- 16 Ağustos 2016
- 9.337
- 4.664
- 123
- Konu Sahibi limonbanyosu
Bu abi öz abimi anne baba bir mi nasıl ya böyle birine abi denilmez ki...hani üstüne çıkıp cinsel organını göstermişti? Taciz değil mi bu? Kim dedi taciz değil diye?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu abi öz abimi anne baba bir mi nasıl ya böyle birine abi denilmez ki...hani üstüne çıkıp cinsel organını göstermişti? Taciz değil mi bu? Kim dedi taciz değil diye?
aynen yanı başında olunca insan daha da kötü hissediyor.Vay be neler var.
tatlım , üstüme çıkıp cinsel organını gösterdiği dediği 8 yaşında bir çocuk kendisi de 10 yaşındaymış o ara. ayrıca anlattıklarının kurgu olduğunu itiraf etti. psikolojik sorunları var belli.Bu abi öz abimi anne baba bir mi nasıl ya böyle birine abi denilmez ki...
Lutfen yargilamayin ergenligim agir, tedavi goruyorum bir de siz yaralamayin beni en bastan baslayim abim annemin kiymetlisi oldu hep kendide der oglanlar annelerinin ilk askidir diye mesela abim univdeyken dondurdu annemi gunde 50 kez arardi cok siki fikilar abim 12 dersin 12 sindende kalmis okulu dondurdu ben ise gayet basariliyim okulda zeki diye goruluyorum abim ise hep tembel paraya kiza asiri duskun bir insan don degistirir gibi sevgili degistiren bir insan gelelim abimin yaptiklarina univ zamanindayken fatura 500 kredi karti 500 geldi babam hepsini odedi ben bir kez astim asla odemem dedi hatti kapattirdi kontorluye gecirdi annem genellikle kendini opturmez benle cok sık konusmaz abime sulaledeki her seyi anlatir bana gelince agzinda bakla islanmiyor der anlatmaz hep alingansin der doktora goturmeyi ilgili saniyorlar kisaca bizim evde abim bas taci ben ise hor gorulmus kulkedisi notyasadigim taciz degilmis zeka testi yapilmadi nolur yargilamayin
bulabildiğim tek haber bu aynı haber olup olmadığından emin değilim. Benim dediğim olayda kız 12-13 yaşındaydı . ve kasım veya aralık ayı gibi soğuk bir ayda oldu olay sabaha kadar karakolun önünde beklemiştik çünkü , o zaman kadın dernekleri vs bayağı paylaşmıştı haberi. Ertesi gün bir arkadaşımın eşi polisti o söylemişti kızın ifadesi alınmış , hastanede kontrol ettiklerinde tacizle ilgili bir bulgu bulunmamış annesi boşanmak için kızına yalan söylettirmiş , kız öyle itiraf etmiş. Annenin akıl sağlığından şüphelendiklerinden kızın yurda verildiği söylenmişti.![]()
Kızına cinsel istismarla suçlanan baba duruşmada tutuklandı
Kızına cinsel istismarla suçlanan baba duruşmada tutuklandıwww.hurriyet.com.tr
canım uzun uzun açıklamışsın ama konu sahibi bildiğin ruh hastası ve yalanlarını itiraf etti , bütün üyeliklerinde açtığı korkunç konular yalan.kazen abi sosyal politikalar bakanlığına bir üye de bimer e cimer e şikayet etti kullanıcıyı.tatlim bizim ailede de kiymetli kardesimdi. hala daha da oyle aslinda. ben kabullendim. cok sevdigim bir adamla evlendim. evlendikten sonra annem de bana karsi degisti daha yumusak oldu. ama hala satilma opme yok. sadece daha az laf sokuyor daha az tersliyor. kardesimi de cok cok seviyorum. ama dedigin gibi o da bir baltaya sap olamadi 35 yasinda hic calismadi.
universitedeyken ben de bir psikolog ile görüşmüştüm. seanslar boyunca hep agliyordum. ama sonra ne oldu bilmiyorum kabullendim. kabullenmemin bana faydasi oldu cunku onlar degismedi. bir diger yaptigim guzel seyde ayni sehirde yasamiuoruz o nedenle bbuduygulardan daha uzak duruyorum.
cok daginik yazdim.ama benim de cok icime oturan bir konu.
sana tavsiyem kendi kendini telkin et. bu ayrimlari onemsememek icin elinden geleni yap. cunku degismiyor.
adama üzüldüm , benim anlattığım olaydaki adamda taşınmış demişlerdi. sevil atasoyun bir programı var tlc de oradada bir kız kayboluyor , babasına gidiyorlar kız daha önce tacizden babasına dava açıyor sonra gerçek olmadığı anlaşılıyor dava düşüyor vs. orada kadın demişti bu tarz olaylar çok fazlaymış , çocuklar yalan söyleyip iftira atıyorlarmış ,özel pedagog eşliğinde konuşulması gerek falan diyerek anlatmıştı. Ortalık o kadar kötü oldu ki neye kime güveneceğimizi şaşırdık gerçekten . O olayda kızın attığı iftira diye çok sevinmiştim.Polis bir arkadaşımızın anlattığı olaya ne kadar benziyor..
Bigün ifade vermeye 16 yaşında bir kız geliyor. Babam bana tecavüz ediyor kimliğimi de aldı evden zor kaçtım diye.
Adamı yaka paça almışlar içeri.
Adamın şoktan dili tutuluyor önce.
Sonra anlatıyor olayı.
Karısı niyeti bozmuş pavyon gece hayatı vs bulaşıyor. kızınıda alarak defalarca evden kaçıyorlar.
Kadın kızını da peşinde götürmeyi koymuş kafaya, kızıda kendi istiyor zaten anneyle olmayı.
Adam Kızını kurtarmak için eve kapatıyor, kimliğini alıyor ki gidemesinler.
Ana kız bu olayı uyduruyor ki baba içeri alınsın bunlar ondan kurtulsun.
tabiki yalan olduğu anlaşılıyor muayene vs. Konu komşu da anlatıyor gerçeği.
Adam bu iftirayı kaldıramayıp bu utançla yaşayamam ben diye intihar ediyor...
Ana kız ne oldu bilmiyoruz.
Belki 10 12 sene öncesinin olayı.
Ama hala etkisindeyim hala aklıma gelir..
Bu durumda onu hatırlattı yeniden bana...
Bir anne kızını böyle bişeye nasıl ortak eder aklım asla almayacak...
Bu konuyu açan kişiyi mi şikayet ettin ben anlamadım da olayı o yüzden soruyorum tüm sayfaları okumadımBen sizi şikayet ettim bimer ve cimere.
Sizinle ilgilensinler bi.
adama üzüldüm , benim anlattığım olaydaki adamda taşınmış demişlerdi. sevil atasoyun bir programı var tlc de oradada bir kız kayboluyor , babasına gidiyorlar kız daha önce tacizden babasına dava açıyor sonra gerçek olmadığı anlaşılıyor dava düşüyor vs. orada kadın demişti bu tarz olaylar çok fazlaymış , çocuklar yalan söyleyip iftira atıyorlarmış ,özel pedagog eşliğinde konuşulması gerek falan diyerek anlatmıştı. Ortalık o kadar kötü oldu ki neye kime güveneceğimizi şaşırdık gerçekten . O olayda kızın attığı iftira diye çok sevinmiştim.
EvetBu konuyu açan kişiyi mi şikayet ettin ben anlamadım da olayı o yüzden soruyorum tüm sayfaları okumadım
gerçekten çok çok zor . Birde medya şimdi daha fazla ön plana çıkarıyor , veya sosyal medya etkisiyle unutulmuyor. Avukat bir arkadaşım vardı bazen bana anlatırdı şu davam var vs diye , o anlattıkları gündem olsa gerçekten hepimiz deliririz ciddi söylüyorum. Neden medyada yok bu haberler diye sormuştum bulunduğum yerde tatil beldesiydi , bu haberler gündeme çıksa buraya turist gelir mi demişti , o yüzden haber yapmıyorlarmış.Diyorum ya kaaç sene önceki olay buyken
Ve bu olaylar çok uç nokta olurken o zamanlar,
belki aynı karakol şimdi hergün onlarca bunun gibi olaya bakıyordur.
Hangi doğru hangisi yanlış hadi gelde çık işin içinden.
O arkadaşın söylediği şuydu 6 sene çalıştı orada
Eğer bu durum gerçekten varsa mağdur kaç yaşında olursa olsun bu olayı anlatana kadar krize girer, kelimeleri seçemez, kimseye anlatamaz, intihara girişmiş olur, uzmanlar bile zorla alır ifadeyi.
Çünkü yaşayan anlatamıyor dünyası zaten yıkılmış travmadan diyor.
Aksi olduğunda altından hep başka şey çıkardı diyor.
Zaten 6 sene zor dayandı psikolojisi bozulunca başka yere tayin aldı gitti.
Çok zor işler.
Allah başa vermesin.
Bu mesaj beni huzunlendirdi balik yeni ayindan midir nedir ota b*ka uzuluyorum..Beni gercekten sikayetmi ettiniz