• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilgisiz annem..

kirgincicekler

❤❤❤❤AzerbaYcaN❤❤❤❤
Kayıtlı Üye
12 Aralık 2014
3.508
4.604
133
İyi akşamkar hanimlar.bana akil fikir verin lutfen.ikilemdeyim.yazim hatalarim?ola bilir şimdiden özür dilerim.türkçeyi tam biımedigim?için.2.5yildir evliyim.8aylik bur kizim varvar .annem erkkek kardesimle yasiyor ablamlara komşu.ben üvlendigimden beri annem çoj ilgisiz eşimde habire yuzume soyluyor dogum yaptim doguma gelmedi lazer oldum çok ilgisizce sadece 1telefon açti o kadar.ben gitmeSem aylarla gelmedigi oluyor.hep ben ariyorum telefonla mesela 2gundur aramiyorum o da aramiyor.umrunda degiımiyim?ablamla kardesim bir baska benbaska sanki.dogumyaptim annemlerde kalmak istedim 40im cikanadek kv ye soylemiski 10gunden fazlq bakamam işe başliycam ama işe falan başlamadi.beni kötü duruma duşurdu nebileyim çok ilgisiz soguk.daha yazacak çok şey var.eşim süreklu yuzume vuruyor artik annemlere bile goturmuyor orda seni iateyen yok?ki nevar gidiyosun diye.neyapmaliyim lutfen akil fikir verin.annemin yaptiginin adi ne?

Bence de konuş annenle içinden geçenleri olduğu gibianlat ona onun sevgisine muhtaç olduğunu söyle :(
Eşinin söylediklerini söyleme düşman olmasınlar

Çok üzücü bir durum

İyi akşamkar hanimlar.bana akil fikir verin lutfen.ikilemdeyim.yazim hatalarim?ola bilir şimdiden özür dilerim.türkçeyi tam biımedigim?için.2.5yildir evliyim.8aylik bur kizim varvar .annem erkkek kardesimle yasiyor ablamlara komşu.ben üvlendigimden beri annem çoj ilgisiz eşimde habire yuzume soyluyor dogum yaptim doguma gelmedi lazer oldum çok ilgisizce sadece 1telefon açti o kadar.ben gitmeSem aylarla gelmedigi oluyor.hep ben ariyorum telefonla mesela 2gundur aramiyorum o da aramiyor.umrunda degiımiyim?ablamla kardesim bir baska benbaska sanki.dogumyaptim annemlerde kalmak istedim 40im cikanadek kv ye soylemiski 10gunden fazlq bakamam işe başliycam ama işe falan başlamadi.beni kötü duruma duşurdu nebileyim çok ilgisiz soguk.daha yazacak çok şey var.eşim süreklu yuzume vuruyor artik annemlere bile goturmuyor orda seni iateyen yok?ki nevar gidiyosun diye.neyapmaliyim lutfen akil fikir verin.annemin yaptiginin adi ne?

Ayrımcılık . Senin yerine koydum biran kendimi, ben olsam annemi alırdım karşıma bir güzel konuşurdum sebebini öğrenmeye çalışırdım ve ona göre tavrımı takınırdım.

Eşin amacına ulaşmış gibi görünüyor. Evlenmiş barklanmissiniz neyin ilgisi daha ya.Kendi kendinize kavrulun.Size bakmış beslemis büyütmüş yeter da yorulmustur kadın.

Eşin amacına ulaşmış gibi görünüyor. Evlenmiş barklanmissiniz neyin ilgisi daha ya.Kendi kendinize kavrulun.Size bakmış beslemis büyütmüş ser da yorulmustur kadın.
Anne sevgisine herzaman muhtac insan.lakin ben o sevgiyi gormedim ne şimdi ne öncesinde.babam 11yil önce vefat etti o öldükden sonra başi dara düşdükce hep keşke siz dogmasaydiniz derdi sık sık.hic kizim yavrum diye okşamadi.hiç ama hiç!

Ayrımcılık . Senin yerine koydum biran kendimi, ben olsam annemi alırdım karşıma bir güzel konuşurdum sebebini öğrenmeye çalışırdım ve ona göre tavrımı takınırdım.
Sebebi annem kendi canina rahatina düşkün birii butun gun tv başinda oturur ne arar ne sorar yaşlida degil 52 yaşinda .konuşmayada kalktinmi başlar biktim yaşamak istemiyorum kendi derdim kendime yeter falan.ne derdu varsa artik

Yazık ki Zaman zaman Böyle hadiseler görünüyor aile bağlarında. Büyüklerin kendilerine göre, bu şekilde davranabilmek için bahaneleri oluyor. Annenizin babanızın vefatı ile bir depresyon geçirdiği aşikar. Zaman'ında müdahale edilmediği için de bu hale gelmiş süreç sonunda. Değişebilecek bir durum değil sanıyorum, artık siz de bir anne olarak; onun yapamadıklarını başarıp, yaptıklarını yapmamak adına kendinize yol çizmelisiniz. Gerisi önemsiz.

Annem de kızdığım bir çok şeyi ben yapıyorum şimdi. Babasız çocuk büyütmek kolaymi kizdirmissinizdir o da kızgınlıkla keşke doğmasaydıniz demiştir. Doldurma hiç kendini insan evladını sevmez mi.Sevmese bırakır giderdi sizi çok mu zor yani.O aramıyorsa siz arayın elalem değil ki bu anne .

Sebebi annem kendi canina rahatina düşkün birii butun gun tv başinda oturur ne arar ne sorar yaşlida degil 52 yaşinda .konuşmayada kalktinmi başlar biktim yaşamak istemiyorum kendi derdim kendime yeter falan.ne derdu varsa artik

Negatif duygularla beslenen kurban psikolojisinde ! Hayır diğer kardeşlerine başka sana başka davranıyor, sen anne çok düşkünsün ve annen bunun farkında veya farkında diil. O yüzden annele ciddi bir konuşma yapıcaksın. Bir şey derse dicen bende senin yüzünden depresyona girdim şimdi napıcaz? Konuşmayı deneme direkt konuş .

Nasıl anlatabilirim acaba diye düşünüyorum. Annenin de kendine ait bir hayatı var canı tembellik yapmak istiyorsa bırakın yapsın. Elli yaşında bu kadın sonrası malum yaşlılık gezsin tozsun siz şefkat gösterin .Hep bana hep bana olmaz.Kaç yaşındasınız bilmem ama ömür kısa ellemeyin kadını genç yaşta dul kalmış üstelik.Sevgi istiyorsan git sırnaş ben öyle yaparım kedi gibi sokulurum.

Annem de kızdığım bir çok şeyi ben yapıyorum şimdi. Babasız çocuk büyütmek kolaymi kizdirmissinizdir o da kızgınlıkla keşke doğmasaydıniz demiştir. Doldurma hiç kendini insan evladını sevmez mi.Sevmese bırakır giderdi sizi çok mu zor yani.O aramıyorsa siz arayın elalem değil ki bu anne .
Hayir çok sık söyledigi bir söz o.benimde lizim var bende anneyim ama ona hicbir zaan söylemem öyle birsöz.onun ne suçu varki ben dogurduysam.babam sagkende boyle huyu vardi .ablama karşi boyle degil cok ilgili.dogum yaptum gelmedi diyorum.yanimda olmaliydi.cocukken cok sık döverdi hirsini aıirdi sanki.yemek yemedim döverdi elimden birşeyi düşürdüm döverdu sirf bunlar yuzunden gözlerim çok?kötüye gidiyor.bumu anneıik?!!bence degil.hic sevmedi kendini seviyor sadece duşundukce affedemiyorum hatta nefret ediyorum sanki cunku anneıik gormedim.kendim okudum kendim çalişiyorum 17yaşimdqn beri.ceyiziçi biıe kendim aldim

Anne sevgisine herzaman muhtac insan.lakin ben o sevgiyi gormedim ne şimdi ne öncesinde.babam 11yil önce vefat etti o öldükden sonra başi dara düşdükce hep keşke siz dogmasaydiniz derdi sık sık.hic kizim yavrum diye okşamadi.hiç ama hiç!

Yaş kaç sizin?
Anne de çok genç dul kalmış yanlız siz varsınız diye evlenMedi muhtemelen ondan dogmasaydiniz demiştir

Ona da zor evlendirın anneyi bence :) anne de mutsuz

Nasıl anlatabilirim acaba diye düşünüyorum. Annenin de kendine ait biyolatı var canı tembellik yapmak istiyorsa bırakın yapsın. Elli yaşında bu kadın sonrası malum yaşlılık gezsin tozsun siz şefkat gösterin .Hep bana hep bana olmaz.Kaç yaşındasınız bilmem ama ömür kısa ellemeyin kadını genç yaşta dul kalmış üstelik.Sevgi istiyorsan git sırnaş ben öyle yaparım kedi gibi sokulurum.
Bana hiçbişey yapmamiş ki ne hep bana?? İstedigim sadece ilgi.hicyoksa arasin sorsun kizim nasiısin bir derdin varmi yokmu diye?başja umdugum bişey yok

Back
X