- 7 Eylül 2015
- 469
- 220
- 23
- 34
Bilmiyorum inanın kiİyi olsanız bu lafı unuturmusunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmiyorum inanın kiİyi olsanız bu lafı unuturmusunuz
eşimle bazı sıkıntılarım var daha önceki konulardan takip eden arkadaşlarım bilirler bugün resmen bütün sorunların cevabını vermiş oldu ve bana sana karşı artık ilgim kalmadı diyebilirim dedi ve ben şok oldum ne diyeceğimi bilemedm sadece sustum .. Nu durumu düzeltmek için bişeyler yapmalımıyım ne yapmam gerek kızlar bi yardımcı olun ilgim yok ne demek( çok üzgünüm
Haklısınız.. Şöyle anlatayım hemen ev alma mevzumuz vardı sürekli fikir değiştiriyor bi hafta ev bakıyoru hevealeniyorum sonra vazgeçiyo bi hafta sonra araba bakmaya karar veriyo bu günde arsa alcam ben diye geldi bende yeter ama bi karar ver çok tutarsızsın dedim bence sen ne yaptığını bilmiyosun kimden ne duyarsan ona koşuyosn dedim o da işte sen çok korkaksın garantici olma bu kadar verdiğim kararlarda bnm arkamda dur dedi bende sen karar veremiyosun ki versen dururum bi öyle bi böyle diyosun nasıl güveneyim bu konuda sana dedim sonra böyle yüzüme baktı baktı sana eskisi kadar ilgi duymuyorum beni herşeyden soğutuyosun dedi bende dondum kaldım öylece
Çok pohpohladığım için şimdi verdiğim en ufak tepkiyi bile fevri algılıyo ben her işini kendi yapan bi bayanım onun yapması gereken sorumlulukların çoğu bile bnm üstümde her zaman da destek oldum ama zaten az bi paramz var onuda çarçur etmesini istemiyorum bana net kararım şu dese yine arkasında dururum bi ev bi araba bi arsa kararında net değil kierkekler biraz pofpoflanmak ister siz sürekli eleştirmişsiniz kendinizden soğutmuşsunuz, tamam hayatım diye bi kere katılsanız arkasında dursanız size çok bağlanacaktır, evlli değilim ama evlilik destek işi değil mi biraz da şunu görüyorum fevri davranan bayanlar itici oluyo gerçekten
Tahammül sınırlarını zorluyorum çünkü babasız evlat büyütmek istemiyorum ve aynı zamandada anlamsız belki ama içimde bi yerde onu hep ilk günki gibi gören bi göz var ona inanmaya çok hazırım çok kolay kandırıyor beni bilmiyorum sanırım bnm zayıf noktam eşimAdam burada karar verme sorunu yasiyor ve sanirim genel hali bu.ben onceki konulariniza da baktim.Esinizin sorumsuzlugundan sikayetcisiniz.Anlattiklariniza gore sevgi sevkat gordugunuz yok.Dogru mudur?Evin cogu yukunu de sana yikmis.yardimci da olmuyor.Sen bu adamdan bosanirsan nasil bir eksiklik hissedersin hayatinda?adam zaten yok .Burhan Altintop un yogum ben yogg geldi aklima. Adam yok gibi birsey yani.Cocuguna iyi babalik yapiyor mu bari?Sanirim cocuk icin tahammul sinirlarini zorlayanlardansiniz.Yoksa siz abartiyor musunuz bazi seyleri?
Tahammül sınırlarını zorluyorum çünkü babasız evlat büyütmek istemiyorum ve aynı zamandada anlamsız belki ama içimde bi yerde onu hep ilk günki gibi gören bi göz var ona inanmaya çok hazırım çok kolay kandırıyor beni bilmiyorum sanırım bnm zayıf noktam eşim
Çok teşekkür ederim gerçekten çok yapıcı ve çok yardımcı olabilecek şeyler yazmışsınız bunların hepsini göz önünde bulunduracağım ve elimden gelenin en iyisini yapacağım burda sizinle herşeyimi paylaşıyor olabilmek beni sabırla dinlemenz ve en içten cevaplarını dile getirmeniz büyük mutluluk tün kk üyelerine teşekkür ederim..madem o diyardan gidemiyorsun , o halde bu deveyi gudeceksin (atasozu olarak yazdim-kimseye deve demiyorum demem). Sizin Mutlu olmaniz lazim.Cunku cocugum icin diyorsun , sen mutlu olmazsan cocuk zaten baba olmus olmamis hikaye.Once sen nasil mutlu olurum , esimle nasil daha iyi diyalog kurarim , ona nasil daha yakin olurum , bunlara kafa yorman lazim.Eger kafalariniz uyusmuyorsa kendini degistireceksin ; madem asiksin Yok oyle bedava ask.kendinde devrim yap.Kendini seven ve kendine yeten bir kadin ol once.karsidan surekli romantik bekleme.Erkekler kalas biraz.Romantiklik bekledigin zamanlarini kendi hobine ayir yada kendine bi hobi bul.Sen her zaman pozitif ve heyecanli ol.Kocan da sana katilir otomatik olarak.
Karar verme konusunda da , cok iyi bir firsat aslinda adamin bu problemi.Adam karar degistirdiginde , eski karar ile yeni kararin + ve - lerini bir kagida yaz ve goster.Sence hangisini yapalim askim deyin.bagirip cagirip surekli sikayetci olmakla hicbir konuda karar da alamazsiniz duzgun iletisim de kuramazsiniz.Sabirli olun.
sorunun temelı ne ?eşimle bazı sıkıntılarım var daha önceki konulardan takip eden arkadaşlarım bilirler bugün resmen bütün sorunların cevabını vermiş oldu ve bana sana karşı artık ilgim kalmadı diyebilirim dedi ve ben şok oldum ne diyeceğimi bilemedm sadece sustum .. Nu durumu düzeltmek için bişeyler yapmalımıyım ne yapmam gerek kızlar bi yardımcı olun ilgim yok ne demek( çok üzgünüm
Bunu yapıcam hepiniz güç verdiniz çok teşekkürler..ilgisi azalmis himmm ne yapilabilir dusundum simdi bi an bosanmak istemiyosun cocuk icin onuda anladim tamam ozaman basla kendinden hayatta negatif seyleri dusunme umursama ustune gitme ama alttan kolla baskasimi var diye bazen erkekler sinsi olabiliyor hissettirmiyor kendine giyimine kusamina ve hatta kokuna bile dikkat et yeniden yarat kendini her anlamda bi iki ilgisi gorunur ama ne oluyor bu kadina demeden alamaz kendini simdi cocukta ufak kendini saldinmi oda onemli yani seni kendine cekici gormuyosa ondan demiste olabilir bazen biz anneler cocuk olunca kendimizi dagitiyoruz cunku firsat verme dagilmaya mutlu gorun kan aglasanda mutlu ol
Keşke bakabilse oğluma ama itimad edip bırakamıyorum ki( üzüyo çok yada uyuya kalıuo oğlum kendi kendine oyun oynamaya çalışıyo yalnız bırakıp mutfaga bile zor gidiyorum ayda 1, 1 saat bırakıyorum kuaför için bi geliyorum iki gözü 2 çeşme yavrumun
Bende kızıyor bu konuda çok kızgınım kırgınım kabullenememiş olması muhtemel çünkü zor bi hamilelik ve doğum geçirdim diyebilirm yani onun açısından da zor oldu doğuma girdi benimle ben onun etkileri belkide diye düşünüyorumÇocuğu babasına güvenip de birakamiyorsunuz
yok artık başka kime güvenir ki insan
Bu adamin babalıgi da berbat belli
o sadece yanındaydı o zorlukları sen yaşadın. sıkma canını kendini sev önce . canın yanıyorudur şu anda ama sakin ol ve kendini üzme aslaBende kızıyor bu konuda çok kızgınım kırgınım kabullenememiş olması muhtemel çünkü zor bi hamilelik ve doğum geçirdim diyebilirm yani onun açısından da zor oldu doğuma girdi benimle ben onun etkileri belkide diye düşünüyorum
Bende kızıyor bu konuda çok kızgınım kırgınım kabullenememiş olması muhtemel çünkü zor bi hamilelik ve doğum geçirdim diyebilirm yani onun açısından da zor oldu doğuma girdi benimle ben onun etkileri belkide diye düşünüyorum