İlginç bir ağrı...

Gunnes1927

18.01.2018 Bal oğlum iyiki hayatımızdasın ♡
Kayıtlı Üye
28 Ekim 2016
1.212
1.375
53
Merhaba güzel anneler, adayları ve aday adayları... :)

Benim 3 gündür kasık kısmımda ( sağ tarafta ) anlam veremediğim bir ağrı var otururken yok fakat kalkarken ağrı oluyor pantolon sıkınca hissediyorum ağrıyı ve o kısma elimle bastırınca bile dayanilmaz sekilde ağrı oluyor sanki icinde bir yara varmış ben ona bastiriyorum gibi.
Dıştan kesinlikle ağrı yok, sabit duruncada yok, hareket esnasında ve bastırınca şiddetli.
Sizce bu ne ağrısıdır ? Başına böyle bir şey gelen varmı ?

Cnm bat ne Zaman

17 ocak canım ama bunun gebelikle ilgisi Yok zaten ona eminimde.
Farklı bir hastaligim olmasindan korkuyorum çünkü ilk defa yaşıyorum bunu
Geçmiş olsun cnm üşütmüşsündür belki dikkat et kendine . Bi doktora gidersin devam ederse tatlım

Geçmiş olsun cnm üşütmüşsündür belki dikkat et kendine . Bi doktora gidersin devam ederse tatlım

Gidecemde gecermi diye bekledim geçmeye niyeti yok.
Bide idrarim gelince kasıklarıma baskı yapıyor ağrım siddetleniyor.
Idrar yolu enfeksiyonu desem o bastirinca ağrımaz ki

Allah korusun apandist falan olmasin ya da yumurtlama belirtisi olabilir.

Allah korusun apandist falan olmasin ya da yumurtlama belirtisi olabilir.

Valla bende artık apandisitten korkuyorum canım ama onun ağrısının çok daha siddetli olabileceğini düşünüyorum yaşamadığım için. Günlük yaşantımı engellemiyor iş yerinde çok eğilip kalkmazsam ağrı yok yada oraya bastırır şekilde dokunmazsam.
Yumurtlama gününü testle belirledim yumurtlama gununden 1 gün sonra bu ağrı oluştu o sebeple ona yormuyorum çünkü geçmişti.
Bu ağrı hala sabit bende anlam veremiyorum inan..

Esim apandist yasamis ve ameliyat olmus dediginn gibi baya siddetli agrisi varmis . istersen bi doktora gorun cnm. Gecer insAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…