ilgilenmiyo olmasi deger vermedigini mi gosterir?

forever78

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Eylül 2013
456
120
İlgilenmiyo. İllaki trip atcam ondan sonra cok guzel ilgileniyo. Ben normale dununce tekrar ilgisiz oluyo. Mesela ornek vereyim. Dun sehir disina cikcami soyledim. Bugun gunaydinlastik. Ve snrasinda hic sormadi bile naptin nerdesin diye. Ben bi msj attim sormana gerek yok vs diye. O zmn basladi int.in yok saniyodum naptin nerdesin vs. (arama sansi yok o saatlerde yazisiyoruz).
Bu ve benzeri davranislar deger vermediginin mi gostergesi sizce?
Ve boyle bi durumlarda tavriniz ne olurdu?

İlgilenmiyo. İllaki trip atcam ondan sonra cok guzel ilgileniyo. Ben normale dununce tekrar ilgisiz oluyo. Mesela ornek vereyim. Dun sehir disina cikcami soyledim. Bugun gunaydinlastik. Ve snrasinda hic sormadi bile naptin nerdesin diye. Ben bi msj attim sormana gerek yok vs diye. O zmn basladi int.in yok saniyodum naptin nerdesin vs. (arama sansi yok o saatlerde yazisiyoruz).

değer vermiyorda olabilir ama huyuda öyle olabilir

nasıl tahammül ediyorsunuz şu ilgisiz alakasız adamlara?

Deger veeiyo olsa bile size bunu hissettirmesi lazim bence.

Yoksa tatmin edici bir iliski olmuyor maalesef...

Yani hep böyleyse ilgi beklediğini ona anlatabilirsin. Çünkü düşünemiyolar bazen maalesef kendi kendilerine. Yok sonradan böyle olduysa verdiği değer azalıyo olabilir. Tabi bu konuda da konuşarak anlaşmalısınız.

Evet bence değer vermeme göstergesi en azından ben yaşadığım ilişkide akabinde evlendigimizde, çocuğumuz olduğunda eşimden böyle bişey görmedim

10 aydır birlikteyiz.
ilk ayımızda bile neden nerdesin diye sormadıgı için tartıştığımız olmuştur.
ama arttı gibi bu aralar.
konuştuğumdada ilgili oldugunu idda ediyo. merak ediyorum aklımdasın ama şu şu sebepten sormadım diyo.
ve o sebepler bana pek geçerli gelmiyo.
Ne kadar zamandır birliktesiniz ?

Yani hep böyleyse ilgi beklediğini ona anlatabilirsin. Çünkü düşünemiyolar bazen maalesef kendi kendilerine. Yok sonradan böyle olduysa verdiği değer azalıyo olabilir. Tabi bu konuda da konuşarak anlaşmalısınız.

İlgisizliği yeni mi yoksa tipik özelliği mi?

Basliga cevap net, elbette ilgilenmeyen insan sevmiyordur tabii ilgiyi dogru yorumlamak lazim.

Mesela ilk ayinizda bile 'nerdesin' diye sormamasi yuzunden tartismak erkegin gozunde ilgi istegi degil simarikliktir.

İlgilenmeyi surekli arayip sormaya indirgeyenlerin basina ne geliyor biliyor musunuz?

Sizi merak etmek adama gorev gibi gelmeye basladigindan once devamli halinizi hatrinizi sormaktan...

Sonra da bunu talep ettiginiz icin bizzat sizden soguyor hayatinizdaki insan.

Ve sonunda dogal olarak iliski bitiyor.

Bu iyi ihtimal tabii, bazisi da ariza cikmasin diye isteginizi yerine getirip surekli ariyor sizi...

Ama o arada tek aradigi siz olmuyorsunuz, arayislar genellesiyor ve sorun cikarmayacak bir sevgili buluyor.

Sonuc yine ayni, ayrilik...

Lafin kisasi, vazgecilmez olmak icin adami istemedigi bir seyi surekli yapmaya zorlarsaniz ilk vazgececegi siz olursunuz... :KK14:

İşi vardır belki? Kafası meşgul olabilir.

İlgi yahut ilgisizlikle bir ilişkinin dinamiğini-sevgiyi yorumlayamazsınız.
Kendimden örnek vereyim. Eşim kendince de etrafınca da inanılmaz ilgilidir. İşe başladığımdan beri istisnasız her gün benimle birlikte kalkar, otobüse biner (saat 6.30), okulun önünde ben inerim, o devam eder, ara. değiştirip işe gider. İşe gitmesi en erken saat 9'u bulur. Üstelik ben asla böyle bir teklifte bulunmamama rağmen kendi isteğiyle yapıyor bunu. izinli gününde dahi olsa beni bırakıp geri eve dönüp uyuyor.
Benden önce 9'da uyanır, kahvaltı edip çıkardı.
Ama aynı adam yine her sabah güya beni işe bırakmasına rağmen 1 ay boyunca tek kelime etmeyebilecek kadar ilgisiz. Yani ilgili ve ilgisiz kavramları kişiye göre değişiyor. Belki ona göre ilgi bu demek ama bana göre farklı bir anlamı var...

X