- Konu Sahibi Dou_You_Wanna
Arkadaşlar merhaba. Büyük emekler verip her türlü hakaretine karşı sustuğum sevgilimden tamamiyle ayrıldım. Benim için asla geri dönüşü olamaz bundan sonra. Yalnız bugünlerde aklımı kurcalayan başka birşey var. Bir aile tanıdığımız var. Kendisi doktor ve evlenip ayrılmış birisi. 2 tanede çocuğu var. 13 yaşlarında. Bu kişinin bahsi her gün geçer evimizde çünkü her gün görüşürüz ve aile olarak ta çok severiz kendisi de. O da sürekli dile getirir bizi ne kadar sevdiğini.. Son 2 aydır da ilgisini bana hafiften belli etmeye başladı. ( Nasıl anladığımı sorarsanız sürekli mesaj atması, benimle ilgilenmesi, annemle hergün benim hakkımda konuşması, benimle konuştuğu zamanlarda çok çok neşeli gezmesi, bir iki defa buluşma teklif etmesi vs.. ) Kendisi çok güvendiğim bir insan.. Belki olabilir neden olmasın diye geçiriyorum içimden.. Ama bugün şöyle bişey oldu.. Buluşma kararı aldık. Hani ölesine.. Aradan bir saat geçmeden bi mesaj attı bana. Seni ailenle iftira alayım ister misin daha iyi olur dedi. Ben kem küm ettim çünkü annemin ve abimin evet diceni sanmıyodum. Bizimkilerle bi konuştuk ki onlarda mutlu olmuşlar tamam dediler. Hani nie tam buluşma kararı aldığımız gn buluşma işini bu yöne çevirdi? Sürekli bizi aile olarak çok sevdiğini vurduluyo az önce bile.. Acaba dedim ilgisini ben mi yanlış anlıyorum kızlar? Ama ben olsam neyse. Annem ve abimde bu yönde düşünüyo?