İlgilenen ama aramayan erkek?

Hemen olumsuz düşünmeye gerek yok aslında. Siz ciddi ve cool bir yapınız olduğundan bahsetmişsiniz. Belki bu yüzden sizinle kurs dışında konuşmaktan çekiniyor olabilir. Yapışkan gibi gözükmek istemeyebilir. Biraz gizemli takılıp dikkatinizi çekmek istiyor gibi geldi bana. Hemen kestirip atmayın. Tabi arkadaşların dediği diğer ihtimaller de aklınızın bir köşesinde bulunsun.
öyle ama ne bileyim insan kaybetmekten, kaçırmaktan falan korkar yani ne bu rahatlık :110:

öyle ama ne bileyim insan kaybetmekten, kaçırmaktan falan korkar yani ne bu rahatlık :110: bunu düşünerekten bir mesaj attım cevap verdi cevap kötü değildi ama sohbeti de uzatmaya çalışmadı ve konuşma kesildi. istese bir hamle yapardı, bir erkeğin o kadar da çekingen olabileceğini pek düşünmüyorum.

Yalnız olduğunu biliyorum, arkadaşları takılıyor kursta ''sap x'' diye. ciddi bir ilişkisi yok ama ötesini bilemem.
Himm belki oda senden emin değildir. Biri varmı hayatında yada benden hoşlanıyor mu diye soruyordur kendi kendine.

Himm belki oda senden emin değildir. Biri varmı hayatında yada benden hoşlanıyor mu diye soruyordur kendi kendine.
bunu düşünerekten bir mesaj attım cevap verdi cevap kötü değildi ama sohbeti de uzatmaya çalışmadı ve konuşma kesildi. istese bir hamle yapardı, bir erkeğin o kadar da çekingen olabileceğini pek düşünmüyorum.

Back
X