Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aramiyor ben arıyorum diyorsunuz hemde çok konuşmasından yakınıyorsunuz. Aramayın o halde. Madem sorunlu olduğunu düşünüyorsunuz mesafeli olmak en iyisi. Çünkü en iyi görümce bile görümcedir sonuçta
Hic aramiyor demissiniz , sonra da arayinca 3 saat konusuyor demissiniz
Ben derdinizi anlayamadim , hic aramamasi mi yoksa siz aradiginizda 3 saat konusmasi mi?
Bende gorumceyim hic aramam kardesimin esini , o da beni aramaz hic , aklima bile gelmedi beni neden aramiyor diye , kardesimle evlendi diye arkadas olmadik ki biz , onlar mutlu olsun , gerektiginde yuz yuze gorusuyoruz zaten , neden samimi olmam gereksin ki?
Bende bundan dolayi burdaki elti ve görümce konularini anlamiyorum. Ikisi ilede ben görüşmüyorum mesela, bayram, seyran olmadikça. Ben eşim ile evlendim diye bacisi ile arkadaş olmak zorunda değilim ki. Hele elti, didinin didisi.