• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisi bitmiş..

Lynex

Üye
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2015
469
220
23
34
eşimle bazı sıkıntılarım var daha önceki konulardan takip eden arkadaşlarım bilirler bugün resmen bütün sorunların cevabını vermiş oldu ve bana sana karşı artık ilgim kalmadı diyebilirim dedi ve ben şok oldum ne diyeceğimi bilemedm sadece sustum .. Nu durumu düzeltmek için bişeyler yapmalımıyım ne yapmam gerek kızlar bi yardımcı olun ilgim yok ne demek :(( çok üzgünüm

1,5 yaşında bi oğlum var bu dediğiniz çok zor bnm için kendimden önce onu düşünmeliyim

Peki size karsi ilgisi neden bitmis? Baskasi olabilir mi hayatinda ..?

Yahu ben bunu anlamıyorum, evlendıkten sonra değişen şey ne aynı eve aynı yataga girmek mi?
Evlendkten snra kadını bu denli baglayıp erkegı sogudan ne :KK43:
Bi bilsem cepte olma duygusumu acaba hevesleri mi geçiyo ki

iyi de siz meselenizi yazmamissiniz adam durduk yerde mi gelip bunu dedi ? Hic bilgi vermeden fikir istiyorsunuz nasil olacak bu ?

ilgisini tekrar kazanabilirsiniz zamanla tekrar ilgi duymaya başlar, ama önce nedenini tespit edip öyle başlayın, hemen boşanmayın mutlaka başka ilgilendiği biri vardır, benim inandığım bir söz ilgisiz erkek yoktur ilgi duyduğu siz değilsinizdir

eşimle bazı sıkıntılarım var daha önceki konulardan takip eden arkadaşlarım bilirler bugün resmen bütün sorunların cevabını vermiş oldu ve bana sana karşı artık ilgim kalmadı diyebilirim dedi ve ben şok oldum ne diyeceğimi bilemedm sadece sustum .. Nu durumu düzeltmek için bişeyler yapmalımıyım ne yapmam gerek kızlar bi yardımcı olun ilgim yok ne demek :KK43:( çok üzgünüm
Senin yapabileceğin tek şey okkalı bir tokat (mecaz)
Ancak kendi değiştirebilir bu durumu şuanda bitmiş zaten riski göze alıp kaybetme korkusunu yaşatabilirsin belki aklı başına gelir

ben ailemde de ve çevremde çok gördüm en yakın kendi anne babamda gördüm önce babamın anneme ilgisi bitmişti annemi çok üzüyodu sonra annemde kendine ilgi alanları buldu bayan arkadaşlarıyla gezmeye başladı en önemlisi kendine bakmaya ve babama ilgisiz davranmaya başladı, şu an tam tersi annem babamı istemiyo babam annemin üstüne düşüyo sürekli

iyi de siz meselenizi yazmamissiniz adam durduk yerde mi gelip bunu dedi ? Hic bilgi vermeden fikir istiyorsunuz nasil olacak bu ?
Haklısınız.. Şöyle anlatayım hemen ev alma mevzumuz vardı sürekli fikir değiştiriyor bi hafta ev bakıyoru hevealeniyorum sonra vazgeçiyo bi hafta sonra araba bakmaya karar veriyo bu günde arsa alcam ben diye geldi bende yeter ama bi karar ver çok tutarsızsın dedim bence sen ne yaptığını bilmiyosun kimden ne duyarsan ona koşuyosn dedim o da işte sen çok korkaksın garantici olma bu kadar verdiğim kararlarda bnm arkamda dur dedi bende sen karar veremiyosun ki versen dururum bi öyle bi böyle diyosun nasıl güveneyim bu konuda sana dedim sonra böyle yüzüme baktı baktı sana eskisi kadar ilgi duymuyorum beni herşeyden soğutuyosun dedi bende dondum kaldım öylece

ilgisini tekrar kazanabilirsiniz zamanla tekrar ilgi duymaya başlar, ama önce nedenini tespit edip öyle başlayın, hemen boşanmayın mutlaka başka ilgilendiği biri vardır, benim inandığım bir söz ilgisiz erkek yoktur ilgi duyduğu siz değilsinizdir
ke sin likleee dogru

Tek olsanız çabalamaya değmez derdim ama ortada bir çocuk var. Çabalayın bence.

Haftasonu çocuğu bırakın adama , arkadaşlarımla buluşcam diyin çıkın dışarı. Buluşmasanız bile avmye gidip vitrin bakın. Haftaiçi de 1 akşam dışarı çıkın mesela arkadaşlarımla yemeğe diyin. Kim ne derse takma kafanı ilgin bitmemiş miydi çav diyin.

Giyinin parfümler sürün güzel topuklu ayakkabılar giyin. Dans kursuna gidebilirsiniz, hem sosyalleşir üzülmeyi bırakırsınız hem kıymete binersiniz.

Nedeni ne olabilir ki düşün düşün bulamadm

İyi olsanız bu lafı unuturmusunuz

Tek olsanız çabalamaya değmez derdim ama ortada bir çocuk var. Çabalayın bence.

Haftasonu çocuğu bırakın adama , arkadaşlarımla buluşcam diyin çıkın dışarı. Buluşmasanız bile avmye gidip vitrin bakın. Haftaiçi de 1 akşam dışarı çıkın mesela arkadaşlarımla yemeğe diyin. Kim ne derse takma kafanı ilgin bitmemiş miydi çav diyin.
Keşke bakabilse oğluma ama itimad edip bırakamıyorum ki:(( üzüyo çok yada uyuya kalıuo oğlum kendi kendine oyun oynamaya çalışıyo yalnız bırakıp mutfaga bile zor gidiyorum ayda 1, 1 saat bırakıyorum kuaför için bi geliyorum iki gözü 2 çeşme yavrumun

erkekler biraz pofpoflanmak ister siz sürekli eleştirmişsiniz kendinizden soğutmuşsunuz, tamam hayatım diye bi kere katılsanız arkasında dursanız size çok bağlanacaktır, evlli değilim ama evlilik destek işi değil mi biraz da şunu görüyorum fevri davranan bayanlar kaybeden oluyo gerçekten

Back
X