- 10 Nisan 2021
- 652
- En iyi cevaplar
- 1
- 806
- 18
- Konu Sahibi Kumruyumben
Merhaba arkadaşlar,
Merak ettiğim için sormak istiyorum. İlişkilerimizde partnerimize karşı ilgimiz ne oranda olmalı? Yani çok üzerine düşmeli miyiz veya daha mı rahat bırakmalıyız? Ne oranda ilgilenmeliyiz? Bazen fazla ilgi problem olurken bazen de ilgisizlik gibi algılanabiliyor davranışlarımız. Bunun ayarını siz nasıl yapıyorsunuz? Ya da ne oranda nasıl ilgi göstermeliyiz partnerimize, ne düşünüyorsunuz siz bu konuda
Merak ettiğim için sormak istiyorum. İlişkilerimizde partnerimize karşı ilgimiz ne oranda olmalı? Yani çok üzerine düşmeli miyiz veya daha mı rahat bırakmalıyız? Ne oranda ilgilenmeliyiz? Bazen fazla ilgi problem olurken bazen de ilgisizlik gibi algılanabiliyor davranışlarımız. Bunun ayarını siz nasıl yapıyorsunuz? Ya da ne oranda nasıl ilgi göstermeliyiz partnerimize, ne düşünüyorsunuz siz bu konuda
... Birde kendinden çok verici olma ilişki uzunsa yeni taze değilse örneğin 1 yıl ve fazlasıyla karşılıklı yap bazı şeyleri hediye jest olarakta . Hediye çiçek seviyor musun bunu bana bunu al diyerek yapma. Aldiği bir hediye karşısında teşekkür ettin tamam . Aradan geçer yada aynı gün ne güzel yapmışsın çok beğendim böyle güzel hediyeler süprizler beni çok mutlu ediyor sevgilim vs de devamı gelecektir