- 10 Eylül 2009
- 162
- 25
- 298
- Konu Sahibi Miss.Heraa
Gerçekten seviyorum bide 13 ay az değil ki çok emek verdimBence bu dedigini yapma sonra cok pisman olursun yeni asklara yelken ac, beyefendi bir insan bul bunun hamuru bozuk.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Gerçekten seviyorum bide 13 ay az değil ki çok emek verdimBence bu dedigini yapma sonra cok pisman olursun yeni asklara yelken ac, beyefendi bir insan bul bunun hamuru bozuk.
Canım bosver, etrafta o kadar düzgün erkek var ki aile terbiyesi almıs, efendi, kıymet bilenGerçekten seviyorum bide 13 ay az değil ki çok emek verdimbeni arkadşaı gibi görmesi ve hissetmesi asıl üzen beni.. insan iyi anlaşınca arkadaş mı oluyor direk ya? Aşk sevgi bunların yanında güven beraber güzel vakit geçirmek de yok mudur? Bunları düşümdükçe çok moralim bozuluyor..
yaptığı taktik; sana kaybetme korkusuyla birlikte ,bu duruma çözüm bulmana sebep olacak sihirli sözlerin ağzından çıkmasını beklemek....Sende ne yazıkki arayışa girdin! konu açmandan belli,şimdi madem bu durumun senin elinde olduğunu hissettiriyor ve arayışa girip çözüm bulmanı bekliyor;işte sana çözüm tamamen ilgiyi kes hatta oldukça hissettir,soğuk olmadan, trip atmadan! bence asıl; o zaman ne yapmaya çalıştığını daha net görüp kararını vereceksin!çözüm sende kurnaz ol!Haklısınız, çok iyi anlaştığımız için arkadaşı olarak görmeye başlaması üzüyor beni. Sevgiliklik veya evlilik sadece trip atıp birbirini üzme yeri değil ki. Tabiki güzel vakit geçirceksin tabiki arkadaşı da olcaksın. Herşeyden öte İyi anlaşınca da kankaya bağlamış gibi hissetmesine üzülüyorum ben..
cinsellik olmayınca beni artık çok tatlı masum görüyomuş seksi göremiyomus gibi imalar cıkarcagım birşeyler söyledi.
Çok üzüldüm ayrılalım o zaman dedim. Bu sefer de ayrılmak istemedi yalvar yakar barıştık
Ayrılık başa gelindiğinde yıkılır İnsan ama sonrasında şükür edecek duruma da gelirsin. Ben sana en iyisi şöyle başlayayım;Cok güzl yazmışsınız gercekten. İlilşkiler aynı kalmıyor geçrekten dengeler de sürekli değişiyor. Bir karşı taraf çok severken siz onu geçiyorsunuz tavırlar rahatlaşıyor. Ama ben ayrılmak istemiyorum sadece kaybetme korkusunu tattırmak istiyorum. Beni elinde görmesini hiç bir zaman gitmicek biri olarak rahat rahat hareket etmesini istemiyorum sadece.. Siz benim yerimde olsaydınız napardınız peki?
M Miss.Heraa kalbini yeni heycanlara aşk bekarsın çok mutlu olacağın kişiler çıkacaktır karşına eminim boşver ondan hiçbişey olmaz kanka bileHaklısınız, çok iyi anlaştığımız için arkadaşı olarak görmeye başlaması üzüyor beni. Sevgiliklik veya evlilik sadece trip atıp birbirini üzme yeri değil ki. Tabiki güzel vakit geçirceksin tabiki arkadaşı da olcaksın. Herşeyden öte İyi anlaşınca da kankaya bağlamış gibi hissetmesine üzülüyorum ben..
Aynen tıpkı; ''ha bebek seni denemiştim ve sen sınavı geçemedin'' durumuna da yönelir bu. Biz kadınlar uslu duralım onlar fanfinifon keyif yaparak sonra ''ben temiz avratla evleneceğim!'' diye zırvalayana da benzetiyorum bunu.bence tamamen taktik senin tepkini ölçmek için,acaba evet diyecekmi,derse ona göre ilerleyecek yani ya tamam bununla evlenilir yada ...............aynı durumu yaşamış bir genç kız tanıyorum, adam sonra oyaladı ,tabi kız evet demişti ve bitti!Umarım böyle iğrenç bir yol seçmemiştir çünkü bu da malesef onun çok ta ADAM olmadığını gösterir!
Gerçekten büyük karaktersizlik ,eğer böyle bir durumsa!Aynen tıpkı; ''ha bebek seni denemiştim ve sen sınavı geçemedin'' durumuna da yönelir bu. Biz kadınlar uslu duralım onlar fanfinifon keyif yaparak sonra ''ben temiz avratla evleneceğim!'' diye zırvalayana da benzetiyorum bunu.
Akşamına yine rahatlayıp aradığımda meşgule attı. Sonra dizi izliyorum arıcam dedi. Delircem resmen.
Şimdi sizden yardımım şu, ona öyle bir ders vermem lazım ki; hem seksi bir kız olup kendimi arzulatmalıyım? .
Göster ama elletme taktiği istiyosun yaniKızlar selam hepinize, cidden fikirlerinize çok ihtiyacım var.
Benim 13 aylık bir ilişkim var gerçekten çok düzgün karakter sahibi ve iyi biri insan olduğunu düşünüyorum. Ama ilişkimizin en başından beri ona karşı çok anlayışlı ve iyi olmaya çabalıyorum. Her işine yardım ediyorum, elimden geldikçe destek çıkıyorum ve çok iyi anlaşıyoruz. Gerçekten beraberken çok mutluyuz. Oda beni cidden seviyor.
Ama artık benim bu sevgimin farkında olduğu için çok şımardı. Telefonla aradığımda meşgule atıyor. 1 saat sonra dönüyor. Mesajlarıma aynı şekilde, görüyor sonra bişey bakıyodum diyip geri dönüyor. hep arkadaşlaeıyla vakit geçiriyor beni arkadaşlaeının yanına çağırıyor. İlgisiz kalan kadının durumu o kadar zor ki insanın aklına herşey geliyor ayrılmayı başka birini bulmayı bile düşünüyosun. İki güzel şey duycaz diye uğraşıyoruz resmen.
Sonra bana en bombası geçen gün, artık yakın arkadaş gibi olduğumuzu söyledi. Aramızda da cinsellik yok daha yakınlaşmalar oluyodu tabi ama onda da uzun zamandır fırsat olmuyo sanıyodum ben. Meğer beyfendi beni artık yakın arkadaşı gibi görmeye başlamış ama bi yandan da çok seviyomuş cinsellik olmayınca beni artık çok tatlı masum görüyomuş seksi göremiyomus gibi imalar cıkarcagım birşeyler söyledi.
Çok üzüldüm ayrılalım o zaman dedim. Bu sefer de ayrılmak istemedi yalvar yakar barıştık 1 gün sonra seni kaybedemem bunlar düzelcek şeyler falan dedi. Bende affettim, akşamına yine rahatlayıp aradığımda meşgule attı. Sonra dizi izliyorum arıcam dedi. Delircem resmen.
Şimdi sizden yardımım şu, ona öyle bir ders vermem lazım ki; hem seksi bir kız olup kendimi arzulatmalıyım? Hem de bu ilgisizliğ iiçin napabilirim? Taktikleriniz var mı kızlar teşekkürler şimdiden.
13 ay olmuş, sene değilGöster ama elletme taktiği istiyosun yanipardonda 13 sene olmuş daha evlilik yokmu ufukta ayrıca sennle resmen birlikte olmak istiyor bu insan sen hala seksi görüneyim ama şöyle böyle diyosn saçmalıyorsun
Uykum geldi de13 ay olmuş, sene değil![]()