• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilginç fobileriniz var mı?

çok sıkışmadığım sürece evde yalnız başımayken asla duş almam hele birde geceyse asla
karanlıkta kalamam uyuyamam mutlaka bir ışık olması lazım :26:

fobilerim arasında ;

dışarda yürürken sürekli arkaya bakarım biri tarafından takip ediliyormuşum gibi hisler oluşuyor bende :18::18:

hamam böcekleriiiiiiiiiiiiiiiiii :18::18::18::18: bunlardan o kadar korkuyorum ki hangi odada olsa o odaya hayatta giremem anca çok acil bir işim olduğunda girerim.

wc ye girdiğimde terliklerin içini kontrol ederim hamam böceği girmiş mi diye :27::27::27:

geceleri balkondan bakamam 3 harflilerin dışarda gezdiğini düşünürüm bir de o anlarda sokaklar sessiz oluyor ya içim burkuluyor :18::18::18:

hayvanlar en büyük fobim hayatımda korktuğum en büyük şey rabbımden sonra
aklım çıkıyor böcek falan görsem zaten bayılıyorum
sinek olan odada bile yatmıyorm

yediğim bir şey damağıma yapışacak diye ödüm kopuyor sanki dilim ters dönmüş soluk borum kapanmış nefes alamayacakmış gibi hissediyorum kendimi.
Bide siren seslerinden çok korkarım. Hemen nabzım hızlanıyor bakıyorum diiğer insanlar gayet rahat takılıyor.

bende bir sürü karıncanın bir arada toplanmasından korkarım bana birşey yapacakları yok ama korkarım işte karınca yuvası falan görünce tüylerim diken diken olur :45:

cam bardak fobim var. cam bardakla su icerken bardagin catlak kismindan cam kirilacak diye korkardim hep kucukken(evimizde catlak bardak coktu ve atilmazdi) simdi hala icemiyorum, catlak olmasa da.

ıslak biyere basmak
ıslak biyere dokunmak
ıslak ya da terli biriyle tokalaşıp sarılmak zorunda kalmak :D
böcekler
karanlık
hadi bütün ışıkları tv yi pc yi kapatıp yatıp uyuyayım diyemem mesela illa bi tv ya da bilgisayardan bişeyler açık olucak. tv yokken radyo acardım :KK53:
sevmediğim insanlarla aynı ortamda bulunmak. :deli:
yapmak zorunda olduğum ama yapmak istemediğim şeyler. içim kan ağlaya ağlaya ertelerim :halay:

insanlardan korkuyorum ,bunu derin anlamlar çıkarın diye demiyorum cidden bildiğiniz korkuyorum...mesela yanımdan bi köpek geçsin korkmam,zarar vermeyeceğine eminim...ama insanlardan korkuyorum çünkü ne yapacaklarını kestiremiyorum ,mesela bi kere atm sırasındayız ,sıra bende,yaşlı adamın biri geldi dibime yanımda duruyor öndekinin işi bitti patt geçti atmnin başına "sözde yaşlı" adam,acelem olduğu için uyardım ,adam abartmıyorum elini kaldırdı buracaktı nediyosun sen be dedi arkamdaki adam napıyosunuz demese dövecek,ben babamdan şiddet görmedim be sen kimsin,velhasıl insanlar sizden nefret ediyorum ve korkuyorum...

Benim yattığım odada dolap kapakları kapı aralıklı olmıycak gece arasından biri bakarmış gibi geliyo bu konuda çok hassasım :mad: birde kedi görünce aklım çıkıyo :KK14:

Benimde kapalı ve dar alanda kalma korkum var çok daralirim herhalde diye tahmin ediyorum birde eşim olmadan dışarı çıkmak istemiyorum sanki birisi bana laf atıp dovusecek mis gibi oluyorum

Kapalı bir alanda uzun süre durmaktan korkarım
Gece asla tüm ışıklar kapalıyken uyuyamam kesinlikle bilgisayardan bişeyler açarım ses olur.
Bir şey yerken boğazıma bişey kaçıp boğulmaktan acayip korkarım
Tek başıma hiç bilmediğim bir yere gitmekten hep kaçınırım :((( Gideceksemde elimde navigasyon açık gezerim :((
Toplum içinde konuşmaktan çok korkarım. Hatta yapmam hep kaçınırım bundan da... İşimde de bu yüzden kaybediyor olabilirim...
Parmak çıtlatma sesi ve diş gıcırdatma sesinden nefret ederimm nefreett.
Yatarken kapıya karşı yatamam oraya dönük olmaz yani, o yüzden eşimle yatakta ters yatıyoruz normalde ben onun solunda yatıyordum ama yatağın olduğu yer kapıya dönük olduğu için sağında yatıyorum :))

Herkes evde tekken duşa girememekten bahsetmiş.
Ben annemin evindeyken asla korkmazdım girer çıkardım ama evleneli 8 ay olacak daha yeni yeni alıştım eşim yokken duşa girmeye. Kapıyı açık bırakıyordum, ya aniden kapanırsa diye düşünüyordum filmlerde olduğu gibi :)) Kapalıyken de ya içeride kalırsam diye korkuyordum ama bunun üzerine giderek atlattım gayet rahat yıkanıyorum artık çok şükür.

Benimde baya bi fobim var.
- Yanımda biri olmadan tek başıma asansöre binmem.
-Karanlıktan korkarım.
_Bazen duş alırken su yerine kafama kan akıyor sanarım. zorla gözümü açık tutmaya çalışırım. (Bu korku filmleri izlemekten oldu)
-Karton ve köpük koparma sesi beni mahvediyor.
-Ciddi bir hastalığa yakalanacağım korkusu
-Hindilerden korkarım.
-Köpeklerden korkarım.
-Boğularak ve yanarak ölme korkusu.
Ve en büyük fobim de hamamböceği malesef. Sırf bu yüzden aklımı kaçırabilirim.

Yıllar geçmiş yahu...
Ben bütün fobilerimi yendim
Sadece asansör kaldı :)
Geçen sene sağolsun beni rehin aldı :)

Back
X