Ilgiliz sorumsuz eş

Olan olmuş eğer çocuğum var boşanmak da istemiyorum diyorsan bence oturup eşinle güzel güzel konuşmalısın yada onu etkileyici şeyler yapmalısın üzüldüğünü çocuğun etkilendiğini bir sıkıntısı varsa herzamn yanında olduğunu hissettirerek falan Nebilim

Hamileyken nasıldı? Doğumdan sonra mı oldu? Bir süre bence yemek filan yapma iletişimi kes hatasını anlayıp düzelene kadar

teşekkür ederim canım..sende oğluşunu benim için öppp..onlar var diye belkide bukadar güçlü durabiliyoruz...ben kendimi her konuda çok güçlü zannederdim ama nasıl olduda ipleri böyle eline verdim bilmiyorum...uzaktan bakanda beni ne dominant kadın der ama içi foss çıktı..
şu parayı eşinden alıp hesabı kendi yapan kadınlara imreniyorum nasıl yapabiliyorlar bunu anlamış değilim..bizim krediler var birini eşim öder diğerini ben ama eşim kredi öder ve maaştan pek bişey kalmaz geriye kalan tüm harcamalar benim maaşımdan olur..yinede yaranamam ...ben ona yardımcı olmak için çocuğumdan ayrı kalıp en büyük fedakarlığı yapayım o bunu görmesin bile .bu canımı çok yakıyo..

Bende evlilikte sevginin bitmesi kismini anlamiyorum ? Bu erkekler neden boyle ya ? Evliligin ilk yili cocuk yapmak iyi bir fikir degil .. keske korunsaydiniz .. evlendim bosandim, ilk baslarda keske bir evladim olsaydi dedim, simdide iyiki cocugum olmamis diyorum .. cunku o sayfayi coktan kapattim .. bembeyaz bir sayfa actim kendime.. eger cocugum olmus olsaydi belkide bu sayfayi acamicaktim.. cocuk ve sarsilma asamasinda olan bir evlilik cok zorrr..

Lütfen evlenir evlenmez çocuk yapmayın. En az 2-3 yıl bi geçsin bırakın.

Ya ben 3 aylık bebeği olan bi kadına ayrıl diyemem şuan ama rest çekebilirsin ayrılcam senden diyip. Düzelirse düzelir.

Olan olmuş eğer çocuğum var boşanmak da istemiyorum diyorsan bence oturup eşinle güzel güzel konuşmalısın yada onu etkileyici şeyler yapmalısın üzüldüğünü çocuğun etkilendiğini bir sıkıntısı varsa herzamn yanında olduğunu hissettirerek falan Nebilim
Konuştum herzaman ki gibi sözler verdi iki gündür iyiz oğlumla oynuyo evden çıkmıyor şaşırdım inş devam eder böle .. ben onun her sıkıntısında hep yanındayım diorum

teşekkür ederim canım..sende oğluşunu benim için öppp..onlar var diye belkide bukadar güçlü durabiliyoruz...ben kendimi her konuda çok güçlü zannederdim ama nasıl olduda ipleri böyle eline verdim bilmiyorum...uzaktan bakanda beni ne dominant kadın der ama içi foss çıktı..
şu parayı eşinden alıp hesabı kendi yapan kadınlara imreniyorum nasıl yapabiliyorlar bunu anlamış değilim..bizim krediler var birini eşim öder diğerini ben ama eşim kredi öder ve maaştan pek bişey kalmaz geriye kalan tüm harcamalar benim maaşımdan olur..yinede yaranamam ...ben ona yardımcı olmak için çocuğumdan ayrı kalıp en büyük fedakarlığı yapayım o bunu görmesin bile .bu canımı çok yakıyo..
Bende aynı şekil herkez beni sinirli dediği dedik biliyor annemler bile bi iş yapınca bana sorar ama eşime sözüm geçmez biz yine çocuklarımızın hatrına susuyrz onlarda herşey yolunda sanıyor baştan belli aslında ama biz görmüyoruz .. benim de etrafım mutlu Evliliklerle dolu allah ta bozmasın ama şaşıyorum nasıl böle die

Back
X