- 13 Ekim 2010
- 8.139
- 4.871
- 373
Bir ay olmustur onla oteberi yazismaya baslayali.Ben yazmadikca yazdi arada.Bir kez yuzyuze gorustuk.O da benim birgun sinemaya gidelim dememle.Gununu o belirledi neyseki.
Gelecekten de onun sayesinde konustuk.Evlilige dair.Cocuklari falan.
.Ilk zaman az gorusme tolere ediliyor.
Lakin o 15 gun tehlikeli bir bolgeye gitti diye hergun aradim
Eve adimini atana kadar aradim.
Ikinci gununde aradim, bir defa mesgule atti bir defa acmadi iki mesajimi gormedi.iki gun boyunca.
Onun ben yazmadan yazmasi bir yana benimkilere cvp yok.Gorusmek istemiyor musun diye yazinca dondu arayacam dedi aradi.Yogundum su bu.Bozuldugumu belirttim dun.
Ayrica sehirdisindan misafiri varmis.
Bugun dunkunu afdettirmek icin aramasi gerekmez miydi.Boyle degersiz hissetririyor.Gecmis travmalarim canlaniyor beni avucuna aliyor.Kendimi kotu hissediyorum.Yazsam belki yazisacaz ama yazmamam ondan beklemem gerekiyor galiba degil mi?
Bu bir onceki konudaki adam.
Adam kendini agirdan satiyor.
Tamam ben de satayim ama kendimi kotu depresif hissediyorum.
Yoksa bu durum olmadan once de sıkılıyordum ama bukadar bir ic sıkılması bir depresidlik yoktu.
Kizlar nefesim daralıyor. Kotu oldum bu ilgisiz tavirlari yuzunden.
Ayni seyleri durmadan yasamak neden...
Gelecekten de onun sayesinde konustuk.Evlilige dair.Cocuklari falan.
.Ilk zaman az gorusme tolere ediliyor.
Lakin o 15 gun tehlikeli bir bolgeye gitti diye hergun aradim
Eve adimini atana kadar aradim.
Ikinci gununde aradim, bir defa mesgule atti bir defa acmadi iki mesajimi gormedi.iki gun boyunca.
Onun ben yazmadan yazmasi bir yana benimkilere cvp yok.Gorusmek istemiyor musun diye yazinca dondu arayacam dedi aradi.Yogundum su bu.Bozuldugumu belirttim dun.
Ayrica sehirdisindan misafiri varmis.
Bugun dunkunu afdettirmek icin aramasi gerekmez miydi.Boyle degersiz hissetririyor.Gecmis travmalarim canlaniyor beni avucuna aliyor.Kendimi kotu hissediyorum.Yazsam belki yazisacaz ama yazmamam ondan beklemem gerekiyor galiba degil mi?
Bu bir onceki konudaki adam.
Adam kendini agirdan satiyor.
Tamam ben de satayim ama kendimi kotu depresif hissediyorum.
Yoksa bu durum olmadan once de sıkılıyordum ama bukadar bir ic sıkılması bir depresidlik yoktu.
Kizlar nefesim daralıyor. Kotu oldum bu ilgisiz tavirlari yuzunden.
Ayni seyleri durmadan yasamak neden...
Son düzenleme: