İlginç görümce sorunu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

MinikCitlembik

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2019
67
7
3
Hanımlar merhaba
Nisanlimla 1 senelik tanışma sonunda nisanlandim
Ama görümce adayim biraz garip aramızda 1 yaş var
Konuşurken biraz sert fevri çıkışlari oluyor
arada iğneleyici konuşuyor
Sözden önce kalbimi kirdi ama sormam lazımdı
sana birey sormak istiyorum dedim
kalbini kiracak senin üzecek birşey söyledim mi
Hani insanız olabilir hatam olmuştur
Yok sen neden kalbimi kirasın ki dedi
Ben de beni kırdığı konuları açınca
Ya ben oyle demek istemedim falan dedi
Kendisi halbu ki çok alıngan
ben onun kalbini kırmamaya dikkat ediyorum
Çünkü bebek tedavisi görüyor üzmek istemiyorum
Ama bazen o kadar soğuk ki ben aramasam aramaz
İlla ben arayacam

Farkettim ki kendi görümcesiylede sorunlu
Kendi gorumcesinden bahsedince hafif kıskançlık sezdim
Sana yapılmasını istemediğin şeyi neden bana yapıyorsun ki

Beni baskilamaya çalışıyor ve çok konuşuyor telefonda tam 3 saat arıyor kapatamiyorum ve cok boş konuşuyor
Yemek konuşuyor mesela yemekten atlıyor kıyafet alışveriş is hayatı tam 3 saat kapatamiyor bazen şarjım bitti diye suratina kapatıyorum çünkü benim de kendime özel hayatım var

Bu arada çalışmıyor iş arıyor
Ben çalışıyorum...

Hanımlar merhaba
Nisanlimla 1 senelik tanışma sonunda nisanlandim
Ama görümce adayim biraz garip aramızda 1 yaş var
Konuşurken biraz sert fevri çıkışlari oluyor
arada iğneleyici konuşuyor
Sözden önce kalbimi kirdi ama sormam lazımdı
sana birey sormak istiyorum dedim
kalbini kiracak senin üzecek birşey söyledim mi
Hani insanız olabilir hatam olmuştur
Yok sen neden kalbimi kirasın ki dedi
Ben de beni kırdığı konuları açınca
Ya ben oyle demek istemedim falan dedi
Kendisi halbu ki çok alıngan
ben onun kalbini kırmamaya dikkat ediyorum
Çünkü bebek tedavisi görüyor üzmek istemiyorum
Ama bazen o kadar soğuk ki ben aramasam aramaz
İlla ben arayacam

Farkettim ki kendi görümcesiylede sorunlu
Kendi gorumcesinden bahsedince hafif kıskançlık sezdim
Sana yapılmasını istemediğin şeyi neden bana yapıyorsun ki

Beni baskilamaya çalışıyor ve çok konuşuyor telefonda tam 3 saat arıyor kapatamiyorum ve cok boş konuşuyor
Yemek konuşuyor mesela yemekten atlıyor kıyafet alışveriş is hayatı tam 3 saat kapatamiyor bazen şarjım bitti diye suratina kapatıyorum çünkü benim de kendime özel hayatım var

Bu arada çalışmıyor iş arıyor
Ben çalışıyorum...
Sana karşı kasti bi durum yok gibime geldi.Bide yeni taze nişanlısın. Seni tanımaya yakınlık kurmaya çalışıyor. Evlenince o da eski samimiyeti aramaz. Zamanla herşey yerine oturur.

Ben anlayamadım olayı, hem “çok soğuk hiç aramıyor” demişsiniz, hem “telefonda çok konuşuyor”. Siz de ne istediğinizi bilmiyorsunuz bence. Kırıldığınızı da açıkça söyleyebilmişsiniz, sorun yok gibi görünüyor buradan bakınca.
Aramiyor ben arıyorum diyorsunuz hemde çok konuşmasından yakınıyorsunuz. Aramayın o halde. Madem sorunlu olduğunu düşünüyorsunuz mesafeli olmak en iyisi. Çünkü en iyi görümce bile görümcedir sonuçta 😂

Ama konuşmanın da bir zamanı olmalı tam 3 saat bazen telefon otomatik kapanınca belli bir sürede arar yine
10 dk konuşsun 20 dk konuşsun
Mesafe iyi sanırım
Baskilamaya çalışması da ayrı bir sorun
Hayırlısı ya

Ben annemle bile 15-20 dk konuşurum. Demek ki siz muhabbet etmek istiyorsunuz ki süre uzuyor. Enteresan geldiniz açıkçası hem aramıyor ben aramazsam diyorsunuz hem de 3 saatten sıkılıyorsunuz. Ben 4.5 senelik evliyim daha gorumcemle tlfda konuşmadım.

Hem araamsan aramayor hemde 3 saat konuşuyor .Ben sevmediğim bir insanla değil 3 saat 3 sn konuşmam .Demek ki size bir garezi yok.Calisip çalışmaması ne alaka onu hiç anlamadım

ılgınc bır konu sorunu :)
hem aramıyor dıyorsunuz hemde 3 saat konusuyor dıyorsunuz
ben anlattıklarınızdan kotu nıyetlı bırı oldugunu dusunmedım belkı patavatsızdır
bence kendınıze sorun cıkarmayın
sızın ıcın sıkıntıysa mesafe koyun olsun bıtsın

Ben annemle bile 15-20 dk konuşurum. Demek ki siz muhabbet etmek istiyorsunuz ki süre uzuyor. Enteresan geldiniz açıkçası hem aramıyor ben aramazsam diyorsunuz hem de 3 saatten sıkılıyorsunuz. Ben 4.5 senelik evliyim daha gorumcemle tlfda konuşmadım.

Siz oylesiniz acaba herkes mi 4 sene konuşmuyor gorumcesiyle?

Hic aramiyor demissiniz , sonra da arayinca 3 saat konusuyor demissiniz
Ben derdinizi anlayamadim , hic aramamasi mi yoksa siz aradiginizda 3 saat konusmasi mi?
Bende gorumceyim hic aramam kardesimin esini , o da beni aramaz hic , aklima bile gelmedi beni neden aramiyor diye , kardesimle evlendi diye arkadas olmadik ki biz , onlar mutlu olsun , gerektiginde yuz yuze gorusuyoruz zaten , neden samimi olmam gereksin ki?

Hem araamsan aramayor hemde 3 saat konuşuyor .Ben sevmediğim bir insanla değil 3 saat 3 sn konuşmam .Demek ki size bir garezi yok.Calisip çalışmaması ne alaka onu hiç anlamadım
Ya konuşursun ama 3 saat ne demek ya bazen telefonu masaya koyuyorum kulağım içi acıyor
10 dk konuş kapat
Saygısızlık yapmak istemiyorum şimdiden ama çok fazla süre değil mi sizce. Kapatamiyorum telefonu biraz isim var dediğimde son birşey daha soyleyecem diyor

Ya konuşursun ama 3 saat ne demek ya bazen telefonu masaya koyuyorum kulağım içi acıyor
10 dk konuş kapat
Saygısızlık yapmak istemiyorum şimdiden ama çok fazla süre değil mi sizce. Kapatamiyorum telefonu biraz isim var dediğimde son birşey daha soyleyecem diyor
Ya çok evet .benim bu kadar konuştuğum sayılıdır o da kardeşim gibi gördüğüm bir arkadaşımla ciddi sorunu vardı dertleşmek için arıyordu o zaman .Normalde muhabbeti severim ama bu kadar bende bunalırim .Ama benim şöyle bir sorunum var maalesef ben söylerim en kotu belli ederim sikildigimi .Ve o telefonu güzelce kapatırım .tabi önemli birsry değilde boş muhabbetse.

Siz oylesiniz acaba herkes mi 4 sene konuşmuyor gorumcesiyle?
Ben başkalarının iliski dinamiğini bilemem. Kendisinden hoşlanmadım hiç tlf numarasini bile almadım. Bu arada hiç kavga gürültümüzde olmadı ilk günden beri mesafeleyiz. Şunu da söyleyeyim kv de hiç aramam bayram dışında. Eşimle iyiysem dış faktörlerle işim olmaz

Ben başkalarının iliski dinamiğini bilemem. Kendisinden hoşlanmadım hiç tlf numarasini bile almadım. Bu arada hiç kavga gürültümüzde olmadı ilk günden beri mesafeleyiz. Şunu da söyleyeyim kv de hiç aramam bayram dışında. Eşimle iyiysem dış faktörlerle işim olmaz
Yanlış anlama da senin durum konu sahibinden de ilginçmiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X