carrieeeeee mügeye bakabiliyonmu, agridaki kadin seri katil ciktiiiii
Selam ben geldim , can sıkıntısından işte
Kaç kilosun ki Carrie :44:
hadiiiii canımmm
hangi kadın bu
ben seyretmiyorum müge anlıyı, işyerindeyim çünkü
biraz detay verirmisin bakim internetten
napıyosun kırmızı donlu
ne okuyosun orda dalmışsın
canim agridan kari koca geldiler. 5 yasinda galiba oglu kayip bikac haftadir. iste bunlar kaynana görümce elti filan hepsi ayni yerde oturuyorlar . iste bunlar geldikten 1-2 gün sonra bu elti evden kaciyor, olay söyle oluyor. bu cocugun kayboldugu gün bu elti 2 gün boyunca soba yakiyor ama sobadan acayip pis bir koku geliyor. dündü iste müge kari kocayi agriya yolladi gelismeler var diye. dün polisler eltinin evini aramak sobaya bakmak istiyorlar, ama elti izin vermiyor olmaz hayir diye bagiriyorsonrada evi terk ediyor, bir komsuya saklanmis bugüne kadar.
elti tutuklaniyor ve itiraf ediyor : cocugu önce bogmus, sonra parcalara ayirmis, bagirsaklarini filan gömmüs geri kalaninida sobada yakmissobadan kemikler cikmis
bundan bikac yil öncede yine bir cocuk kaybolmus , en son o elti kadinin yaninda görülmüs
ve ayriyetende bi ara da kaynanayi banyoda bicaklamisohaa cüs diyom tr de ilk kadin seri katil
nirde kizyaziyodum haril haril :126:
aliye idi galiba yanilmiyorsam :26evet yaaaa
hiçte türkiyede kadın seri katil diye bişey okumamıştım şimdiye dek, hiç yoktu sanırım
çok ilginç miş, kadının ismi neymiş?
bu olay ne zaman ortaya çıkmış?
heee tamam
bu arada ''Kontes'' filmini izledinmi?
konu kadın seri katiller ya
oooo
hoşgeldin
canım sıkılıyordu zaten
57 kiloyum
aliye idi galiba yanilmiyorsam :26ek söylemediler ismini hep elti dendi
ya iste dün kari koca agriya gittiler, bugünde tutuklandi eltiyazdim ya okumuyonmu
izledim canim, esim korkufilmi hastasi sayesinde bende baktim bi ara , ama artik bakmiyorum, kesme bicmeliler hosuma gitmiyor hic, cinli perililerde psikolojimi bozuyo gece wc ye gidemiyom
artik onunla beraber bakmiyom
Hoş buldum, teşekkür ederim
Eee ? Çok değil ki kilon :44:
Kontes filmi Elizabeth Bathory i anlatıyor değil mi? o kadın kanlı Vlad Tepeş in kadın cinsindendi.
Charles manson ve çetesine yaptırdıkları da çok etklemiştir beni. Adamın eline silah almadan elini kana bulamadan müritleri aracılığıyla cinayet işlemesi,
meşhur sözü;
" Bana yukarıdan bakarsanız aptalın tekini görürsünüz.
Bana aşağıdan bakarsanız tanrıyı görürsünüz.
Bana tam karşıdan bakarsanız, kendinizi görürsünüz."
Ve defalarca araştırdığım beni hüzünlere gark eden Sharon Tate cinayeti....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?