İlgisiz bir eşten ayrılmak ne kadar dogru

Ne kadar ilgisizlik o kadar cinsellik 😍😂
Evet..
Bende ona şaşıyorum..
Büyük konuşmuyorum Allah konuşturmasın ama eşim ben hastalıktan geberirken hastaneye bile zorla götürecek el gibi kırk kere dil dökeceğim. Sonra onunla canım cicim bebiş kocam diye cinsellik yaşayacağım.
Allah yaşatmasın öyle bir durumu..:KK43:
Insanın adamın yüzüne bakası gelmez yahu..

Nerde kaldı cinsellik..:KK62:

Evet ilgisizlikte evliliği yıpratıyor ve dediğim gibi bide agresif tersler durur
Ee madem boyleydi neden ikinci çocuk ? Sevgisi olan birinin nasil davranacağını bilmiyor musunuz ? Size sevgisini saygısını, ilgisini kaybetmiş birinden birde bir çocuk daha. Geçmiş olsun.

Hiç tanımadığımız insan için uzulebiliyor elimizden geldigince destek olmaya çalışiyorken sizin bu gulucukleriniz gerçekten kendimle gurur duymama neden oldu.

kendinizle gurur duymak için başkasının gülmesine mi ihtiyacınız var?
üzüldüm..

diğer sayfalara göz atarsaniz ciddi yorumumu yaptim...👍🏻

Hiç tanımadığımız insan için uzulebiliyor elimizden geldigince destek olmaya çalışiyorken sizin bu gulucukleriniz gerçekten kendimle gurur duymama neden oldu.
Yahu bir gülmeden neler çıkarıyorsunuz.
Konu bile bile lades..
Eşi hamile kalmadan önce adamın tek dünyası zaten kızıymış. Eşini umursamıyormuş bile. Konu sahibi gidip ikinciyi yapmış.
Alkış mı tutalım?
Aferin ilgisiz kocana bunu doğur bir tane daha mı yap diyelim?
Şunu bizim kadınlarımıza anlatamadık.
Çocuk doğurdukça eşinizin gözünde değerli olamazsınız.
Eşinizin gözünde başlangıçta sırf siz varken de değerlisinizdir ya da maalesef değilsinizdir.
Isterseniz 13453 çocuk doğurun bu değişmiyor.
Ki değişmemiş.
Size insan olarak değer vermeyen eşten çocuk doğurduğunuz için değer istiyorsunuz.

Yapmayın.

Sorun ilgisizlik değil ki. Eşiniz size saygı duymuyor, ne demek toplum içinde terslemek? İyi bir baba demişsiniz ama iyi bir baba olmak her şeyden önce o çocukların annesine iyi davranmayı ve saygı duymayı gerektirir. Bir komşumuzdan bir arkadaşımızdan rica etsek gelip bizi hastaneye götürürlerken, yolda bayılsanız hiç tanımadığınız insanlar yardımcı olacakken eşiniz olacak insanlıktan nasibini almamış varlık sizi hasta olduğunuz için azarlıyor demek. Çok iyi yapmışsınız böyle birine iki çocuk vererek, tebrikler (!)

Benim babam anneme bunu zamaninda cok yapmis. Ben hatırlıyorum yapardıda. Ozellikle başkasının yaninda annemi cok rencide eder zekası ile dalga geçerdi. Annem cok kavga etti bagirir kizar hakkini sorardi ama iste babam ozur dilese bile o yara hala kapanmadi. 35 yillik evliler ama annem hala derki baban beni insanların yaninda rencide ede ede cok kirdi o yuzden bir yanim ona kirik.. ya annem gibi olup catir catir kavga edip hakkinizi sorucaniz, birilerinin yaninda veya degil onu alt edeceksiniz veya ayrilicaksiniz.. konusa konusa sokun aklina. Benim esimde yapardı ilk yillar ama ben onu suan konusa konusa hareketlerini torpulettim sıkıyosa açsın milletin yaninda ağzını

Yahu bir gülmeden neler çıkarıyorsunuz.
Konu bile bile lades..
Eşi hamile kalmadan önce adamın tek dünyası zaten kızıymış. Eşini umursamıyormuş bile. Konu sahibi gidip ikinciyi yapmış.
Alkış mı tutalım?
Aferin ilgisiz kocana bunu doğur bir tane daha mı yap diyelim?
Şunu bizim kadınlarımıza anlatamadık.
Çocuk doğurdukça eşinizin gözünde değerli olamazsınız.
Eşinizin gözünde başlangıçta sırf siz varken de değerlisinizdir ya da maalesef değilsinizdir.
Isterseniz 13453 çocuk doğurun bu değişmiyor.
Ki değişmemiş.
Size insan olarak değer vermeyen eşten çocuk doğurduğunuz için değer istiyorsunuz.

Yapmayın.
Ne olursa olsun olmuş bitmiş birsey için hesap sorma hakkınız yok.karşınızdaki kadın hamile. Hamile bir kadina eşi yetmezmiş gibi birde siz psikolojik şiddet uyguluyorsunuz.
Buralar sanal alem nasilsa dalgami gecerim diye düşünmeyin. Kimin duasıni alacagimizi bilemeyiz.ayip ettiniz gerçekten.

Madem boşanmak seçenekleriniz arasında yok o zaman ev arkadaşlığına devam.. Beklentilerinizi sıfıra indirip kendi hayatınızı yaşayacaksınız. Sosyalleşecek, arkadaş edinecek onlarla takılacaksınız. Gezeceksiniz, tozacaksınız eve geç geleceksiniz. Evde de elinize telefon alıp kendi iç dünyanıza çekileceksiniz. Madem iyi bir baba. Haftasonu çocukları ona bırakıp arkadaşlarınızla planlar yapacaksınız. İyi bir anne olacak, sadece çocuklarınızı sevecek kendisi hasta olduğunda dikkat etseymişsin madem diyeceksiniz. Hasta olduğunuzda taksiye atlayıp tek başınıza hastaneye gidecek ona hiçbir konuda minnet etmeyeceksiniz. Sevişmeyecek, ihtiyaçlarını gidermeyeceksiniz. Sizin canınız çok çok çektiyse gözünüzü kapatıp olmadı kafasına poşet geçirip öyle sevişirsiniz belki. Aksi taktirde ömrünüz çürüyüp gider bu duygusal şiddet ortamında. Tüm bunları yapamam diyorsanız boşanma gibi muhteşem bir seçenek var, onu kullanacaksınız.

Evet sizin davranisiniz karsisinda insanlığımdan gurur duydum.

zorla duyar kasmaya çalışmayın konu sahibi bile başka üyenin yaptığı yoruma gülerek cevap veriyor..
başkalarının insanlığını sorgulamak sizin haddinize değil çizginizi bilin.!
ben yardimci olmaya çalıştım düzgün yorumumu da yaptim diğer üyenin yazdığına gülerim bu sizi alâkadar etmez..
polyanaliginizi başka bir üye üzerinde deneyin
bende tutmaz böyle tavırlar...

zorla duyar kasmaya çalışmayın konu sahibi bile başka üyenin yaptığı yoruma gülerek cevap veriyor..
başkalarının insanlığını sorgulamak sizin haddinize değil çizginizi bilin.!
ben yardimci olmaya çalıştım düzgün yorumumu da yaptim diğer üyenin yazdığına gülerim bu sizi alâkadar etmez..
polyanaliginizi başka bir üye üzerinde deneyin
bende tutmaz böyle tavırlar...
Kulhanbeyi gibi konuşan biriyle zaten aynı dilde konusamayacagim.

Ne olursa olsun olmuş bitmiş birsey için hesap sorma hakkınız yok.karşınızdaki kadın hamile. Hamile bir kadina eşi yetmezmiş gibi birde siz psikolojik şiddet uyguluyorsunuz.
Buralar sanal alem nasilsa dalgami gecerim diye düşünmeyin. Kimin duasıni alacagimizi bilemeyiz.ayip ettiniz gerçekten.
Pardon da kendinizle çelişiyorsunuz.
Siz de bana yaptığım yorum için hesap soruyorsunuz.
Ki konu sahibi ben değilim. Kurallara dikkat ettiğim müddetçe istediğim yorumu atarım.
Evet burası sanal alem.
Burada vicdana oynamak kolay. 2 dakika yorum atıp geçersin.
Ama sonra olan o suçsuz 2 sabiye olacak. Mutsuz, babasının annesine zerre sevgi , saygı; ilgi göstermediği ortamda büyüyecekler. Biz yorum atıp geçeceğiz sizle ben.

Ayrıca bana duayla sopa göstermeyin. Burada dini yorumlar yasak. Ban alırsınız.

Pardon da kendinizle çelişiyorsunuz.
Siz de bana yaptığım yorum için hesap soruyorsunuz.
Ki konu sahibi ben değilim. Kurallara dikkat ettiğim müddetçe istediğim yorumu atarım.
Evet burası sanal alem.
Burada vicdana oynamak kolay. 2 dakika yorum atıp geçersin.
Ama sonra olan o suçsuz 2 sabiye olacak. Mutsuz, babasının annesine zerre sevgi , saygı; ilgi göstermediği ortamda büyüyecekler. Biz yorum atıp geçeceğiz sizle ben.

Ayrıca bana duayla sopa göstermeyin. Burada dini yorumlar yasak. Ban alırsınız.
Ban alacak kadar seviyesiz bir uslubum yok arkadaşım. Yorumlarimda arkadaşa sakın boşanma demedim.artilari eksileri ve çocuklarını düşün ona göre karar ver dedim.ama hamileyken degil cunku şuanda minik bir bebegi var icinde sağlıklı karar veremez. Aslında ayni şeyleri söylüyoruz ama kimse evladi icin kimseye hesap soramaz ve dalga geçemez işte burada ayriliyoruz sizinle fikir olarak.

Ban alacak kadar seviyesiz bir uslubum yok arkadaşım. Yorumlarimda arkadaşa sakın boşanma demedim.artilari eksileri ve çocuklarını düşün ona göre karar ver dedim.ama hamileyken degil cunku şuanda minik bir bebegi var icinde sağlıklı karar veremez. Aslında ayni şeyleri söylüyoruz ama kimse evladi icin kimseye hesap soramaz ve dalga geçemez işte burada ayriliyoruz sizinle fikir olarak.
Evet hamile.
Ama asıl 2.çocuğu yapmasındaki amaç kardeş değil.
Eşini kendine daha çok bağlamak istiyor.
O yüzden o yorumu attım.
Çünkü bu evliliğe 3.4. Çocuğu dünyaya getirme potansiyeli de var. Belki sırf çocuk doğurmakla eşinin ona değer vermeyeceğini anlar. Değerin o var olduğu için eşi olduğu için olması gerektiğini anlar.
Belki biraz bakış açısı değişebilir.
Belki değişir.

Son düzenleme:
Evet hamile.
Ama asıl 2.çocuğu yapmasındaki amaç kardeş değil.
Eşini kendine daha çok bağlamak istiyor.
O yüzden o yorumu attım.
Çünkü bu evliliğe 3.4. Çocuğu dünyaya getirme potansiyeli de var. Belki sırf çocuk doğurmakla eşinin ona değer vermeyeceğini anlar. Değerin o var olduğu için eşi olduğu için olması gerektiğini anlar.
Belki biraz bakış açısı değişebilir.
Belki değişir.
Kesinlikle arkadaşımızın fikrinin değişeceğine inaniyorum ben.burada mantiksiz yorumlar yapılmıyor genelde.
Zaten ortada psikolojik şiddete uğrayan bir kadın var bizde mesajımızı onu daha fazla incitmeden de söyleyebiliriz.

Kesinlikle arkadaşımızın fikrinin değişeceğine inaniyorum ben.burada mantiksiz yorumlar yapılmıyor genelde.
Zaten ortada psikolojik şiddete uğrayan bir kadın var bizde mesajımızı onu daha fazla incitmeden de söyleyebiliriz.
Merak etmeyin.
Her gün en sevdiği tarafından ilgisizlikle, sevgisizlikle, saygısızlıkla muamele gören bir kadın dayanıklıdır.

Bizim bu mesajlardan incinme payı sinek kanadından incinme payı kadar.

Back
X