doğru değil. Bu ilişkiye zarar verir. Beklediğin değeri, sevgiyi, düşünceli davranışı önce kendine verip, kendini, kendi huzurunu hayatının merkezine koymalısın.
Ben de bunu yapmayı çok istiyorum.İnsan kendini hayatının merkezine nasıl koymayı başarabilir bunu bilmiyorum işte.

Merhaba,umarım iyisinizdir.Ben 26 yaşındayım,daha önce flört ettiğim kişiler oldu ama genel anlamda hiç sevgilim olmadı.Babam çok ilgisiz,sevgisiz,bende sadece korku duygusu barındıran bir adam.Bana doğru dürüst sarıldığını hatırlamıyorum ya da bana güzel bir söz söylediğini.Bende daha çok değersizlik duygusu oluşturan kişi oldu.Şimdi o kadar çok sevgiye ihtiyacım oluyor ki.Bir erkek bana sarılsın,destek olsun,iki güzel söz söylesin istiyorum ki.Flört ettiğim kişilerde de bu ilgiyi,sevgiyi göremeyince hircinlasiyorum,resmen davranışlarımla hadi beni sev mesajı veriyorum.Bu da beni çok üzüyor hem de karşı taraftaki değerimi düşürüyor.Şu an daha yeni atandığım için psikoterapi alma şansım yok.Terapi alana kadar nasıl bir yol izlemeliyim?
Bu sevgisizlik size çok yanlış tercihler yaptırır, acilen tedavi olun destek alın...

Ya benim beklentim karşı tarafa fazla geliyor ya da karşı taraf bir yedekte tutma çabası içine giriyor

Yani panpa bence gayet normal beklentiler içindesin, anormal bir durum yok. Tabi ki karşıdan ilgi bekliyeceksin yoksa o flört olmuyor. Adam gibi ilgi göstermeyecek bir erkek zaten flört işlerine girmemeli normalde ama zaman çok kötü, artık erkekllerin çoğu böyle 100 200 kişiyle konuşuyor ... hepsi de böyle çıkınca tabi ki tükenmişlik hissine kapılmak da yeter artık demek de normal... o ilişki tavsiyesi veren koçlar moçlar da saçmalıyor bence, adamın ciddi ilişkiye niyeti yok işte neye çapa mapa atıp peşinde koşturcaksın :deli: neyse konunun uzmanına sormak gerek , berbat erkek uzmanı Ferhans A Aysenimi

Son düzenleme:
Sokaklara mı dokulelim derken ?Size normal bir ihtiyaçtan bahsediyorum.Sevgi en temel ihtiyaçlardan biri.Sevgisizliği normalleştirmek saçmalık bence.Toplumumuzun çoğunun bu şekilde olduğunu ben de görüyorum,zaten bu yüzden ülkede normal psikolojide insan bulmak zor.
çözüm önümüze gelenden sevgi dilenmek mi

Yani panpa bence gayet normal beklentiler içindesin, anormal bir durum yok. Tabi ki karşıdan ilgi bekliyeceksin yoksa o flört olmuyor. Adam gibi ilgi göstermeyecek bir erkek zaten flört işlerine girmemeli normalde ama zaman çok kötü, artık erkekllerin çoğu böyle 100 200 kişiyle konuşuyor ... hepsi de böyle çıkınca tabi ki tükenmişlik hissine kapılmak da yeter artık demek de normal... o ilişki tavsiyesi veren koçlar moçlar da saçmalıyor bence, adamın ciddi ilişkiye niyeti yok işte neye çapa mapa atıp peşinde koşturcaksın :deli: neyse konunun uzmanına sormak gerek , berbat erkek uzmanı Ferhans A Aysenimi
İlişki koçları zaten iyice ilişkileri satranç oynamaya çevirdiler.Her durumda bir stratejileri var.

Evet ciddi ciddi soruyorum ki neden halen sevgilin olmadığını tahmin etmeye çalışıyorum.
Merhametli,sevgisini ve ilgisini gösteren,bana kiyamayan, zor zamanlarımda en büyük destekçim olan,çocukları ve hayvanları çok seven,idealleri olan,beni her halimle güzel bulan,aynı zamanda en yakın arkadaşım olan.Böyle birinin bir gün karşıma çıkacağını biliyorum.❣️❣️

Babamdan çok sevgi gördüm, hala görüyorum ama yine de bir erkek beni sevsin, değer versin vb istiyorum:KK23:Yani belki onunla alakası yoktur ama yine de siz daha iyi bilirsiniz durumunuzu

Babamdan çok sevgi gördüm, hala görüyorum ama yine de bir erkek beni sevsin, değer versin vb istiyorum:KK23:Yani belki onunla alakası yoktur ama yine de siz daha iyi bilirsiniz durumunuzu
Çok şanslıymışsınız,belki durumum normaldir.Sevilmeyi,değer görmeyi istiyorum.Bunu hak ettiğimi de düşünüyorum.Umarım düzgün biriyle karşılaşırım.

Back
X