ilgi

Bu siralar ilgiye ihtiyacim var. Esimden göremiyorum. Hastaymis doktora git diyorum. Ertesi gun gecti diyor . Sonra yine ayni. Bu adam doktorlari neden sevmiyor ya. Sanki ne yapacak doktor diyor . Sanirim eski ilgilerini ozluyorum. Beni sevdigini soylesende, neden eski ilgin yok. Arti yonlerin cok fazla. Ama eskisi gibi ustume titremen kayb oldu. Dun aksam askim karina saril dedim hic ses etmeden yattin. Eskiden aciklama bari yapiyordun. Bu neyin nesi. Konusuyorum duzeliyorsun sonra yine ayni. Isten gelince kizimiza sariliyor. Bende kapida hih deyince kizimimi kiskandin diyor gulerek . Sanki bilerek yapiyor gibi herseyi. Sanki bana ilgisiz davranmak istiyor gibi hissediyorum. Bende soguk davraninca pesimde pervane oluyor ilgimi gormek icin butun sebeklikleri yapiyor. Ben geri eskisi gibi öpmelere sevmelere baslayinca yine fabrika ayarlarina donuyor. Eskiden dort dortluktu. Ben eskisi gibi olmani istiyorum. Neleri yanlis yapiyorum. Bilmiyorum. Esime bir mektup yazmak istiyorum ne yazacagimida bilmiyorum. Demin mesaj attim. Senden uzaklasiyorum , kopuk bir ailemi olalim dedim. Cvp: nasil askim. Oldu. Nasil davranayim ilgisini cekmek icin. Ve hanfi cumlelerle kendimi ona anlatmaliyim. Yada sessizmi kalayim. Cogu zaman bu ise yariyor. Ama kalici cozumu yokmu bunun...
Eşim kapıdan girince direkt beni öper de kızımı öpse çok hoşuma gider. Takmam yani böyle bişeyi.

Nasil basariyorsunuz ben anlamiyorum yani bende mi anormallik var acaba :) surekli sarilmasin opmesin hele ki etrafimda bi is yaparken dolasmasin.. ilk baslardaki istek ve sevginizi devam ettirebilmeniz harika.. bende cooktan aliskanliga dondu hersey..
Yok ben de öyleyim ya. Sürekli öp sarıl o ne öyle. Valla bunalmıyor değilim. Ya da biz kadınlar ne istediğimizi bilmiyoruz:işsiz:

Bu siralar ilgiye ihtiyacim var. Esimden göremiyorum. Hastaymis doktora git diyorum. Ertesi gun gecti diyor . Sonra yine ayni. Bu adam doktorlari neden sevmiyor ya. Sanki ne yapacak doktor diyor . Sanirim eski ilgilerini ozluyorum. Beni sevdigini soylesende, neden eski ilgin yok. Arti yonlerin cok fazla. Ama eskisi gibi ustume titremen kayb oldu. Dun aksam askim karina saril dedim hic ses etmeden yattin. Eskiden aciklama bari yapiyordun. Bu neyin nesi. Konusuyorum duzeliyorsun sonra yine ayni. Isten gelince kizimiza sariliyor. Bende kapida hih deyince kizimimi kiskandin diyor gulerek . Sanki bilerek yapiyor gibi herseyi. Sanki bana ilgisiz davranmak istiyor gibi hissediyorum. Bende soguk davraninca pesimde pervane oluyor ilgimi gormek icin butun sebeklikleri yapiyor. Ben geri eskisi gibi öpmelere sevmelere baslayinca yine fabrika ayarlarina donuyor. Eskiden dort dortluktu. Ben eskisi gibi olmani istiyorum. Neleri yanlis yapiyorum. Bilmiyorum. Esime bir mektup yazmak istiyorum ne yazacagimida bilmiyorum. Demin mesaj attim. Senden uzaklasiyorum , kopuk bir ailemi olalim dedim. Cvp: nasil askim. Oldu. Nasil davranayim ilgisini cekmek icin. Ve hanfi cumlelerle kendimi ona anlatmaliyim. Yada sessizmi kalayim. Cogu zaman bu ise yariyor. Ama kalici cozumu yokmu bunun...
Konuma gel:)

Sen ne durumdasin. Ben bugun soguk davraniyorum. Ayni onun bir suredir davrandigi gibi davranmaya basladim. Sanirim canima tak etti. Artik iki tatli soze kanmiycam. Bakalim sonun ne olacak. Sen nasil davraniyorsun. Esinde varmi bir gelisme. Benimki. Gordu tavirli halimi once sordu niye boylesin diye . Yemek yiyorduk sofradan kalktim sesisizce o yedikten sonra yedim yemegimi. Konusuyorum ama laf verdikce. Benimkide suan konusmuyor. . Ara ara laf veriyor. Kisa cvp veriyorum. . Sende anlat neler oluyor :)

Sen ne durumdasin. Ben bugun soguk davraniyorum. Ayni onun bir suredir davrandigi gibi davranmaya basladim. Sanirim canima tak etti. Artik iki tatli soze kanmiycam. Bakalim sonun ne olacak. Sen nasil davraniyorsun. Esinde varmi bir gelisme. Benimki. Gordu tavirli halimi once sordu niye boylesin diye . Yemek yiyorduk sofradan kalktim sesisizce o yedikten sonra yedim yemegimi. Konusuyorum ama laf verdikce. Benimkide suan konusmuyor. . Ara ara laf veriyor. Kisa cvp veriyorum. . Sende anlat neler oluyor :)
Mesajını yeni
Gördüm:)
Ben işten cıktım arabami yıkatmaya götürdüm
Bugun telefonlarını hiç açmadım eşimin
Ben 4 senedir eşime hiç böyle davranmadım
Hiç trip atmadım küs kalmadım yani
Hatta sabah kendisi de dedi
Sen dayanamaZsın benimle konusmadan diye
İş çıkısı 21 kere aramıs beni
Teli sessize alıp cantama atmıstım
Eve bir bucuk saat gec geldim normalden
Kapıyı acarken eşim geldi kapıda sarıldı
Tek kelime etmedim ama surat da asmadım
Peşimde dolandı
İşte özledim seni neden seni bensiz bıraktın dedi
Vermedim cevap
Snr dünden kalma yemek vardı onu ısıttım
Bana yok mu dedi
Ben kendime aldım o da kendine aldı aynı masada yedik
Snr odamiz var ben oraya gectim telden film actım kendime
Elli
Kere gitti geldi yanıma sarıldı öptü
Çay demlemiş bi fincan cay getirdi
Ben filmden snr temizliğe daldım eşime sarmamak adına:)
Perde yıkadım ona uzattım taktı
Şuanda içeride
Senelerdir abonesi oldugu arka sokaklar dizisini izliyor
Gel yanıma yat falan dedi tek kelime etmedim
Bana hep diyor ya sürekli sikayet ediyorsun
Tv izlesem de senle konusabiliyorum vs
Onu sessizliğimle tv ye boğacagım

Sende son durum ne:)

Mesajını yeni
Gördüm:)
Ben işten cıktım arabami yıkatmaya götürdüm
Bugun telefonlarını hiç açmadım eşimin
Ben 4 senedir eşime hiç böyle davranmadım
Hiç trip atmadım küs kalmadım yani
Hatta sabah kendisi de dedi
Sen dayanamaZsın benimle konusmadan diye
İş çıkısı 21 kere aramıs beni
Teli sessize alıp cantama atmıstım
Eve bir bucuk saat gec geldim normalden
Kapıyı acarken eşim geldi kapıda sarıldı
Tek kelime etmedim ama surat da asmadım
Peşimde dolandı
İşte özledim seni neden seni bensiz bıraktın dedi
Vermedim cevap
Snr dünden kalma yemek vardı onu ısıttım
Bana yok mu dedi
Ben kendime aldım o da kendine aldı aynı masada yedik
Snr odamiz var ben oraya gectim telden film actım kendime
Elli
Kere gitti geldi yanıma sarıldı öptü
Çay demlemiş bi fincan cay getirdi
Ben filmden snr temizliğe daldım eşime sarmamak adına:)
Perde yıkadım ona uzattım taktı
Şuanda içeride
Senelerdir abonesi oldugu arka sokaklar dizisini izliyor
Gel yanıma yat falan dedi tek kelime etmedim
Bana hep diyor ya sürekli sikayet ediyorsun
Tv izlesem de senle konusabiliyorum vs
Onu sessizliğimle tv ye boğacagım

Sende son durum ne:)
Bende aksam elimde telefondan birseyler izledim. Buraya takildim. Sonra elinden tel dusmuyor dedi aldi kacti. :) sonra aldim elinden telefonumu. Sonra kizimla ilgilendim .sonra esimde leptopla ilgilendi. Benim gibi davrandi. Yuzunden belliydi morali bozuldu. Hic umursamadim. Birseyler izleyip Guldum kendi kendime. Sonra gitti odaya yatti . Kizimi odaya yatirmaya gitmistim. Sonrada esim gitti salonda kotuga kivrilmis. Hasta oldugu icin acindirmak istedi :) . Gittim git yataginda yat hastasin dedim. Sonrada geldi yatti. Yani tribe trip gidiyor benimki suanda. Ama ben tavirsiz , sessizligimle devam etmeyi dusunuyorum. Bakalim gelismeleri yazarim. Sende haber ver :)

Bende aksam elimde telefondan birseyler izledim. Buraya takildim. Sonra elinden tel dusmuyor dedi aldi kacti. :) sonra aldim elinden telefonumu. Sonra kizimla ilgilendim .sonra esimde leptopla ilgilendi. Benim gibi davrandi. Yuzunden belliydi morali bozuldu. Hic umursamadim. Birseyler izleyip Guldum kendi kendime. Sonra gitti odaya yatti . Kizimi odaya yatirmaya gitmistim. Sonrada esim gitti salonda kotuga kivrilmis. Hasta oldugu icin acindirmak istedi :) . Gittim git yataginda yat hastasin dedim. Sonrada geldi yatti. Yani tribe trip gidiyor benimki suanda. Ama ben tavirsiz , sessizligimle devam etmeyi dusunuyorum. Bakalim gelismeleri yazarim. Sende haber ver :)
Bizimki bozdu benim sessizliğimi
Normale döndü hersey:)

ilgiyi kesmek istemek ne abla ya. belki aşamayacaağı sıkıntıları vardır. bunu size belli etmek istemiyordur. ya da istemsizce belli ediyordur. hemen kötü düşünmeyin. sarılmak istiyorsanız siz sarılın. siz sevdiğinizi söyleyin. baktınız hep sizden geliyor böyle hareketler. o zaman sessziliğini ön planda tutun. ama hemen kötü düşünmeyin. n'olu ya. bakın evlilik öyle hafife alınacak bi kavram bi yaşam değildir. biraz sakinliğinizi koruyun. allaha dua edin. derdi veren allah (ki bu bir dert değil) dermanını da verir. sen içini ferah tut ablam . rabbbim senin için hayırlısı neyse onu sana yaşatıyor. gönlün rahat olsun :)

Back
X