- 21 Aralık 2014
- 9.020
- 28.460
- 798
- Konu Sahibi gecerzaman
-
Birak şunu allasen. Sana deger verenle birlikte ol. Omrune yazik etme. Sonra bosaniyoruz diye konu acarsinÇok değerli tecrübeli kadınlar:)
Bu bir yardım çağrısıdır!
Bununla ilgili çok konu olduğunu biliyorum ama ben biraz daha ayrıntılı taktikler istiyorum.
5 aydır flört ediyoruz ve hala adı yok.İlgisi giderek azaldı ve artık bi adı olsun istiyorum hızlansın istiyorum. İkimiz de 28 yaşındayız.
yaşadığımız yer büyük değil,yüzyüze çok görüşemiyoruz.ama istesek il merkezine gidip görüşebiliriz buna imkanımız var.Günde en az 1 kez mutlaka arar.Ben arayınca hep meşguldür. Mesajlaşmalarımız yok denecek kadar azaldı. 1-2 yazışsak bile uzun süre cevap gelmez sonra işim çıktı der.ilk 2-3 ay geceleri bile mesajlaşırdık.
Kendisini kaybetmek istemiyorum.ama ilgisini de istiyorum,beni kaybetmekten korksun istiyorum.
Duygusal düşünmemek için neler yapmalıyım?kendimi nasıl telkin etmeliyim? Güçlü olmak istiyorum ki bigün bitse bile çok üzülmeyeyim.
Mesela onu aramayıp,o arayınca hemen telefona bakıp iyi mi konuşmalıyım, yoksa birkaç saat sonra mı dönmeliyim işim vardı diyip (ben de çalışıyorum.)
Bikaç gün önce bu ilgisizlik yüzünden ilk kez ptladım ve kavga ettk.üst üste aradım sinirden telefona bakmayınca.sonra konuştuğumuzda “üst üste arama ben zaten aradan zaman geçince seni arardım hem de yalakalık yaparak” dedi. Ki daha öncesinde hiç üst üste falan aramadım. En sabırlı ve anlayışlı davrandığım erkek diyebilirim.
Bana çok soru sorma,üstüme gelme diyor da.ben aetık ne yapacağımı şaşırdım gerçekten.hangi dilden anladığını çözemedim. Bu arada ben kova’yım, o koç.
Bir süredir de hayat şartlarım yüzünden sosyal hayatım pek yok.ona kendi hayatım olduğunu nasıl gösterebilirim.sensiz de yaşıyorum’u nasıl anlatabilirim ?
Peşimden koşturmak için Engin tecrübelerinize ihtiyacım varrr ! :)
Yalnız olmadığıma sevindim :) yahu peki kaçma kovalama esnasında aşkı ne zaman yaşayacağız ben de bunu anlamadım :) artık gerçekten doğruyu yanlışı şaşırdım.bir de benimkinin daha önce 7 yıllık ilişkisi olmuş.yani nasıl yürütmüşler anlamadımBi an konuyu ben açtım sandım :) bi kaç hafta öncesi bir flörtüm vardı. Beni ikna etmek için uğraştı durdu .sonunda benimde kalbim attı. Sevgili olduk ertesi gün yapamıyorum dedi :) ayrıca ben kova o koç burcu :) bu koç burcu erkekleri hep böyle. Ufacık bi üstüne düşüş görseler hemen geri adım atıyolar. 2 haftadır iletişim kurmuyoruz. Beklemedeyim. Nedense içimden bir ses döneceğini söylüyo :) ama o adımı ben atmamalıyım zor tutuyorum kendimi.
Sana tavsiyem birden ilgini kes. Aradığında geç dön. Veya mesaj at işim vardı diye hiç arama tekrar arayınca aç. Üstüne düşersen tamamen kaybedersin. Bu ilgiyi kesince sosyal medyada mutlu olduğuna dair paylaşımlar yap. Noluyo yahu desin içinden. Bu koçlar erkekleri böyle enteresanlar. Kovalamayı seviyolar. Elde edince büyüsü bozuluyo onlar için.
Of yaa aynen ben de bunalıma girdim resmen.hatta psikiyatriden randevu almayı bile düşündüm :) ben de mi bi tuhaflık var diye.bu işler ne zaman kadar böyle sürecek peki, bigün ilişkinin adını koymak istemediğimizde de mi kaçacakKoc erkeği uzak durulmasi gereken erkek tipidir. Onlar devamli pesinizden kosmak isterler, birinin cepte oldugunu hissettigi an hevesleri kacar. Savasi ruhlari oldugu icin mucadele etmeyi severler. Onu pesinizden kosturun, arayincaya kadar aramayin,mesaj yazmayin. Bulusalim derse kabul etmeyin . Fazla nazik ve hassas olmayin. Mizmizligi ve duygusalligi cok sevmiyorlar. Acik sozlu esprili ozguveni yuksek onunla savasabilecek her dedigine evet demeyecek onu cok fazla umursamayacak bir bayan olmaniz gerekecek..bir yengec olarak zamaninda bir koç erkeği beni bunalima sokmustu da yazdiklarim o tecrubeye dayali
Valla ben benim koça 9 ay dayanabildim. En sonunda sinirden boynum ellerim titremeye basladi ve Ben buyuk bir panik atak gecirip acillik oldum. Ve o an bu adami terk etmem gerektigini Anladım. Bitis o Bitis. Aslinda 9 ay uzatmam bile hataydi. Umarim sizin durum benim ki gibi olmaz Bir sekilde yoluna girer. Sonuc ne olursa olsun hic kimse sizden daha degerli degil unutmayinOf yaa aynen ben de bunalıma girdim resmen.hatta psikiyatriden randevu almayı bile düşündüm :) ben de mi bi tuhaflık var diye.bu işler ne zaman kadar böyle sürecek peki, bigün ilişkinin adını koymak istemediğimizde de mi kaçacak
Koç erkeği tam da anlattiginiz gibi.yszdiklariniza aynen katiliyorumBi an konuyu ben açtım sandım :) bi kaç hafta öncesi bir flörtüm vardı. Beni ikna etmek için uğraştı durdu .sonunda benimde kalbim attı. Sevgili olduk ertesi gün yapamıyorum dedi :) ayrıca ben kova o koç burcu :) bu koç burcu erkekleri hep böyle. Ufacık bi üstüne düşüş görseler hemen geri adım atıyolar. 2 haftadır iletişim kurmuyoruz. Beklemedeyim. Nedense içimden bir ses döneceğini söylüyo :) ama o adımı ben atmamalıyım zor tutuyorum kendimi.
Sana tavsiyem birden ilgini kes. Aradığında geç dön. Veya mesaj at işim vardı diye hiç arama tekrar arayınca aç. Üstüne düşersen tamamen kaybedersin. Bu ilgiyi kesince sosyal medyada mutlu olduğuna dair paylaşımlar yap. Noluyo yahu desin içinden. Bu koçlar erkekleri böyle enteresanlar. Kovalamayı seviyolar. Elde edince büyüsü bozuluyo onlar için.
En mantıklı cevap bu sanırım.teşekkür ediyorum.bana biraz bilgi verin isterdim koç erkeği hakkında :)Benim eşim de koçtur bizde ilgisiz sayılacak şekilde başlayıp çoğalarak devam etmişti.. yani sizin önceleri gece mesajlaşmaları varken sonrasında olmamaya başlamış. Geri çekilmekten başka çareniz yok ya öylece biter ya da napıyorum kaybediyorum hatunu diye peşinizden koşar.
En mantıklı cevap bu sanırım.teşekkür ediyorum.bana biraz bilgi verin isterdim koç erkeği hakkında :)
Şu an çok şaşırdım, çünkü anlattığınız şeylerle o kadar benzerlikler gördüm ki... bazen önemli ve ciddi konuşmalarda heyecandan sesimi yükseltsem bile müdabale eder. Bu bile benziyor..umarım benimki de sevdikçe açılır ama sevmeme de müsaade etmiyor şimdilik.galiba geri çekilmek mantıklı olacak.çok teşekkür ederim :)Eşime tatlı dille herşeyi yaptırabiliyorum örneğin arkadaşlarıyla dışarı çıkar; eve geç kalma demek yerine sensiz uyumayı sevmiyorum derim ,tamam sen uyumadan gelirim der gelir,başkasının yanında asla eleştirilmeyi sevmez yalnızken rahat rahat alay edebilirim ama sadece yalnızken,yüksek sesle konuşulmasından nefret eder,gereksiz alınganlıklara tahammülü yoktur derdimin de sevincimin de net olmasını ister,ev işlerine karışması filan yoktur kesinlikle müdahale etmez gereksiz yere sorun çıkartmaz boğazına düşkün değildir ama cinselliğe düşkündür,reddedilince bozulur,hep yakınlık ister,mutlaka aynı koltukta oturmalıyız mesela dokunmayı çok sever eli kolu dizleri hep bi temas halindedir,cinsellik odaklı değildir herzaman ama sevdiğinden dokunmak ister,bakımı sever saatlerce hazırlanmamı bekler,şikayet etmez ,giyime kuşama harcadığım paraya karışmaz,valla bence çok kolay bi burçtur yormaz bunaltmaz.. sadece çok ilgisizdi en başlarda sevdikçe açıldı desem yeridir,zamanla alıştı bağlandı ilgisi sevgisi arttı.
Bu forumda ayril ya da bosan diyenler hep cok oluyor derdim ama ben de bazi seyleri yasayarak tecrube ettim. Benzer bir iliski yasadim ve gecen hafta bitirdim. En buyuk etken de bana karsi ilgisiz olusuydu. Biz kadinlar svilmek ve bunu hissetmek istiyoruz. Olmayinca ariza cikariyoruz. Henuz iliskiniz yeni ve arada kuvvetli bir bag yokken bitir derim. Daha iyisi olsun diye biraz ugrasmak istiyorum diyorsan ilgini ondan cek. Bakalim degisecek mi/ Degismiyorsa fazla uzatip uzulme
Çiçeğe su vermezseni kurur bu kadar basit.
Adı konulmamış, ilgisiz, rahatta bir adam.
Siz vaktinizi bu kişiye harcamaya değeceğini düşünüyor musunuz?
Adam sizi sevmiyor farkinda mısınız? Yol verin gitsin. O sizi bırakmadan erken davranın.
Bu forumda ayril ya da bosan diyenler hep cok oluyor derdim ama ben de bazi seyleri yasayarak tecrube ettim. Benzer bir iliski yasadim ve gecen hafta bitirdim. En buyuk etken de bana karsi ilgisiz olusuydu. Biz kadinlar svilmek ve bunu hissetmek istiyoruz. Olmayinca ariza cikariyoruz. Henuz iliskiniz yeni ve arada kuvvetli bir bag yokken bitir derim. Daha iyisi olsun diye biraz ugrasmak istiyorum diyorsan ilgini ondan cek. Bakalim degisecek mi/ Degismiyorsa fazla uzatip uzulme
Yani 5 ayda bir duygu durumu olusmadiysa bundan sonra biraz zor olur gibi geliyor bana.Hanımlar bakış açınızı anlıyor ben hak veriyorum.ancak şöyle bir durum var ki, aramızda şu an kuvvetli bir bağ yok evet olmasını da bekleyemem.çünkü henüz aşk yok aramızda; ben de aşık değilim.aşıkken nasıl bir insan oluyor onu da bilmiyorum.Ama samimiyeti biraz daha ileri taşımak isterdim.şu an için ilişkimiz yok ve adını koymakta ben de acele etmiyorum.beni üzen şey hep böyle mi gidecek diye düşünmek.samimiyetimizi hiç ilerletemeyecek miyiz diye düşünüyorum.kendisi de geri durduğunu kabul ediyor zaten.birbirimizi iyice tanıyalım istiyorum diyor.yani taktik yaptığını da düşünmüyorum pek.ama onun karşısında bocalamış şekilde davranmak istemiyorum.aslında bu konuda yardım istemiştim:)
Hoşlanmak kolay ama aşık olmak bana da zor geliyor şu saatten sonra.bilemiylrum belki de haklısınız bazen de yaşayıp görmek gerekiyor :)Yani 5 ayda bir duygu durumu olusmadiysa bundan sonra biraz zor olur gibi geliyor bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?