İlgisi mi azaldı?Yoksa İnat mi?

_Aquarius_

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
180
0
0
Diğer
Arkadaşlar herkese iyi geceler aranıza yeni katıldım:)benim bir sorunum var ve çok çaresiz hissediyorum kendimi:( 2 yıla yakın süren bir ilişkim var.erkek arkadaşım şubatta askere gidicek,ben izmirde yaşıyorum o ise bursada.yaklaşık bir hafta önce izmire hem beni görmeye hem de akrabalarını görmeye geldi.sadece 2 gün görüşebildik,finallerim oldugu için ve akrabalarıyla görüşmek zorunda oldugu için sık konusamıyoruz bugünlerde...neyse ben esas konuma geleyim,2 gün önce bana eğer müsaitsem(sınavım yoksa)görüşebileceğimizi,beni görmek istediğini söyledi,ve bugun için belki görüşecektik fakat bi bahane buldu ve bugun aramadı ben de üstüne düşmedim gecenin ilerleyen saatlerinde ise pazar günü dönücem diyor,benim de pazar gününden önce görüşmem imkansız:(((diretiyor gibi geldi bana ben de güçlü olup gelmezsen gelme demeye getiriyorum ama askere de gidicek kıyamıyorum da nasıl özlemiyor beni:(ya da öyle gösteriyor:(kalbim çok kırılıyor:(beni sevdiğini nasıl deger verdiğini bile bile kuruntu yapıyorum.pazar günü gitmeden göremez mi beni:(neden bu şekilde davranıyor olabilir,son görüşmemizde biraz takışmıstık ama düzeldi(tam anlamıyla olmasa da).nasıl davranacağımı bilemiyorum artık çok şaşkına döndüm:(deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum:(

Son düzenleme:
Bence görüşme , nasıl olsa askere gittiğinde burnu süretecek
seninle görüşmediğine bin pişman olacak

Hem zaten bir gram aklı varsa seni 10 dk lık bile görmek için yanına gelir..
Yok gelmiyorsa boşver , dediğim gibi askerde zaten çok pişman olacak seni görmeden gittiğine..

ben de öyle düşünüyorum kendi kendime...şimdi rahat gezebiliyor kafası dağılıyor,askerde bi yere kımıldayamıcak gezemicek rahatça..doğru söylüyorsun canım görüşmemek en iyisi:(

Arkadaşlar herkese iyi geceler aranıza yeni katıldım:)benim bir sorunum var ve çok çaresiz hissediyorum kendimi:( 2 yıla yakın süren bir ilişkim var.erkek arkadaşım şubatta askere gidicek,ben izmirde yaşıyorum o ise bursada.yaklaşık bir hafta önce izmire hem beni görmeye hem de akrabalarını görmeye geldi.sadece 2 gün görüşebildik,finallerim oldugu için ve akrabalarıyla görüşmek zorunda oldugu için sık konusamıyoruz bugünlerde...neyse ben esas konuma geleyim,2 gün önce bana eğer müsaitsem(sınavım yoksa)görüşebileceğimizi,beni görmek istediğini söyledi,ve bugun için belki görüşecektik fakat bi bahane buldu ve bugun aramadı ben de üstüne düşmedim gecenin ilerleyen saatlerinde ise pazar günü dönücem diyor,benim de pazar gününden önce görüşmem imkansız:(((diretiyor gibi geldi bana ben de güçlü olup gelmezsen gelme demeye getiriyorum ama askere de gidicek kıyamıyorum da nasıl özlemiyor beni:(ya da öyle gösteriyor:(kalbim çok kırılıyor:(beni sevdiğini nasıl deger verdiğini bile bile kuruntu yapıyorum.pazar günü gitmeden göremez mi beni:(neden bu şekilde davranıyor olabilir,son görüşmemizde biraz takışmıstık ama düzeldi(tam anlamıyla olmasa da).nasıl davranacağımı bilemiyorum artık çok şaşkına döndüm:(deneyimlerinizi ve fikirlerinizi paylaşırsanız çok mutlu olurum:( iyi akşamlar herkese.

tartışma sebebi neydi ?

annemin şimdiden onu kabul etmemesi,işini alsın eline öyle gelsin karşıma dedi o yüzden tartışmıstık.

eften püften bir kavga ise gelmemesinde başka işler var diyecektim ama durum öyle değil bence. gelmemesi için gayet yeterli bir sebep. kırılmıştır. üzerine gitme. sende üzülme:39:

eften püften bir kavga ise gelmemesinde başka işler var diyecektim ama durum öyle değil bence. gelmemesi için gayet yeterli bir sebep. kırılmıştır. üzerine gitme. sende üzülme:39:

inanmıyor ileride birlikte olacağımıza bu yüzdn:( ben istiyorum ki önce mesleklerimizi alalım elimize,benim daha okulu bitirmeme 2 sene var,o askerden gelince işe giricek işi hazır..sırf bu yüzden benden soğumaya çalışıyor olabilir mi?ya da yaşadıklarımız bizi bu hale mi getirdi?ilk defa olan bisey degil bu konudaki kavga:(( askerlik de var iyice sıkıntıya girdi sanırım.sessız kalmalıyım galiba..

inanmıyor ileride birlikte olacağımıza bu yüzdn:( ben istiyorum ki önce mesleklerimizi alalım elimize,benim daha okulu bitirmeme 2 sene var,o askerden gelince işe giricek işi hazır..sırf bu yüzden benden soğumaya çalışıyor olabilir mi?ya da yaşadıklarımız bizi bu hale mi getirdi?ilk defa olan bisey degil bu konudaki kavga:(( askerlik de var iyice sıkıntıya girdi sanırım.sessız kalmalıyım galiba..

tartışacak bir şeyde yok açıkçası. annen doğru olanı söylemiş. biraz da askerlikten alıngandır. askerliği kaç ay olacak ?
seni görmeye gelmesi için üsteleme. moral vermeye çalış yine de. düzelir aşılır canım bunlar. :21:

istiyor ki şimdiden annemle tanıssın,annem de istemiyor yüzgöz oluruz diye...ben annemin fikrine katılıyorum ona degil,işşte bu yüzden beni bırakıcaksın,annenden sıkıldım diyip duruyor,istiyor ona göre hareket edeyim...ama ne oluyor gene arada kalan ben oluyorum,15 ay yapıcak askerliğini :(( bence de gitmesi en hayırlısı olucak biraz uzak kalmak iyi gelicek ikimize de...içinden gelmiyormus beni görmek geriliyorum yanında diyor:( yalan mı söylüyor gerçek mi anlamadım ki.ama dogru olsa yanımda isi ne degil mi?insan sevmediği birinin yanında nasıl durur degil mi canım.üzülmemeye çalışıyorum ben de.çok sagol:(:50:

istiyor ki şimdiden annemle tanıssın,annem de istemiyor yüzgöz oluruz diye...ben annemin fikrine katılıyorum ona degil,işşte bu yüzden beni bırakıcaksın,annenden sıkıldım diyip duruyor,istiyor ona göre hareket edeyim...ama ne oluyor gene arada kalan ben oluyorum,15 ay yapıcak askerliğini :(( bence de gitmesi en hayırlısı olucak biraz uzak kalmak iyi gelicek ikimize de...içinden gelmiyormus beni görmek geriliyorum yanında diyor:( yalan mı söylüyor gerçek mi anlamadım ki.ama dogru olsa yanımda isi ne degil mi?insan sevmediği birinin yanında nasıl durur degil mi canım.üzülmemeye çalışıyorum ben de.çok sagol:(:50:

hem annenle tanışmak istiyor hem annenden sıkıldığını söylüyor . ne dediğini ne düşündüğünü pek bilmiyor galiba.

askerde terkedilme korkusudur belki. annenle tanışsa sana ve ailene ciddiyetini gösterecek düşündesinde belki. böyle olmayınca da işler istedği gibi gitmiyor.

bu erkeklerin hepsi odun ya. aradan birisi de yontulmuş olsun :19: seni üzmek için söylediğini düşünüyorum.

hem annenle tanışmak istiyor hem annenden sıkıldığını söylüyor . ne dediğini ne düşündüğünü pek bilmiyor galiba.

askerde terkedilme korkusudur belki. annenle tanışsa sana ve ailene ciddiyetini gösterecek düşündesinde belki. böyle olmayınca da işler istedği gibi gitmiyor.

bu erkeklerin hepsi odun ya. aradan birisi de yontulmuş olsun :19: seni üzmek için söylediğini düşünüyorum.

hepsi odun canım dediğin gibi bi tane farklı olsun bari :))) dişimi kırıcam hehehe:P

Back
X