ilgilenmeyen anne

missnunu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
16 Ocak 2014
2.184
856
248
Cocugun yaramaz olmasini anlarim ama misafirlige gidildiginde o cocuguyla ilgilenmeye anneye bi turlu anlam veremiyorum!! nasi bi rahatliktir nasi bi ozguvendir bu?? Tamam cocuk kisilik kazansin diye herseye eyvallah diyosunuz ama kendi evinizde rahat olun baskalarinin esyalarini kurcalamak yikip dokmek koltuk tepesinde gezmek niye?? ... boyle misafire alismam lazim ama alisasim yokkk...kotu olmadan care bulmali ama nasill..???

ben direk kendim uyarıyorum öyle durumlarda çocukları. ee bakıyorum anaları bişi yapmıyor kimse kusura baksın o durumdan sonra. dur yapma elle diye ben devreye giriyorum. en sinir olduğumda çocukların odama girip kurcalamaları o zaman da azcık kızıyorum

Çocuktur yapar diye birşey yok. Kendi evimde sonsuz özgürlük tanımıyorum ben kızıma neden başkalarınım evini deneme tahtası yapayım? Çocuk yetiştirmek demek insanların eşyalarını kırdırmak özelini karıştırmasına izin vermek heryeri pisletmesine müsade etmek değildir.

ben direk kendim uyarıyorum öyle durumlarda çocukları. ee bakıyorum anaları bişi yapmıyor kimse kusura baksın o durumdan sonra. dur yapma elle diye ben devreye giriyorum. en sinir olduğumda çocukların odama girip kurcalamaları o zaman da azcık kızıyorum
Ayy cok sinirliyim su an... evin halini anlatamam.. annesi rahat sanki cocuk yiksin doksun karsilariz modunda.. marifet onun yikilmamasi zaten.. biraz yapma cocugum dese gam yemiycem aferin cocuguma diye destekliyo bide..cocuk seven bi insanim ama bu kadarinada yok artik diyorum yaaaa

Kinamayin aaaa dostlar....bende hep ilgisiz annelere kukrerdim Allah 1sene arayla 2 erkek cocuk verdi. ..ne dediysem simdiye kadar agzimdan burnumdan getirdiler :KK46: kendi evimizde yapmadiklarini başka yerde yapar oldular resmen çete gibiler:KK11:

Çocuktur yapar diye birşey yok. Kendi evimde sonsuz özgürlük tanımıyorum ben kızıma neden başkalarınım evini deneme tahtası yapayım? Çocuk yetiştirmek demek insanların eşyalarını kırdırmak özelini karıştırmasına izin vermek heryeri pisletmesine müsade etmek değildir.
Alkisliyorummm sizi...

Mesele kişilik kazansın değil tembellik düpedüz.. Kim uğraşır ya misafirlikte yayılıp kahve içmek varken çocuğa eğitim ver, doğruyu yanlışı keşfetmesini sağla, başkalarının özel alanlarına saygıyı öğret vs uzun iş..

Aynı çocuk ne zamanki anneyi bi şekilde rahatsız etmeye başlıyor, annenin konforunu engelliyor, detone ses devrede.. Azar, kıyamet..

Aman diyorsun o sesi duyunca çocuk evi basımıza yıksın problem değil yeter ki sen bağırma..

Ben buna maruz kalıyorum ara ara akrabalık ilişkileri sebebiyle koca tarafından ..

Ayy cok sinirliyim su an... evin halini anlatamam.. annesi rahat sanki cocuk yiksin doksun karsilariz modunda.. marifet onun yikilmamasi zaten.. biraz yapma cocugum dese gam yemiycem aferin cocuguma diye destekliyo bide..cocuk seven bi insanim ama bu kadarinada yok artik diyorum yaaaa
annesi birşey demiyor madem sen de. kendi yeğenlerime bile yaptırmadıklarımı elalemin çocuğuna hiç yaptırmam kimse alınıp darılmasın.

Back
X