• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlgisini Yanlış yönemi çekiyorum kızlar..?

Dou_You_Wanna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2010
1.632
8
116
Ankara
Arkadaşlar merhaba. Büyük emekler verip her türlü hakaretine karşı sustuğum sevgilimden tamamiyle ayrıldım. Benim için asla geri dönüşü olamaz bundan sonra. Yalnız bugünlerde aklımı kurcalayan başka birşey var. Bir aile tanıdığımız var. Kendisi doktor ve evlenip ayrılmış birisi. 2 tanede çocuğu var. 13 yaşlarında. Bu kişinin bahsi her gün geçer evimizde çünkü her gün görüşürüz ve aile olarak ta çok severiz kendisi de. O da sürekli dile getirir bizi ne kadar sevdiğini.. Son 2 aydır da ilgisini bana hafiften belli etmeye başladı. ( Nasıl anladığımı sorarsanız sürekli mesaj atması, benimle ilgilenmesi, annemle hergün benim hakkımda konuşması, benimle konuştuğu zamanlarda çok çok neşeli gezmesi, bir iki defa buluşma teklif etmesi vs.. ) Kendisi çok güvendiğim bir insan.. Belki olabilir neden olmasın diye geçiriyorum içimden.. Ama bugün şöyle bişey oldu.. Buluşma kararı aldık. Hani ölesine.. Aradan bir saat geçmeden bi mesaj attı bana. Seni ailenle iftira alayım ister misin daha iyi olur dedi. Ben kem küm ettim çünkü annemin ve abimin evet diceni sanmıyodum. Bizimkilerle bi konuştuk ki onlarda mutlu olmuşlar tamam dediler. Hani nie tam buluşma kararı aldığımız gn buluşma işini bu yöne çevirdi? Sürekli bizi aile olarak çok sevdiğini vurduluyo az önce bile.. Acaba dedim ilgisini ben mi yanlış anlıyorum kızlar? Ama ben olsam neyse. Annem ve abimde bu yönde düşünüyo?

annen ve abin de ne yönde düşünüyorlar ? sana ilgisi olduğunu mu? adamın niyeti ciddiyse eğer senin yalnış anlamandan çekinir yalnız kalmaktansa ailenle birlikte olmanızın senin düşüncelerini iyi yönde etkileyeceğini düşünür seni ürkütmekten korkuyordur belki

sen daha yeni bir ilişkiden çıkmamış mıydın wanna?
ben mi yanlış hatırlıyorum?
bu ne acele yahu.

Eminim sen yanlış anlama diye ailenle birlikte seninle görüşmek istiyordur... bu tür tavırlar bütün bayanların hoşuna gider... ancak lütfen bu ilişkinin nereye gideceini iyi düşün. ucu evlilik olacaksa beyfendinin çocuklarını düşün.. bunu yapabilirmisin altından kalkabilirmisin???? bu ilişkiye başlamadan bunları kafanda bir tart.. sonrasında üzülen yine sen olursun...

Eminim sen yanlış anlama diye ailenle birlikte seninle görüşmek istiyordur... bu tür tavırlar bütün bayanların hoşuna gider... ancak lütfen bu ilişkinin nereye gideceini iyi düşün. ucu evlilik olacaksa beyfendinin çocuklarını düşün.. bunu yapabilirmisin altından kalkabilirmisin???? bu ilişkiye başlamadan bunları kafanda bir tart.. sonrasında üzülen yine sen olursun...

Hiç bilmiyorum gerçekten.. Çocukları benim için sorun olmaz gibi çünkü zaten büyükler.. Ama şuan bunları düşünmek için çok çok çooook erken gibi geliyor. Sanki düşünürsem büyüsü bozulucakmış gibi. Ama te yandan eğer gerçekten bu düşüncedeyse ailemden hep geçer not alıyor. Hele bu tavrı.. Bu yemek meselesi.. Abim ki dışarı öldürsen çok aşırı samimi olmadığı biriyle çıkmaz. Ki bu adam abimin doktoru. Özellikle istemez abim diye düşünmüştüm yeğe çıkmayı ama abim bile tamam dedi. Ben şoklardayım..

Daha ortada bişey yok zaten.. Ama ne biliyim heycanlandırıyo bu konu beni

ortada bişey olmasına gerek mi var?
sence de fazla hızlı yaşamıyor musun bu ilişki mevzularında?
senin tercihin bişey diyemem ama bana kalırsa bir ilişkinin yaşanmışlığı,üzerine sinmişliği üzerinden geçene kadar beklenmeli.
daha geçen ay sevgilinle ilgili konun vardı,
şimdi ise yaşı muhtemelen senden oldukça büyük,çocukları olan bir adamdan bahsediyorsun....

Arkadaşlar merhaba. Büyük emekler verip her türlü hakaretine karşı sustuğum sevgilimden tamamiyle ayrıldım. Benim için asla geri dönüşü olamaz bundan sonra. Yalnız bugünlerde aklımı kurcalayan başka birşey var. Bir aile tanıdığımız var. Kendisi doktor ve evlenip ayrılmış birisi. 2 tanede çocuğu var. 13 yaşlarında. Bu kişinin bahsi her gün geçer evimizde çünkü her gün görüşürüz ve aile olarak ta çok severiz kendisi de. O da sürekli dile getirir bizi ne kadar sevdiğini.. Son 2 aydır da ilgisini bana hafiften belli etmeye başladı. ( Nasıl anladığımı sorarsanız sürekli mesaj atması, benimle ilgilenmesi, annemle hergün benim hakkımda konuşması, benimle konuştuğu zamanlarda çok çok neşeli gezmesi, bir iki defa buluşma teklif etmesi vs.. ) Kendisi çok güvendiğim bir insan.. Belki olabilir neden olmasın diye geçiriyorum içimden.. Ama bugün şöyle bişey oldu.. Buluşma kararı aldık. Hani ölesine.. Aradan bir saat geçmeden bi mesaj attı bana. Seni ailenle iftira alayım ister misin daha iyi olur dedi. Ben kem küm ettim çünkü annemin ve abimin evet diceni sanmıyodum. Bizimkilerle bi konuştuk ki onlarda mutlu olmuşlar tamam dediler. Hani nie tam buluşma kararı aldığımız gn buluşma işini bu yöne çevirdi? Sürekli bizi aile olarak çok sevdiğini vurduluyo az önce bile.. Acaba dedim ilgisini ben mi yanlış anlıyorum kızlar? Ama ben olsam neyse. Annem ve abimde bu yönde düşünüyo?

Senin sorun bu..
Niye buluşma teklif edip ailemi de çağırdı. ..
Çünkü adam ciddi
Çünkü adam evlilik düşünüyor
Çünkü daha sonra bu durum aile içinde duyulursa hoş karşılanmaz
Ilgisini doğru anlamissin
Ama bu diğer ilişkin varken de zaten varmış gibi geldi bana.
Hayirlisi olsun hakkında

Aıkcası ciddi düşünmesi hoşuma gidiyo hem de ailem bugüne kadar hiç bi ilişkimi onaylamadı. Son ilişkim dahil.. Bu adamda eksi olarak gördükleri tek şey çocukları. Onun dışında herşeyiyle 4-4 lük bu adam tam senlik diyolar..

Back
X