Ilgisiz ailenin ilgisiz cocugu.

limonbanyosu

Sabır,bilgeliğin yoldaşıdır
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Haziran 2018
2.059
631
123
Lutfen yargilamayin ergenligim agir, tedavi goruyorum bir de siz yaralamayin beni en bastan baslayim abim annemin kiymetlisi oldu hep kendide der oglanlar annelerinin ilk askidir diye mesela abim univdeyken dondurdu annemi gunde 50 kez arardi cok siki fikilar abim 12 dersin 12 sindende kalmis okulu dondurdu ben ise gayet basariliyim okulda zeki diye goruluyorum abim ise hep tembel paraya kiza asiri duskun bir insan don degistirir gibi sevgili degistiren bir insan gelelim abimin yaptiklarina univ zamanindayken fatura 500 kredi karti 500 geldi babam hepsini odedi ben bir kez astim asla odemem dedi hatti kapattirdi kontorluye gecirdi annem genellikle kendini opturmez benle cok sık konusmaz abime sulaledeki her seyi anlatir bana gelince agzinda bakla islanmiyor der anlatmaz hep alingansin der doktora goturmeyi ilgili saniyorlar kisaca bizim evde abim bas taci ben ise hor gorulmus kulkedisi not:o yasadigim taciz degilmis zeka testi yapilmadi nolur yargilamayin

Şimdi ablacım öncelikle ailenin eğitim ve gelir durumu nedir?

Annenin sana davranışları nasıl?

Bu konu hakkında onlarla yüzleştin mi hiç?

Şimdi ablacım öncelikle ailenin eğitim ve gelir durumu nedir?

Annenin sana davranışları nasıl?

Bu konu hakkında onlarla yüzleştin mi hiç?
Abla annem ev hanimi babamin maasi gayet iyi hatta baya iyi egitim durumum allaha sukur super bu durumla yuzlesmeye calistim annem ben esit seviyorum der ama ben hissediyorum iste abim bir tik daha cok seviliyor

Arencim şimdi hu durum tacize uğramandan daha mı kötü de hemen o konunun akabinde bunu yazıyorsun? Anladık annen abini daha fazla önemsiyor. Bu yaştan sonra kadını değiştiremezsin. Ne dememizi istiyorsun bilmiyorum ama bunun gibi konularını defalarca okuduk.

Bunu sana milyonuncu yazışımız falan herhalde. Abin üniversite öğrencisi bir yetişkin sana göre haklarının daha fazla olması normal. Bu çocuk ayrımı değil, sen de o yaşa geldiğinde senin de öyle hakların olacak.

Seninki kardeş kıskançlığı. Çok düşünme fazla takma kafana. 10 yıl sonra en yakının olacak abin.

Bunu sana milyonuncu yazışımız falan herhalde. Abin üniversite öğrencisi bir yetişkin sana göre haklarının daha fazla olması normal. Bu çocuk ayrımı değil, sen de o yaşa geldiğinde senin de öyle hakların olacak.

Seninki kardeş kıskançlığı. Çok düşünme fazla takma kafana. 10 yıl sonra en yakının olacak abin.
Bence alakasi yok bir insan buyuk diye hakki cok olamaz herkesin esit hakki olur

Baban da mı annen gibi, yani o da önce abine mi düşkün?
Genelde babaların kıymetlisi kızları olur da.
Ona göre yorum yapacağım

Arencim şimdi hu durum tacize uğramandan daha mı kötü de hemen o konunun akabinde bunu yazıyorsun? Anladık annen abini daha fazla önemsiyor. Bu yaştan sonra kadını değiştiremezsin. Ne dememizi istiyorsun bilmiyorum ama bunun gibi konularını defalarca okuduk.
Taciz degilmis ki o oyun oynamaya calisiyormus

Lutfen yargilamayin ergenligim agir, tedavi goruyorum bir de siz yaralamayin beni en bastan baslayim abim annemin kiymetlisi oldu hep kendide der oglanlar annelerinin ilk askidir diye mesela abim univdeyken dondurdu annemi gunde 50 kez arardi cok siki fikilar abim 12 dersin 12 sindende kalmis okulu dondurdu ben ise gayet basariliyim okulda zeki diye goruluyorum abim ise hep tembel paraya kiza asiri duskun bir insan don degistirir gibi sevgili degistiren bir insan gelelim abimin yaptiklarina univ zamanindayken fatura 500 kredi karti 500 geldi babam hepsini odedi ben bir kez astim asla odemem dedi hatti kapattirdi kontorluye gecirdi annem genellikle kendini opturmez benle cok sık konusmaz abime sulaledeki her seyi anlatir bana gelince agzinda bakla islanmiyor der anlatmaz hep alingansin der doktora goturmeyi ilgili saniyorlar kisaca bizim evde abim bas taci ben ise hor gorulmus kulkedisi not:eek: yasadigim taciz degilmis zeka testi yapilmadi nolur yargilamayin
gerçekten ailene çok yazık ya, burdaki üyeliklerini ve yazdıklarını keşfedip doktoruna onları da gösterseler keşke.ya tedavi olmuyorsun, ya doktorun iyi değil, ya gerçekleri tam olarak aktarmıyorsun doktora ya da gerçek değilsin.
bu kadar ciddi derecede abine takıntılı olman bende abinin seninle evde can güvenliği bile olmadığı hissi de uyandırdı.burda ne biçim +18 iftiralar bile attın hakkında.

gerçekten ailene çok yazık ya, burdaki üyeliklerini ve yazdıklarını keşfedip doktoruna onları da gösterseler keşke.ya tedavi olmuyorsun, ya doktorun iyi değil, ya gerçekleri tam olarak aktarmıyorsun doktora ya da gerçek değilsin.
bu kadar ciddi derecede abine takıntılı olman bende abinin seninle evde can güvenliği bile olmadığı hissi de uyandırdı.burda ne biçim +18 iftiralar bile attın hakkında.
O tedavi olmadan onceydi ben simdi oyle degilim abime takintilida degilim sadece ayrim var

Gercegim tabi oyle bir sey olursa savciliga suc duyurusunda bulunurum
ne gibi bir suçlamayla tam olarak? zaten reşit değilsin savcılık her türlü ailenle iletişimde olucak.esas senin burda üyeliklerinde yazdığın sayfa sayfa hikayeleri o konularda geçen isimler duysa neler gelecek başına.

Back
X