İlginç Telefon Görüşmesi Dialoglarınız :))

puffy123

Fenerbahçe <3
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2010
9.895
211
373
İstanbul
Bir yazılım firmasında çalışıyorum. M- Müşteri B- Ben

M: Size geçirmeye geliyorum.
B: Efendim:53::53:
M: Paketimi size geçirmeye geliyorum
B: Anladım, tabi yerimiz üsküdarda buyrun gelin :53::53:

Bir yazılım firmasında çalışıyorum. M- Müşteri B- Ben

M: Size geçirmeye geliyorum.
B: Efendim:53::53:
M: Paketimi size geçirmeye geliyorum
B: Anladım, tabi yerimiz üsküdarda buyrun gelin :53::53:

ahahah çok komik olmuş :1:
ben çağrı merkezinde çalışıyordum neler neler yaşandı o görüşmelerde roman çıkar valla
birini anlayatım.

Hattıyla ilgili bi sorundan dolayı bi müşteriye dönüş yaptım.
Müşterinin adı seyhan

Ben: Seyhan bey merhaba hattınızla ilgili şu sebeplerden dolayı kaydınız var sorun çözüldü bla bla blaaaaa
( müşteri arada bana sorular soruyor ben tabi seyhan bey, şöyle izah edeyim seyhan bey diye açıklamalar yapıyorum)
Telefon görüşmesi sonlanırken
Müşteri : Pardon bişey sorabilir miyim ?
Ben: Buyrun seyhan bey.
Müşteri: Sesim erkeğe mi benziyor ?
Ben: Evet :53::53:
Müşteri : Kadınım ben kadınnnnnn:53::53::53::17:

Telefon görüşmesinden sonra müşterinin kimlik bilgilerine baktım hakikaten kadınmış. Ama bildiğin erkek sesiydi ya adı da seyhan filan unisex...
Hayatımın en rezil görüşmesiydi

ahahah çok komik olmuş :1:
ben çağrı merkezinde çalışıyordum neler neler yaşandı o görüşmelerde roman çıkar valla
birini anlayatım.

Hattıyla ilgili bi sorundan dolayı bi müşteriye dönüş yaptım.
Müşterinin adı seyhan

Ben: Seyhan bey merhaba hattınızla ilgili şu sebeplerden dolayı kaydınız var sorun çözüldü bla bla blaaaaa
( müşteri arada bana sorular soruyor ben tabi seyhan bey, şöyle izah edeyim seyhan bey diye açıklamalar yapıyorum)
Telefon görüşmesi sonlanırken
Müşteri : Pardon bişey sorabilir miyim ?
Ben: Buyrun seyhan bey.
Müşteri: Sesim erkeğe mi benziyor ?
Ben: Evet :53::53:
Müşteri : Kadınım ben kadınnnnnn:53::53::53::17:

Telefon görüşmesinden sonra müşterinin kimlik bilgilerine baktım hakikaten kadınmış. Ama bildiğin erkek sesiydi ya adı da seyhan filan unisex...
Hayatımın en rezil görüşmesiydi

Ayy çok güldüm, daha bende de neler varda zırt diye aklıma gelmiyor. Geldikçe yazıcam, bizde müşteri odaklı çalıştığımız için çok oluyor.
Mesela;

B:Site Adresiniz nedir?
M: Dalgıçkent Sitesi :27::27:

Ayy çok güldüm, daha bende de neler varda zırt diye aklıma gelmiyor. Geldikçe yazıcam, bizde müşteri odaklı çalıştığımız için çok oluyor.
Mesela;

B:Site Adresiniz nedir?
M: Dalgıçkent Sitesi :27::27:

Bu hayatınızda duyabileceğiniz en şaşırtıcı ve en komiğidir eminim

Ben: İyigünler ben x nasıl yardımcı olabilirim
Müşteri: Kızım benim adam sizi aradımı ( sabri den bahsediyor tüm çağrı merkezleri tanır bu adamı )
Ben: Hayır efendim henüz aramadı
Müşteri: Ararsa söyleyin eve gelsin kaç gündür uğramıyor
Ben :53::53::53::53::53::53:

Adam günde 10 kere filan arardı bizleri, o yüzdne mimli müşteridir. Karısı da bildiğinden bizi arayıp not bırakmış :1:

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu hayatınızda duyabileceğiniz en şaşırtıcı ve en komiğidir eminim

Ben: İyigünler ben x nasıl yardımcı olabilirim
Müşteri: Kızım benim adam sizi aradımı ( sabri den bahsediyor tüm çağrı merkezleri tanır bu adamı )
Ben: Hayır efendim henüz aramadı
Müşteri: Ararsa söyleyin eve gelsin kaç gündür uğramıyor
Ben :53::53::53::53::53::53:

Adam günde 10 kere filan arardı bizleri, o yüzdne mimli müşteridir. Karısı da bildiğinden bizi arayıp not bırakmış :1:

öhhhh, ailecek rahatsızlarmış :27::27:
Bizde de geçen hafta eğitime gelen müşteri telefonunu unutmuş koltukda. Telefona çağrı geldi, erkek ismi kayıtlı bende beraber eğitime geldikleri arkadaşı sandım. Döndüm aradım bi kadın çıktı, Eşimin telefonunun sizde ne işi var, Kimsiniz dedi, dedim telefon bizde kaldı, adres verirseniz kargo yapıyım size. Bende adresi yok dedi, erkek ismi ile kayıtlı bir eş ve adresini de bilmiyor:9:

öhhhh, ailecek rahatsızlarmış :27::27:
Bizde de geçen hafta eğitime gelen müşteri telefonunu unutmuş koltukda. Telefona çağrı geldi, erkek ismi kayıtlı bende beraber eğitime geldikleri arkadaşı sandım. Döndüm aradım bi kadın çıktı, Eşimin telefonunun sizde ne işi var, Kimsiniz dedi, dedim telefon bizde kaldı, adres verirseniz kargo yapıyım size. Bende adresi yok dedi, erkek ismi ile kayıtlı bir eş ve adresini de bilmiyor:9:

ahahhah o da iyiymiş. Karısına üzüldüm :ssz:

Back
X