İlgisiz Erkeğin Dönüşümü

esim koc ilgisiz net. sevgiliyken ilgiliydi ama. mesajlar guzel sozler .simdi yanindan bile gecmez. simdiden boyleyse sonrasini sen dusun. ama evet koc degil her erkek icin gecerli. kacan kovalanir. merak eder aklina duserrr cok klasik bisi ama hep tutar. hepimiz icin gecerli gerci.
mesguliyetin yoksa sevgiline esine sararsin. bende bir ara oyleydim. evdeydim o calisiodu gunde bes alti arardim. aramadiginda soylenirdim. tuvaletedemi gitmiyorsun hicmi vaktin yok diye . ben calismaya baslayinca isten aklima gelmezdi. ariyordu gormuyordum bile aradigini. bu sefer o soyleniyordu bana :) cok zevkli bisi

.İlgisi giderek azaldı ve artık bi adı olsun istiyorum hızlansın istiyorum
Size ilgisi azalan birinin
İlişkinizin adının konmasını nasıl bekleyebiliyor sunuz?

Yemin ediyorum ben şaşırıyorum buraya konu açanların
ilişki aşk evlilik bakış açılarına

Veyahut ben çok katı kurallı kesin kararlı biriyim

İlgisiz, saygısız, hakaret eden, küfür eden
Döven, aldatan, terk eden erkekler için
Ne çok üzülüyor, dönmesini istiyor buraya konu açan hanımlar :ruh:

esim koc ilgisiz net. sevgiliyken ilgiliydi ama. mesajlar guzel sozler .simdi yanindan bile gecmez. simdiden boyleyse sonrasini sen dusun. ama evet koc degil her erkek icin gecerli. kacan kovalanir. merak eder aklina duserrr cok klasik bisi ama hep tutar. hepimiz icin gecerli gerci.
mesguliyetin yoksa sevgiline esine sararsin. bende bir ara oyleydim. evdeydim o calisiodu gunde bes alti arardim. aramadiginda soylenirdim. tuvaletedemi gitmiyorsun hicmi vaktin yok diye . ben calismaya baslayinca isten aklima gelmezdi. ariyordu gormuyordum bile aradigini. bu sefer o soyleniyordu bana :) cok zevkli bisi
Meşguliyetim var çalışıyorum :( ama artık daha meşgul olacağım sanırım :)

Size ilgisi azalan birinin
İlişkinizin adının konmasını nasıl bekleyebiliyor sunuz?

Yemin ediyorum ben şaşırıyorum buraya konu açanların
ilişki aşk evlilik bakış açılarına

Veyahut ben çok katı kurallı kesin kararlı biriyim

İlgisiz, saygısız, hakaret eden, küfür eden
Döven, aldatan, terk eden erkekler için
Ne çok üzülüyor, dönmesini istiyor buraya konu açan hanımlar :ruh:
Önceden ben de çok katı kuralları olan biriydim.ama artık en azından 1 defa da olsun bunu yapmak istemiyorum,denemek istiyorum.daha esnek biri olmak istiyorum.sevgiler

sende soğumaya başla bu kişiden normalde sevmem böyle ilişkileri ama güvercine dönmüş bir ilişki dönerse senindir filan...

Çok değerli tecrübeli kadınlar:)
Bu bir yardım çağrısıdır!
Bununla ilgili çok konu olduğunu biliyorum ama ben biraz daha ayrıntılı taktikler istiyorum.
5 aydır flört ediyoruz ve hala adı yok.İlgisi giderek azaldı ve artık bi adı olsun istiyorum hızlansın istiyorum. İkimiz de 28 yaşındayız.
yaşadığımız yer büyük değil,yüzyüze çok görüşemiyoruz.ama istesek il merkezine gidip görüşebiliriz buna imkanımız var.Günde en az 1 kez mutlaka arar.Ben arayınca hep meşguldür. Mesajlaşmalarımız yok denecek kadar azaldı. 1-2 yazışsak bile uzun süre cevap gelmez sonra işim çıktı der.ilk 2-3 ay geceleri bile mesajlaşırdık.
Kendisini kaybetmek istemiyorum.ama ilgisini de istiyorum,beni kaybetmekten korksun istiyorum.

Duygusal düşünmemek için neler yapmalıyım?kendimi nasıl telkin etmeliyim? Güçlü olmak istiyorum ki bigün bitse bile çok üzülmeyeyim.

Mesela onu aramayıp,o arayınca hemen telefona bakıp iyi mi konuşmalıyım, yoksa birkaç saat sonra mı dönmeliyim işim vardı diyip (ben de çalışıyorum.)

Bikaç gün önce bu ilgisizlik yüzünden ilk kez ptladım ve kavga ettk.üst üste aradım sinirden telefona bakmayınca.sonra konuştuğumuzda “üst üste arama ben zaten aradan zaman geçince seni arardım hem de yalakalık yaparak” dedi. Ki daha öncesinde hiç üst üste falan aramadım. En sabırlı ve anlayışlı davrandığım erkek diyebilirim.

Bana çok soru sorma,üstüme gelme diyor da.ben aetık ne yapacağımı şaşırdım gerçekten.hangi dilden anladığını çözemedim. Bu arada ben kova’yım, o koç.
Bir süredir de hayat şartlarım yüzünden sosyal hayatım pek yok.ona kendi hayatım olduğunu nasıl gösterebilirim.sensiz de yaşıyorum’u nasıl anlatabilirim ?

Peşimden koşturmak için Engin tecrübelerinize ihtiyacım varrr ! :)

Bence adam vicdan yapmamak için senin bu flörtü bitirmeni bekliyor. 5 aydan böyleyse bu tünelin sonunda beyaz gelinlik yok ne yazik ki. Daha fazla vakit harcama.

Olumsuz yorumlara kapalisin, bu belli, peki ya olumsuz konuşanlar haklı ise?
5 ay cok uzun bi zaman.. "Aramizda henüz aşk yok" diyorsun ama oncesinde "ilgisi azaldi" demissin.. Azalan ilgi ne sekilde aska donusecek, hem de adamda bi çaba olmadan, ben pek anlayamadim..
Mutlaka bi seyler yapmak istiyorsan, kendini geri çek madem..

Olumsuz yorumlara kapalisin, bu belli, peki ya olumsuz konuşanlar haklı ise?
5 ay cok uzun bi zaman.. "Aramizda henüz aşk yok" diyorsun ama oncesinde "ilgisi azaldi" demissin.. Azalan ilgi ne sekilde aska donusecek, hem de adamda bi çaba olmadan, ben pek anlayamadim..
Mutlaka bi seyler yapmak istiyorsan, kendini geri çek madem..
Olumsuz yoruma kapalı değilim, bilakis olumsuz yönlerinşn oldukça farkındayım.ama hemen bitirmek istemiyorum,denemek istiyorum.evet yapılacak şey geri çekilmek...ama bunu nasıl ben Şekilde yapacağımı sormuştum kimse bilmiyor demek ki :))

forumdaki konulara bakınca şu analiz çıkıyor; kadınlar sürekli taktik peşinde hiçbir zaman ilişkide aslında tam da olmak istedikleri gibi olamıyorlar. sürekli ondan bundan akıl, taktik alarak ilişki yürütmeye çalışıyor. erkeklerde hiç böyle bi durum yok, adamlar kafalarına nasıl eserse yaşayıp geçiyor. bence biz de artık ilişkilerimizde nasıl davranmamız gerektiğini akışına bırakarak ve duygularımıza boyun eğerek yaşasak mutlu olacağız.

bence akışına bırakın o an nasıl davranmak içinizden geliyorsa öyle davranın bu sizi daha mutlu edecek : )

forumdaki konulara bakınca şu analiz çıkıyor; kadınlar sürekli taktik peşinde hiçbir zaman ilişkide aslında tam da olmak istedikleri gibi olamıyorlar. sürekli ondan bundan akıl, taktik alarak ilişki yürütmeye çalışıyor. erkeklerde hiç böyle bi durum yok, adamlar kafalarına nasıl eserse yaşayıp geçiyor. bence biz de artık ilişkilerimizde nasıl davranmamız gerektiğini akışına bırakarak ve duygularımıza boyun eğerek yaşasak mutlu olacağız.

bence akışına bırakın o an nasıl davranmak içinizden geliyorsa öyle davranın bu sizi daha mutlu edecek : )
Aslında ben de buna İnanıyorum böyle yaşamaya çok çok isterdim.ancak olmuyor yürümüyor :((

Olumsuz yoruma kapalı değilim, bilakis olumsuz yönlerinşn oldukça farkındayım.ama hemen bitirmek istemiyorum,denemek istiyorum.evet yapılacak şey geri çekilmek...ama bunu nasıl ben Şekilde yapacağımı sormuştum kimse bilmiyor demek ki :))
Arayıp sorma gez dolaş foto paylaş aradığında arkadaslarlayim ben sana dönücem de

Yaniliyorsun bence gayette erkek arkadaşlarım taktik yapıyor, deniyor yem atiyor

Son konumu okursan beni bu hâle sokan koç erkeği ben de senin gibi çok yüz verdim telefonlarımı açmaz mesajlarima cevap vermez oldu. Bu tür insanlar seni hastalık sahibi yaparlar . sana tavsiyem uzak dur yok yapamıyorum diyorsan yüz verme o kadar. Sen zararlı çıkarsın.

Aklima eşimle ilk bulusmamiz geldi. Ona dedim ki: Oyunları sevmem. Çalışırsın işin olur hemen telefona çıkamazsın dönemezsin sorun olmaz, amaaa... Sirf kendini önemli veya enteresan göstermek adına oyun oynadığını fatk ettiğimde seni o kadar çabuk silerim ki sen bile sasirirsin.!

Demek istediğim: Böyle düşünceleri gerektiren ilişkileri sürdürmenin anlamı yok. Istediginiz ilgiyi göremiyorsaniz bu kisi sizin icin dogru kişi degil. Daha 5 ay olmuş tanışalı. Bunlar en heycanli ve güzel aylardır. Evlenince bu durum artar da. Ama bu ilişkiye bakılsak adamda "Olursa olur ama olmasada olur" kafasında

Çok değerli tecrübeli kadınlar:)
Bu bir yardım çağrısıdır!
Bununla ilgili çok konu olduğunu biliyorum ama ben biraz daha ayrıntılı taktikler istiyorum.
5 aydır flört ediyoruz ve hala adı yok.İlgisi giderek azaldı ve artık bi adı olsun istiyorum hızlansın istiyorum. İkimiz de 28 yaşındayız.
yaşadığımız yer büyük değil,yüzyüze çok görüşemiyoruz.ama istesek il merkezine gidip görüşebiliriz buna imkanımız var.Günde en az 1 kez mutlaka arar.Ben arayınca hep meşguldür. Mesajlaşmalarımız yok denecek kadar azaldı. 1-2 yazışsak bile uzun süre cevap gelmez sonra işim çıktı der.ilk 2-3 ay geceleri bile mesajlaşırdık.
Kendisini kaybetmek istemiyorum.ama ilgisini de istiyorum,beni kaybetmekten korksun istiyorum.

Duygusal düşünmemek için neler yapmalıyım?kendimi nasıl telkin etmeliyim? Güçlü olmak istiyorum ki bigün bitse bile çok üzülmeyeyim.

Mesela onu aramayıp,o arayınca hemen telefona bakıp iyi mi konuşmalıyım, yoksa birkaç saat sonra mı dönmeliyim işim vardı diyip (ben de çalışıyorum.)

Bikaç gün önce bu ilgisizlik yüzünden ilk kez ptladım ve kavga ettk.üst üste aradım sinirden telefona bakmayınca.sonra konuştuğumuzda “üst üste arama ben zaten aradan zaman geçince seni arardım hem de yalakalık yaparak” dedi. Ki daha öncesinde hiç üst üste falan aramadım. En sabırlı ve anlayışlı davrandığım erkek diyebilirim.

Bana çok soru sorma,üstüme gelme diyor da.ben aetık ne yapacağımı şaşırdım gerçekten.hangi dilden anladığını çözemedim. Bu arada ben kova’yım, o koç.
Bir süredir de hayat şartlarım yüzünden sosyal hayatım pek yok.ona kendi hayatım olduğunu nasıl gösterebilirim.sensiz de yaşıyorum’u nasıl anlatabilirim ?

Peşimden koşturmak için Engin tecrübelerinize ihtiyacım varrr ! :)
Koç burcunu değiştiremezsin...

Özgür bırak, arayarak sıkma, bırak özleyince kendi arasın...

E soylemisler ya, ne desinler ki baska?
Arama, o yazmadan yazma, gerekirse uzun sure cevap verme ve bunlari dogal sekilde yap (kafanda illa olsun dusuncesi oldugundan bunu basarili sekilde yapabilecek misin, emin degilim)..

Back
X