Eşim bana karşı ilgisiz ve anladimki bu asla duzelmeyecek. Ne yaparsam yapayim bana ilgisi yok. Sadece çocuğuyla ilgilenir ona düşkün. Evine bakar yani aç bırakmaz. Ama ilgisiz bı güzel söz soylemeyez sürekli tersler beni . Herkesin içinde bile kızar ve bu cevremdekinlerin dikkatini çekiyor terslemesi. İmreniyorum bazı evli arkadaşlarıma kocaları ilgilenir güzel msj atar sarılır beraber foto cektrrler. Ben bı foto çekelim derim tersliyo ama kızıyla çekilir düşünün yani. Bir kaç kere telinden başka sitelerdeki açık seçik kadınlara bakarken yakaladım . Onlara bakıp bana ondan mı ilgissizsin dedim. İnanın iyi kötü bı ozr diledi bida bakmicam dedi ben çok kızınca .... öyle işte bida Kizim 3 yaşına girecek . İkinciye hamileyim . Sırf kardeşi olsun diye istedim ikinciyi . Eğer evine bakiyo çocuklarla ilgileniyo dersem evet evlilik yürür ama duygusallık sifirrr
hasta olduğumda bile ilgilenmez dikkat etmiyosun der azarlar birde. Dr a götürmek mi asllla geçen sene bir gün ateşim 39 oldu Dr a götür diye yalvardım beyfendi bin minnetle işten geldi geldiğinde de agresifti bana . Tersledi durdu. ... Hadi annemlere gidelim derim ayda bir anca o da zorla gider.. yani herseyde bı tantana çıkartır. Bir haftadir aşırı ilgilendim sırf değişirmi acaba diye yine aynı yine aynı... Ne yapacağımı şaşırdım. Boşanmak çözum değil ama böylede olmuyorrrrrr