Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence de ya .Ayşe ,bilgehan,begüm falan koyun ya.YAnlış anlamayın ama okyanus muş,su ymuş,mina ymış,tuanaymış ki ilk duyduğumda dansöz ismi gibi geldi.kaydirigubbakcemile3Sonra ecrin ;tamam anlamı güzel ama bana ecinli leri hatırlatıyoohaoldumsmile
bi arkadaşımla geçen konuştum kızının adını Behiye koycakmış nasıl çok mu eski moda dedi? yok güzelim sonunda hem anlamı güzel hem kulağa hoş gelen bi isim koymuşsunuz dedim.Neyse çok uzattım.
Ama farklı olcam diye saçma sapan isimler koymayın lütfeeeennnnn....
kizlar, kizlarniz okula basladiginda 1. sinifa giderken ogretmen diyecekki ecrin kalk bakalim kizim, sonra siniftan 4-5 tane ecrin kalkacak ogretmene cevap vermek icin..
hakkaten ciddiyim. moda oldu ama abartmaya gerek yok bence. ecrin, ceylin falan hic dusunmeyim derim benlmaz:
ecrin kadar popuer olmayan harika isimler var. daha genis dusunun nacizane tavsiyem yerimseniben
Sana ve AMONRA ya kesinlikle tüm kalbimle katılıyorum arkadaşım..bende bu konuları araştırmış ve hassas biri olarak birkaç bişeyde ben eklemek istiyorum sizlere..Biz müslümanız ama ARAP değiliz ve İSİMLERİMİZİN ARAPÇA OLMASI GEREK diye bişey yok kesinlikle!!!!! bu ne dinimizde ne de başka bi yerde böyledir.peygamber efendimizde bunu zaten şöyle söylüyor.."çocuklarınıza anlamları güzel olan isimleri koyunuz" yani "çocuklarınıza kuranda geçen veya arapça isimler koyunuz" diye bir şey yokkkkkkk......sadece kendi dilimizde kültürümüzde anlamı iyi ve güzel isimler koymamız gereklii..insanlarımız maalesef amonra nında çok güzel belirttiği gibi sadece kuranda geçen, kendi başına pek bir anlamı olmayan,bağlaç,yüklem vs.. gibi görevleri olan kelimeleri sırf kuranda geçiyor ve kulağa hoş ve modern geliyo diye çok yazıkkiiiii koyuyorlar......lütfen bu konuda biraz araştırmacı ve bilinçli olalım artıkk diyorum bennn..çok güzel bir dilimiz ve kültürümüz var..türkçe olan ve anlamları güzel olan isimler koymalıyız..hatta muhammed, mustafa vb gibi isimleri koymanın bile biraz sakıncalı olduğunu duymuştum..çünkü bunun gibi peygamber ve önemli anlamaları olan isimleri ve zatların isimlerini konulduğu zaman,taşıyacak insanın da çok iyi özelliklere sahip olması gerektiği düşünülürmüş..yani isminin ağırlığını taşıyabilmesi açısından..düşünsenize ismi muhammed olup ta çok kötü bir insan olanı!!! ne kadar kötü..birde son günlerde şunuda öğrendimmm mesela SAMET ismini örnek vereyim..yanlış hatırlamıyosam ALLAHın sıfatlarından biri anlamı..ve tek başına yani samet olarak isim vermek doğru değilmiş,önüne ABDUL ismini de koymak gerekirmiş..arapçası olan kişiler ne demek istediğimi daha iyi anlatacaktır.ben arapça bilmediğim için yanlış bişeyler yazmamak adına bunuda bu kadar yazayımm..
Kısacası arkadaşlar isim konusu çok önemli ve özümüzden güzel isimler koymaya özen gösterelim derim benn...